Kocur77 ale oco chodzi ???? nie wiem oco chodzi -moze mam dyslekcje ? nie przesadzaj OK.
-
-
Jako kundle urodzeni.......!!!!!!!
Ruczaj_TS , Kocur77 Jako kundle urodzeni w budzie wychowani
cechuje was pojecie ktore dobrze znacie
brak honoru i ambicji, na starcie przegracie
wasz los sie nie zmieni, kundlami zdechniecie
The end w tym temacie
Karolo - nikogo nie pouczam bo to nic nie da
chciałem tylko prosić o odrobinę kultury - czemu tak mało ludzi potrafi odpowiedzieć jak człowiek - człowiekowi - litości
do Projo (i tylko do Ciebie) - nie obrażam Cię - wiec nie mów do mnie "kundlu" chłopcze - dorośnij najpierw, zdaj maturkę, naucz się żyć w społeczeństwie - ludzi -
pozdrowienia
Ruczaj ts
I ty jesteś Polakiem?!
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
hmmmm- jak dlugo bedziemy ten temat ciagnac??
Ale to dobra okazja, zebym napisal cos, co chcialem napisac od dawna. Nazywacie nas Zydami. Ja jestem dumny z tego, ze nasz klub nie ugial sie modnemu wowczas antysemityzmowi. Zawsze najlatwiej gnoic tych, ktorzy sa inni i slabsi... widac, ze te idealy "przyswiecaly" Wam juz w tych dawnych czasach... A potem przyszedl komunizm i kolejny zbrodniczy rezim, ktoremu mozna sie bylo przypodobac.. A potem przyszedl cinkciarz- kolejarz z myslenic- i jak tu Was kur...ami nie nazywac??
Wypadałoby to zamknąć już bo się rozkręca w wiadomym kierunku !
Temat Poznania już dawno wyczerpany !
Robinksc - jaki temat Poznania? :-)
zubereg-jak myślisz kto skrobowskiemu dał karme dla psów!!!.Karme srobowski wziął i juz na miejscu się oblizywał tak mu ślinka leciala ha ha.Sam zjadł -a miał podzielić się karmą z kibicami.Warto było widzieć jego wyraz twarzy jak się kapnął jaki to prezent mu kibice pasów fundują.A co do wislaków to jakby Lech im jescze dołożył kości to dla nich byłoby to przyjęcie marzenie.A tak na sucho musieli karme zajadać.
Misie którzy nigdy nie byli przerzutami ...
w Hucie NIGDY nie było Cr. ...
zawsze Hutnik i Wisła
teraz...
ci co byli za Wisłą przerzucili się na C... bo bardziej trendy...
co do pomysłu Lecha....
bezsensowna bzdura...
kibice L taki sam prezentują poziom jak ich nędzni piłkarzyki, którzy potrafią śpiewać jak to w "nienawiści do tej drużyny... " żenada
Misie którzy zawsze byli za C a nigdy nie byli przerzutami ...
prawda w oczy kole bo np.
w Hucie NIGDY nie było Cr. ...
zawsze Hutnik i Wisła
teraz...
ci co byli za Wisłą przerzucili się na C... bo bardziej trendy...
co do pomysłu Lecha....
bezsensowna bzdura...
kibice L taki sam prezentują poziom jak ich nędzni piłkarzyki, którzy potrafią śpiewać jak to w "nienawiści do tej drużyny... " żenada
o przepraszam pomyliłem strony...............
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)