ja mam kolege który grał w Ogniwie Sopot dałem mu Twoj numer to napishe pewnie ;) pozdro ! super inicjatywa ! a nazwe macie ?:>
-
-
!!! RUGBY Kibiców !!!
tu bym sie zastanowił lekko ...:-P
sprawdz na forum wisły czy jest tam jakaś wzmianka o rugby , a nie pytaj sie jak smarkacz
Typ wpadnij na Juvenie...
(Ś) gramy w Sączu w sobote...a wy?
my gramy turniej 4 Lipca w 7Rugby , z okazji powstania sekcji narazie trwają przygotowania , potem normalnie startujemy w 15 , w saczu zapowiada sie niezły klimat, przecież wszyscy Rugbiści to jedna rodzina !
Wiadomość zmieniona (15-06-04 21:56)
dawać chlopy popdobno juveno sie stacza!!!!!!!
nic się nie stacza...
te 15 to pewne?
Jeśli tak to TVP3 powinna na derbach robić relacje na żywo-"Tak się tworzy historie" ;-)
W Nowym Sączu dopiero staramy się stworzyć dobrą sekcję . Wszystko idzie dobrą drogą . W sobote Juvenia da nam lekcje rugby :)
Tak my też mieliśmy jechać teraz w sobote do Sącza ale ze względu że jest o 15:30 mecz to nie jedziemy!! Ale będziemy napewno 4 lipca :)
Santo... tak twój kumpel już trenuje znami :) ma pojecie wiadac:) ale dzis go lekko sponiewieralismy ... i dla tych ktorzy sie boją to on wcale a wcale nie ma budowy rugbysti ale walczy z każdym!!
Zapraszamy!!
Czarno-Biali Nowy Sącz (Sandecja) vs Juvenia 5-91
Brawo za walke następnym razem bedzie lepiej. Dobra "trzecia połowa" :]
Gratulacje!!
Heh wydaje mi sie że dzisiejsza akcja z ulotkami na meczu troszke nie wypalila!! Jednak ponownie i ciągle zapraszamy aby rzyszedł kazdy kto choc odrobine zajawki!!!
VIT jeden od nas będzie miał siwą dupe przez pare dni :]
Dobry mecz i duża dawka nauki :D a 3 polowa wyszła na dobrym poziomie :D
Ten który przyłożył? Niewiarygodny fuksiarz :-) Pewnie przyjedziemy do was na siódemki 4 lipca - będzie szansa na rewanż ...
Waham sie :)
Moze pojde z ciekawosci...
Może mi ktoś podać dokładny adres tego treningu bo wiem ze to jest jutro o 18 30 tylko nie wiem gdzie . Please o info ! ! ! !
! ! ! ! PLEASe DAJCIE MI JAKIEŚ NAMIARY ! ! ! ! ! ! !
Na rewanż za wcześnie ale jak sie uda grać na lekcje dobra pora :) jutro będe wiedział cos wiecej :)
Osiedle Oświecenia!! Jak jedziesz od strony Krakowa to przystanek za parkiem wodnym, a jak od strony huty to na drugim przystanku od Wislickiej!!
Jak coś to na GG to wsyztsko napisze!!
Przychodzcie bo w srode chyba gramy sparing z kadetami juveni (chyba)
1897430 moj numer.
Metody-raczej z juniorami
Możliwe dlatego napisałem chyba, zobaczymy jak to bedzie:). Jaki będzie rezultat treningów od poltora miesiaca:]
Zapraszamy wsyztskich!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)