Szczawnica Szczawnica piekna okolica zeby nie złodzieje byłaby stolica!!
Jest nas tutaj kilku-konkretnie 5!
są pieski ale głownie telewizyjni
i jest duzo ludzi zagubionych ale juz moja w tym głowa zeby ich wyprowadzic na właściwą drogę:-)
-
-
W JAKICH MIASTACH JEST CRACOVIA?
Muszyna
dev nie zapominaj o Krynicy :)
Zachodnia Małopolska ? >> CHRZANÓW Z CRACOVIĄ <<
Chicago
New Wark
FC -C-H-R-Z-A-N-Ó-W- CRACOVIA
Yokohama
Kocham takie tematy...
hamer w Szczawnicy jest Cracovia???co roku spędzam jakiś tydzień niedaleko Szczawnicy w Ochotnicy Górnej...i co chwila bywam w Szczawnicy:d hehe bardzo lubie to miasto...zawsze z chęcia tam wracam
A może by tak napisać gdzieniegdzie procentowo, bo kurcze np. Chrzanów to raczej chyba nie Cracovia? A poza tym co jest w takich miastach jak np. Wadowice, Nowy Targ i inne?
w Bocholt jest 33% 1.F.C. bocholt, 33% Phoenix Bocholt i 33% czegos tam jeszcze. i 1% Wisly (ja)
Pozdrawiam kibicow Pasow.
Z tego co pamiętam sprzed kilku lat(wycofałem się nieco), to chłopcy z Wieliczki(Cracovia) byli bardzo "mądrzy" w przewadze przynajmniej 2 na 1.
Nie za bardzo chce mi się wierzyc, aby coś się zmieniło. W Wieliczce i okolicach jest wbrew pozorom naprawdę sporo fanów Wisły.
Poza tym, znam kilku gości z Chrzanowa i z tego co mówili, to Cracovii tam nie ma za wiele (najwy|ej pojedyncze sztuki), a jak są to się w ogóle nie ujawniają.
O ile dobrze wiem,to chyba rzeczywiscie w Chrzanowie jest przewaga Wisly,a nasi jesli sa,to raczej tego nie okazuja.
ja podobnie jak o Chrzanowie słyszałem o Wadowicach i Suchej Beskidzkiej, ale nie wiem dokładnie jak tam jest. Podobno Nowy Targ tez Wisła
Nuki zastanów się co piszesz...!!!!!!!!!!!!!!!!
w Andrychowie nie ma innych kibicow jak tylko Cracovia, mozna tutaj spokojnie nosic barwy cracovii,natomiast inne nie sa mile widziane chyba ze sa to nasze zgody
pieter - nie jestem kibicem Pasów ale mam pytanie od kiedy w Andrychowie jest takie zainteresowanie Cracovia ? Pytam dlatego ,że w podobnym czasie sporo ludzi zaczęło jeździc na Wisłę z Wadowic a jak wiadomo Andrychów i Wadowice nie za bardzo za sobą przepadają Mieszkam w pobliżu dlatego jestem ciekaw
ja osobiscie jezdze na cracse od 97 roku, wadowice jak pamietam zawsze byly za wisla,
Resoxym przeczytaj uwaznie bo wyzej napisałem ilu nas jest za Cracovią:-)))) słownie pięciu:-) ale nakręcam,nakręcam:-)
No racja w Chrzanowie jest nas niewielu ale znowu nie przesadzajcie że sie ukrywamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)