Zubereg-oczywiscie ze jestem ze Szczawnicy!! najlepiej poznac po akcencie:-)))))))
-
-
Komu kibicujesz w niższych ligach
-=KsC_Qr2nOw=- Armatura to jest to boisko obok pętli tramwajowej na Kurdwanowie??? bo sie niedawno zastanawiałem kto tam gra w jakiej oni są lidze??
Wisła II Kraków
Nadwislan ;)
Wiadomość zmieniona (15-01-05 15:23)
|||KAZZ|||: Amramtura to klasa A grupa II sa na 2 miejscu ale Radziszowianka ich niestety wyprzedza o 6 punktow na 2 kolajki przed koncem a z tego co sie oreintuje awansuje tylko jedna druzyna....
-=KsC_Qr2nOw=- : z Voli i mam doskonaly widok:)
A czy jest tutaj na forum jakis pilkarz, ktory gra w ktoryms z wymienionych klubow ??
Wierzbowianka Wierzbno
Wiarusy Igolomia
Pogon Opatkowice
Proszowianka
Okecie Warszawa
TYLKO ARMATURA !!!!!!
Jarmuta Szczawnica
Zawisza Rożnów
Armatura najwiekszy rywal Nadwislanu :D
>Autor: ipswich (---.unreg.tvk.wroc.pl)
>Data: 05-06-04 19:51
>
>Wisła Czernichów
Nie wiedziałem, że ktoś tu kibicuje temu klubowi oprócz mnie. Mieszkam niedaleko Czernichowa, więc im kibicuje. Poza tym ze względu na kumpla kibicuje Szreniawie Koszyce.
Orzeł Piaski Wielkie!!:-)
Wiadomość zmieniona (15-01-05 16:12)
Pogoń Leżajsk :-)
Grałem w rezerwach, a kiedy Pogoń weszła do III ligi i na inaugurację przyjechała Cracovia, ta wielka, opromieniona sławą Cracovia, podówczas w ataku z mistrzami Polski juniorów Zegarkiem i Apryjasem, to na mecz przyszło blisko trzy tysiące widzów, choć zwykle chodzi po ok. 700. Mecz skończył się 2:2, a obie bramki dla Pogoni strzelił reprezentant Polski do lat 16 Tomek Szmuc, dziś Tłoki Gorzyce. Kto wtedy strzelił dla Pasów, to nie pamiętam, choć dziś potrafię wymienić cały skład łacznie z ławką obudzony w nocy na ciężkim kacu :-)
URA URA URA ARMATURA!!!!!!!!!!!!
Górnik Wieliczka(Cebula,Suchan...) ;)
Krosnianka Krosno to moj typ nr1.LKS GŁOWIENKA no i nr3 Partyzant Targowiska.A w tym roku miał sie odbyc nawet turniej TARGOWISKA CUP ale psy sie nie zgodziły bo kiboleKrosnianki mieli przyjechac z Unia T arnow i porwac stara babe zwana SZAMANKA Z TARGOWISK,ktora miała pomoc awansowac Krosniance do 3ligii.CZARNI&CRACOVIA.
WIELICZANKA WIELICZKA
220 dni później
Ja kibicuje Cracovii II :)
chlopaki niema jak LKS Zryw Szarow ;);)hehe
Nadwislanka Wola Rogowska klasa A Tarnowska bo sam w niej gram no i czsami chodze sobie na Armate.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)