Chciałbym wszystkim zainteresowanym zakomunikowac że na osiedlu Oświecenia powstała drużyna RUGBY, treningi sie odbywają od 3 tygodni, WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAMY , piszcie na gg, udziele wszelkich informacji, Potrzeba nam jak najwiecej chetnych, w Nowym Sączu także powstała drużyna Rugby, może dojdzie do sparingu 27czerwca. POZDRAWIAM I PISZCIE
-
-
!!! RUGBY Kibiców !!!
no i kozak :))
(Ś) aż się zalogowałem ;)
Jednak nie wpadne na trening - plecy mi jednak nie pozwolą...
Do wszystkich zainteresowanych: (Ś) zapomniał dodać że nieistotne są wasze warunki fizyczne...o to już zadbaja trenerzy.
Juvenia pozdrawia konkurencje :-)
Po wakacjach derby Krakowa ;-)
w końcu jakas przeciwwaga do Juveni w której większość jest za Wisłą. Nawet na psiarskich zdjęciach widziałem u nich szale Juvenii. Takie niebieskawe chyba były
VIT a jeśli ktoś ma 160 cm wzrostu 40 kg wagi to tez ma sie zgłosić??;-) hehe ;-) w sumie spróbowałbym tylko ja mam walczyć z takimi misorami to masakra;] jak 10 wpadnie na mnie to mi flaczki wypruja ;-) hehehe
Tak!!
Zajebi*** zajawka to rugby i zawsze jest sporo śmiechu!!
Polecam!!
RUGBY OŚWIECENIA!!
Warun ki nie istotne :)możesz nawet ważyć 39 kilo :]
do zobaczenia rugbysci :)
powodzonka panowie:))ze mam blisko na treningi moze kiedys odwiedze was zobaczyc jak wam idzie:)))
JUVENIA RUGBY CLUB
fajna sprawa
tylko wiecej info potrzeba
KSCTROLL jakie info??
Jak coś to pisz na GG - 1879430 może będe um iał Ci pomuc a jak nie to do autora tematu.
Zajawka zajebi*** !!POLECAM!!
witam
hmm z tego co wiem to 27 czerwca w Nowym Sączu dojdzie do sparingu
(prawdopodobnie na stadionie Sandecji) pomiedzy gospodarzami a
Juvenią Kraków (nie wiem na 100% czy z Juvenia czy z kimś innym)....
Będzie to pierwszy historyczny mecz rugby w N. S. ;)
PS: Jeszcze nazwy druzyny nie mamy , prawdopodobnie będzie to
Bianconeri albo Sączersi , ewentualnie jak znajdziemy jakiegos sponsora to
nazwa bedzie taka sama jak sponsor ;)
My trenujemy od marca , a jak złapiemy jakiegos sponsora to
prawdopodobnie wystartujemy w rozgrywkach 2 ligi juz od nowego sezonu.
Pozdrawiam
No ma być ten wyjazd i drużyna Oświec enia powinna sie tam zjawic ale jeszcze nie wiemy czy jako przeciwnicy czy widzowie.
pozdro
rugby rugby rugby oto słowa prawdy... szkoda ze cracovia niezalozy takiej sekcji... mielibyśmy wielką triade rugby Arka gdynia, Haos Poznań (kibice lecha) i craxa...
"Dzielne chłopaki z nadmorskiego miasta, zawsze robią swoje i robic będą - basta!"
Parę lat temu kibice powołali sekcję rugby w Arce i w niedzielę gramy decydujący mecz o MP z Budowlanymi Łódź!!!!!! A za parę latek finał rugby Arka - Cracovia - taki miałem sen!!
fajnie że się pojawił ten temat na tym forum...
sekcja Rugby, która powstała w Nowej Hucie działa w ramach TKKF Oświecenia, skład rugbistów 100% pasy
jak napisał założyciel tematu, notabene, jeden z zawodników, zapraszamy wszystkich chętnych na treningi, dokładne info na email lub gg do autora
może uda się nam na meczu ze Szczakowianką rozpropagować naszą sekcję i zachęcić kibiców Cracovii do przyjścia na treningi...
fajna inicjatywa
duży + dla was chłopaki
No to do dzieła chłopaki jak wszystko wypali to niedługo się zobaczymy w Nowym Sączu bądź Krakowie i zagramy meczyk pozniej jakies piwko itp :)
Jak to zdrowo na sportowo
Cracovia & Sandecja
Zapraszamy wszytskich chętnych na treningi!!
Potrzeba nam osób!!!
Nie mówice odrazu że to nie dla was dopuki nie przekonacie sie sami!!
Witam Wszystkich! Chiałem na meczu ze Szczakowianką aby spiker coś zakomunikował względem rugby, ale ochrona niestety niepozwoliła mi wejść , A wiec Apeluje na Forum że Jeśli ktoś jest zainteresowany, i chce sie więcej dowiedzieć niech pisze na numer gg 2285536 , udziele wszystkich informacji, I zrozumcie wreszcie ludzie żę warunki fizyczne nie są ważne, każdy w drużynie ma jakąś funkcjie i tak sie będziemy uzupełniać! POZDRAWIAM ! przyszłych Rugbistów !
Chaiłem Poimformować , że coraz wiekszym Cieszymy sie zainteresowaniem , dziś już zjawili sie nowi przyszli Rugbisci, Ludzie nie bujcie sie tego sportu , spróbować zawsze warto jak tylko sie ma Jaja !
Pozdrowienia dla przyszłych Rugbistów !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)