Mi sie podoba!!!wisla to stara ku...!!!!A jeszcze lepsza byla piosenka!!!!!!!! WISLA DZIWKO DERBY BLISKO!!!!
-
-
SKOŃCZYĆ ZE ŚPIEWANIEM NA WISŁE!!!
No ale to prawda jak to wyglada jak na meczu z Pogonią czy Podbeskidziem śpiewamy Wisła to stara kur.. rozumiem na meczu z JAgielonią czy Śląskiem ale to też się odbija na rodzinach MAtka nie będzie chciała iśc z dzieckiem na mecz jak słyszy takie bluzgi.JEST coraz lepiej i myśle że będzie jescze lepiej!!!!!!!!
Ja tez popieram spiewy na ZWISŁE i zawsze bede te piesni spiewał:)
a dlamnie to możemy śpiewac nawet eblebeblepeplebeble .. ważne żeby śpiewali to wszyscy to wtedy to ma naprawde sens... dlatego wkur.....ją mnie do czerwoności goście którzy :
1. własnie prawie przez cały mecz siedza cichą a przy "ich" piosence z gaci prawie wyskakują
2. ludki takie zazwyczaj nie słuchają co własnie intonuje Świstak tylko potrafią w połowie ej Pasy gol czy jakiejkolwiek przyspiewce wyjechać ze "swoją" ulubiona..
ja nie mam nic przeciwko : raz czy dwa razy można pośpiewac nawet troche dłużej coś na zwisłe ale wszyscy razem tak jak miało to chwilami miejsce na osattnim meczu (wisła dziwko derby blisko) i o to chodzi, jak jedzie to cały młyn to wtedy ma to naprawde sens.
Ja jestem za,i zawsze będe śpiewał na nią!!!!!!!!
Takie tematy tylko pokazują waszą nienawiść do nas i to, że nie potraficie żyć bez nas.
Taka prawda... macie kompleks WISŁY.. nigdy nie będziecie tacy silni jak my..
Niestety... parę osób ma rację i zależy im tylko na Craxie ... ale i tak większość z was ich przekrzyczy ...
zamiast craxa powinniscie sie nazywac Anty Wisła i tyle w tym temacie...
Arystokrata ty tez nie mozesz zyc bez nas, bo nie mozesz przestac zagladasc na to forum :)
Przyznaj że ciągnie cie żeby tu zagladnac... :)
My sie nie nazywamy Craxa :))
Prosze wpisz się jeszcze a utwierdzisz mnie w przekonaniu że nie mozesz bez nas żyć !
Ja powiem tak,
mnie spiewanie na klub zza Blon w ogole nie bawi i pomimo tego ze w mlynie jestem praktycznie za kazdym razem,nie praktykuje tego i praktykowal nie bede...
Wole podopingowac Nasz Kochany Klub niz spiewac na Wisle...
Zobacz ile mam postów Robin..
Denerwuje mnie tylko to, że wchodzicie do nas i piszecie że bluzgamy na was itp.
Dlatego, też cieszę się z waszych tematów ..
A, że zaglądam tu to się przyznaje... ale o poziomie merytoryki waszego, a naszego forum się nie wypowiadam..
Pozatym, przeszkadza Ci to ?
A może jak widzisz podpis WISŁA KRAKÓW to Cię szlag trafia ?
Dla mnie będziecie craxą i ickami... czy to Ci się podoba czy nie ...
Mnie tam napis Wisła nie razi !
Mi to wisi czy śpiewają czy nie... ja raczej nie śpiewam. Lubie za to pośpiewać na Wisłe u was i na to czekam !
Ostatnio miałem okazje na meczu z Polonią w zeszłym sezonie, teraz nie było zbytnio okazji przez utrudnienia.
Nie obchodzi mnie też co sądzi reszta Polski o tym że śpiewamy na Wisłe bo 100 razy gorsze jest np pobicie przez legie piłkarzy Lecha !
Napewno Arystokrata jak przyjdziesz na Derby do nas to się nasłuchasz a my się też nasłuchamy jak do was pójdziemy.
A co mi powiesz na temat śpiewanie na Legie po odebraniu przez was pucharu (Wasi piłkarze też to zrobili) czy to też jest kompleks Legii ??
Ja znam kilku wislaków co uwielbiają śpiewać na legie i nie ważne czy to mecz, czy impreza. Myśle że niedługo coraz cześciej bedziecie śpiewać na nas, bo tak naprawde nie wiele nas różni w tym temacie.
Wiadomość zmieniona (13-06-04 17:18)
Arystokrata- "a ja nie powiem, ze Cie pies je...al, bo to mezalians nawet dla psa..."- ahh ta polska klasyka- pasuje jak ulal do tak przyziemnych sytuacji... :)))))))
To jest naprawde dziwne, ze Wy tak lubicie nasze forum. Z tego co wiem- choc zaznaczam, ze nie sprawdzalem, na psiackim forum grasuje tylko Ro- Man, i chyba nie ma zbyt wielu postow. O wiele fajniej byloby tu bez Was. Czlowieku- niedziela jest. Zajmij sie czyms pozytecznym. Spotkajcie sie moze z Typem i pogadajcie o netowych sukcesach... ale prosze, nie na naszym forum.
Rincewind... odpowiadamy Ci na ten temat u nas.... ja również... więc tu się drugi raz nie będe produkował... to odnośnie Legii...
Ro Mek coś usłyszał i pierd... głupoty...
Pozatym w takich chwilach mówi się różne rzeczy... może kiedyś tego dożyjecie...
A co do derb to je pomijam... ale co ma śpiewanie na WISŁĘ do meczu ze Szczaxą?
Fene coś tam...
wasze wpady nastolatków na nasze forum pomijam...
obecnie Ro Mek się produkuje w 2-óch tematach w hp sportowym...
Można u nas spotkać również... Pasiaka69 z nim akurat da się porozmawiać, rincewinda, loże szyderców i innych...
Mówi tu o tych którzy się udzielają... nie wspominając o zalogowanych...
Wybryki nastolatków zdarzają się Nam i wam ...
Ary.. coś tam
Własnie w takich chwilach mozna pokazac klase- moze kiedys dozyjecie.
Cos mi mowi, ze Wy sie jednak bardziej udzielacie u nas, niz my u Was... taka madziarska intuicja.
SKOŃCZYĆ Z PRZECIWNIKAMI ŚPIEWÓW NA WISŁĘ !!!
po co bluzgać na wisle? jest Mistrzem Polski i trzeba to uszanować. ten tytuł naprawde coś dla mnie znaczy znaczy i w związku z tym zróbmy wszystko żeby go im odebrać a nie pomniejszać jego wartość. dopingujmy cracovię a nie pokazujmy jakichś zaściankowych kompleksów.
a ja powiem tak:
po co śpiewać anty-wiślackie śpiewki na meczach np. z piastem,pogonią czy innymi nie związanymi z wisłą klubami??
ale jak gramy np z klubami powiązanymi z wisłą to Trzeba śpiewać i to głośno i cały stadion.
choćby ze względu na historie ,wiec jestem za tym być śpiewać na wisłe!
Miłem nie pisać ale napisze:
To może jeszcze poproscicie żeby ludzie po nie udanej akcja Pasów nie mowili sobie pod nosem albo troszke głośniej ku*wa. Bo to chyba 90% ludzi na stadionie mowi. Według mnie śpiewanie na wisłe może jest faktycznie niepotrzebne na każdym meczu ale według mnie to nam wychodzi jako najgłosniejszy doping i to śpiewa najwiecej osób - przynejmniej tak mi sie wydaje.
Jest wynik bodaj 6:1 i chyba tylko w Anglii i u nas wtedy jeszcze gra się piłkę, bo prawie każdy inny zespół, daje sobie na luz. Bramkarz-obrońca-bramkarz itd. Nasi jednak grają do przodu. No gdzie się tak gra? Wtedy to właśnie kibice, z wdzięczności zapewne, zaczynają śpiewać Wisła... . No gdzie się tak śpiewa? Jesteśmy faktycznie chyba jedyni pod pewnymi względami. A to jedno "dzieło", to już normalny dramat. Czy ktoś kiedyś zastanawiał się nad tym co śpiewa? No przecież ten tekst, to jest taki gniot, że aż ciężko go określić. To jest najnormalniejszy wstyd odśpiewać to. Gdybym to kiedyś, nie daj Boże śpiewał, a zobaczyłby mnie ktoś znajomy, to zapewne eksplodowałbym ze wstydu chyba.
Jeżeli już chcemy wyrazić nasze "uwielbienie" dla siostry, to może raz, ale nie w takim momencie, no i nie tym dziełem. Ta pieśń mi już normalnie flaki przewraca.
Wiadomość zmieniona (14-06-04 11:19)
widać tutaj kto jest człowiek a kto .....
Pelen szacunek dla Rex, Sznycel i przede wszystkim Mentny - Pasiak69 :)
a taki Misiek.ksc to ma chyba 15 lat i tylko k.wami umie rzucac na lewo i prawo - wstyd na całej linii
jakos na rynku na fecie wszyscy jechali rowno po Legii ale nie po Cracovii
a juz sobie wyobrazam Wasza fete jak wejdziecie do 1 ligii
będzie pewnie lepszy doping na Wisłe niz gdziekolwiek indziej :)))))))
pozdrowienia dla "KIBICÓW"
Aaaa Mentny to Pasiak69.. no tak... zapomniałem... :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)