Chcialabym sie doiedziec jak na forum z pasiakami z osiwecenia.. ilu z nas tutaj przebywa.. prosze sie wpisywac..
-
-
OSWIECENIA..
Wiadomość zmieniona (12-06-04 14:46)
o jeden z oswiecenia.. a moze dowiem sie kim jestes?
Trzeba się wpisać na liste obecności :)
W latach osiemdziesiątych gdyby był internet i taki temat to mogłbym się dopisać :) tera nie
ale ja bym chciala wiedziec kto od nas bywa na forum.. nie wystarczy mi lista obecnosci.. robin i panie (S) moze sie znamy?
a moze tak a moze nie ;-)
wrrr... spokojnie.. zlosc pieknosci szkodzi :D
to też sie wpisze :]
oswiecenia pasy ja z -ś-
OŚWIECENIA CRACOVIA :)
eheh ja też jestem z oświecenia:D
Resoxym a moge twoj nr gg ?
pewnie ze mozesz:D
Moge sie wpisac.
A moge strzelic? Jestes blok nr 2? heh
Wiadomość zmieniona (21-06-04 11:39)
nie jestem z 2.. z 44 :D daleko ci bylo :P
OSWIECENIA CRACOVIA :) OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)OSWIECENIA CRACOVIA :)
190 dni później
.
Ja jestem z tysiąc-lecia ale tam też jest CRACOVIAa tak wogóel to jest odrazu przy OŚ tylko stół ping-pongowy nas łączy tak naprawde pozdro dla pasiaków
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)