http://www.ruch-chorzow.blog.pl/xiega/index.php
PODZIĘKUJMY NIEBIESKIM ZA WSPANIAŁĄ GRE :(((((((((((((((((
-
-
ŻYCZE RUCHOWI SPADKU DO 3 LIGI---->NALEZY IM SIE!!!!SPRZEDAWCZYKI
meczu nie ogladalem ale nie sadze by wynik tego meczu byl zalatwiony przy zielonym stoliku. po prostu ruch ma slaby sklad, a szczegolnie bramkarza. widzialem go w dwoch meczach to w nogach mial galarete. wtedy mu sie udalo, ale w koncu musial puscic te bramki.
RUCH DO III LIGI JAZDA SPRZEDWCZYKI!!!!!!!!!!!!
niech leca w pizduuuuuuuuuu !!!!
Jasne, niech leca !!!
i jeszcze takie ekipy jak: Legia, Wisla, Gornik, Widzew, Polonia, Lech,
na ch*j nam takie zasciankowe (takze pod wzgledem kibicowskim ) druzyny?
Heko Czermo RULEZZZ!
NIC W PRZYRODZIE NIE GINIE .WIERZĘ ŻE KIEDYŚ IM SIĘ ZREWANZUJEMY za ten kabaret.Wcześniej czy później doświadczą tego samego sprzedawczyki .Dziwię się tylko ich kibicom ,którzy uważają się za ludzi honoru że TO TOLERUJĄ.Tylu ich pozamykali siedzą za Ruch ,inni by się dali za Ruch pokroić-a pozwalają by ich klub był pośmiewiskiem ,ścierką sprzedajną .NA ICH OCZACH PILKARZE SOBIE KPIĄ Z NICH ,MAJĄC KLUB DZIAŁACZY I KIBICÓW ZA NIC!!!!!!!.
no chyba ze kibice tez dostali swoja dzialke od "sponsorow" meczu :)))
sreterans -nie rozśmieszaj mnie z tą twoją pasją,hooliganie internetowy!!!.Żałosny jesteś z tymi przechwałkami.Swój szalik zwislackiego ścierwa trzymasz w majtkach lub w domu.Jesteś taki sam marny napinacz jak twoi koledzy co przychodzą do nas na forum-zero komletne.
Nie bredzcie,mecz byl czysty,wiec skonczcie pier.......,ze na sile chca Pasy zatrzymac w 2 lidze.
Ogladnijcie a potem pier........!
A kto ma zostać w lidze jak nie taka firma jak Ruch ,kazdy kupuje i sprzedaje w tej pier........nej polskiej lidze. Ja tam jestem za tym żeby takie firmy grały w ekstraklasie a nie 2 lidze bo zaleja nas polkowice łęczne i inne super mocarstwowe drużyny z tradycjami.
Wedlug mnie,ten mecz absolutnie sprzedany nie byl.
To Ruch wykazal absolutna niemoc strzelecka,a to co robila obrona i bramkarz to wola o pomste do nieba.
Popierem kolege J.W.99,ze kluby takie jak Ruch,czy Widzew,ktory juz praktycznie spadl absolutnie powinny grac w ekstraklasie,bo akurat oba te kluby za zasluzone dla polskiej pilki i miejmy nadzieje, ze za sezon czy dwa dane im bedzie znowu grac w 1'ej lidze.
Wiadomość zmieniona (31-05-04 23:34)
czy sprzedany czy nie, taka marka jak Ruch nie zasluguje na III lige, choc nie daze ich duza sympatia
7 dni później
Cracovia też nie zasługuje na III ligę, ani tym bardziej IV. Proszę mi teraz przypomnieć, czy ktoś z Ruchu, tudzież z Widzewa użalał się nad losem ciułającej się jeszcze do niedawna w takich ligach Cracovii!!!
A ja tam wolę żeby Ruch zremisował z Jagiellonią i żeby Jaga spadła w barażach....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)