II - Widzew
IV - Avia Świdnik, ChKS Chełmianka Chełm
Pozdro
-
-
Komu kibicujesz w niższych ligach
Crax:> w dziecinstwie bywałem na kazdym meczu Army:D:> więc nie tlyko psy chodza:D:P pamietam derby z krakusem swoszowice:P było2-2 lub 2-3 dla army ludzi na meczu co nie miara pareset:D
Wiadomość zmieniona (15-01-05 21:28)
Orzeł Piaski Wielkie! Niestety bardzo dawno nie byłem na meczu ale w prasie zawsze śledze wyniki itp.
Dąbski Kraków
Najlepszy mecz w nizszych ligach to derby GRZEGORZECKI-DĄBSKI zawsze asysta przynajmniej dwoch suk policyjnych i najazd kibicow z Dabia na Grzegorzki.
Bron Radom i Szreniawa Koszyce ( V liga krakowska)
Armatura Krakow :)
Ja darze sympatia Hutnik Krakow od dawien dawna kibicuje im sportowo. A chlopaki zasluguja na szacunek z samego faktu ze jeszcze sa, no i gest tez maja (np. wiazanka na pogrzebie Fujina czy skandowane hasla na malych derbach).
Oprócz tych które wymieniłem ponad pół roku temu jest jeszcze :
POLONIA ŚWIDNICA --za pół roku mam nadzieję wrócą do okręgówki a za półtorej do 4-tej ligi.
i ŚLĘZA WROCŁAW-lecz ona napewno(prawie )spadnie za pięć miechów do a- klasy --sic!
Ja Kibicuje Sandecji Nowy Sącz i Stali Mielec :)))
0sWiEcEnIa 100% pAsY !!
Mielec ty też z tych rejomów:>
Armatura!! Armatura!! No to widze ze bojóweczka robi sie w komplecie:D
Lato,
nie ma czegoś takiego jak Krośnianka Krosno! są tylko Karpaty Krosno! zapamiętaj i nie głoś herezji na przyszłość! Krośnianka to nadana przez ”ratujących” od bankructwa pikujące w dół Karpaty! kic\bice z Krosna nigdy nie pogodzili się z nową nazwą! a o szamance z Krosna słyszałem, to ta co cudownie składa kości po złamaniach..
co do mnie to trzymam zawsze kciuki za Karpaty Krosno właśnie i Orła Piaski Wielkie bo żem z panem Wielorybem się niemal w piaskownicy poznał i od zawsze jesteśmy kibicami Orła!
pozdrawiam
Viktoria Zizkov
a ja pamietam jeszcze jak w 95 roku Śleza wyjebała wisle z głowy awans do I ligi , dzieki temu mieliśmy pozniej derby.
a ja z nizszych lig kibicuje rezerwom Areczki i wszystkich zgod, oraz Polonii Bytom, Gwardii Koszalin, Gornikowy Walbrzych i Stali Mielec :)
KS Krowodrza - klasa B
Jeszcze sie tu nie wpisalem??
No kurde... :)
-Garbarnia!!!- "najbardziej brutalni- kibice Garbarnii!!!"
-Krowodrza- "Serie A- Kro- wo- drza!!!"
-Karmazyn Warszawa
-Jaguar Wolanów- tego klubu pewnie nie zna nikt z Was...
KKS Kolejorz Prokocim !!! :) Beskidy Andrychów
ARMATURA HOOLIGANS pamietam mecze z radziszowianką to dowodziłem dopingiem ...a ultrasowanie było...raca z sylwestra ( a mecz był w maju) i 11 kartek a 4 ksarmatura ....:) hehe BIAŁLO NIEBIESCY ARMATURA HOOLS :)
^^Maniurqa^^
Jestem z Qrdwanowa :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)