was dzieli chyba:>
-
-
OSWIECENIA..
zdziwiłam sie, ze ktoś wrócil do tego tematu, założyłam go taaak dawno temu, ze juz dawno o nim zapomnialam :) a tu prosze.. miła niespodziewajka:)
Założyłaś go dokładnie ponad pół roku temu ;-))
A skąd wiedziałaś że ktoś sie tu wpisał jak onim zapomniałaś? pozdro dla ciebie i innych pasiaczek oraz pasiaków oczywiście!!!!!!!!
no bo ktos go wyciagnal na gore :) i zastanaiwalam sie kto go zalozyl po czym zalwazylam wlasny nick:D
Jak wiadomo Oświecenia to większość pasy.....ale napewno nie 100%!
OŚWIECENIA DO KOŃCA WIERNE WIŚLE !!!!
BLO23!
ano fakt Aneta a ty jesteś z OŚWIECENIA ??jak chcesz to odpisz ;p
4 dni później
Hee Oswiecenia do końca wierne Wiśle!! Heeee heee e heeee
Pewnie masz na mysli Kobylskiego który jezdzil na pasy dopoki nie poszedł do XXX lo, Pawlikowski to samo. Jest jeszcze pan O. heee a reszta to chyba po domach juz raczej. No chyba ze pozamazujecie znowu napisy w tunelu!! Oświecenia Cracovia!!
A ktorego Pawlikowskiego masz na mysli? Tego z nr 2?
Moze mam rzucic nazwiskami waszych pasiastych kolegow z D-303? Choc uwazam ze byloby to zwykle kurestwo, co nie Metody...?
.
100 do jednego, ze za rok oswiecenia znow bedzie za hutnikiem, albo wisla. lol
No to ja wtedy chyba magistrem bede ( 5 sem. w rok? nie mozliwe ). Znam tam kilka osob nie za wiele i jakos mi sie to nie widzi żeby coś się zmieniło i dobrze
Wiadomość zmieniona (09-01-05 02:57)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)