[img]http://www.propozycje.com.pl/propozycje/ORLYGORSKIEGO/fot-1---druzyna-w-calosci.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (07-06-04 13:20)
-
-
Konkurs: Ktory to konfident?
Jeśli powiem który to Kapka to co wygrywam??? Heh, ciekawe ile jeszcze o nim będzie tutaj tematów, stawiam że jeszcze ze 2
Wiadomość zmieniona (07-06-04 13:31)
Buhehehhe
Nikt na zdjęciu nie "kapkuje" piłki więc ciężko rozkminić.
:-)
do wygrania lojalka "in blanco" :)
lepiej wkleic zdjecie gts wtedy odpowiedź brzmiałaby:Wszyscy!!
p.s.gratuluje fachowych ogłoszeń w sygnaturce:-)))))))
juz wiem ktory
siedzi przyczajony ja buldog .Maskujac sowoje zamiary za długimi czarnymi włosami
ja prosze o podpowiedź....
1. stoi
czy
2.siedzi
???
Oficer prowadzący : Witajcie towarzyszu Kapka - wódeczki , kawusie?
Agent Kapka: Nie, dziękuję ja tylko na sekundkę wpadłem , z raporcikiem..
O.P : No no , widze , że wzieliście sobie do serca wasze zadanie. Mówcie co macie.
Ag K : No więc tak , wiecie towarzyszu poruczniku, Janek Tomaszewski, ten nasz bramkarz.. widziałem, że , no... on chyba dewizami handluje...
O. P : Chyba?
Ag. K: tzn na pewno, on z mistrzostw przywiozł kupę dolarów i teraz je odsprzedaje jakiemuś kumplowi który chce sobie Jeansy w peweksie kupić.
O. P : Zdemaskowaliście wroga Polski Ludowej - możecie być z siebie dumni.. Mam dla was małą niespodziankę.. talonik na Fiata, co wy na to ?
Polska ludwa dba o patriotów...
Ag K: Nie wiem jak dziękować towarzyszu... Aha mam jeszcze coś . Wiecie.. Gadocha - ten taki brzydki- obrońca.. jego dziewczyna chyba jest wrogiem Polski Ludowej, kiedyś przy wódce (ja nie pilem) coś mówił o jakiejś nielegalnej drukarn,i w której ona pracuję , nawet ksiązkę pokazywał..
O P: jaką ksiązkę?
Ag K : to chyba nic grożnego, coś o hodowli świń chyba : "Folwark zwierzęcy" się nazywało.. Może chcą jakąs ubojnie na lewo zakłądać...
O P: Kapka świetnie się spisaliście.. Chyba czas pomyśleć o większym mieszkanku..
AG P : a Szarmacha widziałem jak z Kościoła wychodził !!!!
OP : Dobrze już dobrze, na dziś wystarczy.. świetna robota, możecie już iśc , tylko pamiętajcie - będzcie czujni - wróg narodu nie śpi..
Wiadomość zmieniona (07-06-04 14:37)
rebbe złamałem oparcie przez Ciebie:)))
grossel - jeszcze nie siedzi...
BKR, a myslisz ze jak wkleje fotke z Lublina (ustawiana, "kibicow") to tez beda nagrody? bo tam tez by sie znalazl przynajmniej jeden :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)