Jak zobaczyłem tytuł to myślałem że wisła jakiś Kompleks sportowy buduje :))
P.S. musze sobie nóż kupić bo chyba odbiegam od normy na stadionie. Noi kupić okluary bo tyle siedze na tytm stadionie a nie moge zobaczyć tych sprzętów.
-
-
KOMPLEKS WISŁY
W jednym się z Hubalem nie zgodzę. W meczu z Pogonią to wy byliscie lepsi i zasługiwaliście na zwycięstwo. Ale reszta...:>> Kto wie.. no może te noże..
Do kogośtam : WAS???U nas antydoping na każdym meczu?!?! No to C+ musi niezła propagandę siać, to zapewne ten stary skur... Laskowski, ach ten legionista śpiewa za nas by nas oczernić, co za maniery ;]]]]] Anty doping był na Legii podczas meczu z Legią. Na Widzew podczas meczu z Widzewem. Ale bardzo rzadko. A kiedy gramy z kimś, kto sie nuiczym zlym nie zasłużył to jest doping 100% Wisła i nie ma tak, ze spiewwamy na jakiegos wroga bo teraz najważniejsza jest WISŁA. Tyle w kwestii ode mnie.
Hubał - nawet nick musisz zerznac od kogos - no tabene Hubal to był jest bohater narodowy i z szacunku nie powinnienes miec taki nick (wiesz co to jest szacunek ? ) i spadaj z tym kompleksem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)