sorki,ale jesli kibicka KSC pisze Cracowia lub Crakovia to wybaczcie...ona sie nie nadaje!!!
-
-
NIECH SIĘ ODWALĄ OD CRACOVII !
a jak dzieciak ktory dopiero zaczyna sie interesowac pilką i Cracowią zle napisze to juz odpada jako kibic na przyszlosc?? ups ja tez sie pomylilem... chyba sie nienadaje :( nie wiem czy moge byc z wami ...
no bez jaj!!
;)
Ja myśle,że monia specjalnie tak pisze ................
Jak można pisać Cracovia przez w .
oj chyba,ze masz dopiero 6 latek to rozumie ,że tatuś nie powiedział jak się V pisze....
przypominam monia: V jak Victoria :)!
Spoko Świstak , każdy musi jakoś zacząć :)))
Co to za kibic??!!!.@!#$ mać CRACOVIA przez V
V jako Viktorka
no piękny manifest ... wzruszyłem się ...
a tak poważnie, przy okazji, z dala od nieznanej Cracowii i jej kibiców:
ad przedostatnie zdanie: "Pozdrawiam wszystkich serdecznie, zachęcając jednocześnie do rozważań nad wlasną reprezentowaną osobiście postawą" - cynik lubiący logikę, droga moniu powiedziałby: postawa własna może być tylko i wyłącznie prezentowana przez właściciela, zatem osobiście, zatem ...
pozdrowienia i witamy po właściwej stronie mocy.
Robinksc:wiem jak jest:))
Z calym szacunkiem, ale może to wlaśnie Ty się nie nadajesz !!!
Ciekawa jestem od jak dawna jesteś kibicem Cracovii ?
Zastanawiam się też dlaczego wlaśnie Ty masz prawo decydować o tym i wysnuwać opinie na temat tego, kto się nadaje a kto też nie na kibica tego klubu. Zrobileś coś ważnego dla klubu, uczestniczyleś w spotkaniach dotyczących spraw klubu, a może w jakiś sposób zasilasz finansowo klub ?
Czy tylko glośno krzyczysz że jesteś kibicem Cracovii i calą swoją energię poświęcasz na selekcje kibiców Cracovii ? Czy nie uważacie, że szkoda czasu i energii na bezsensowne, nie wnoszące niczego dywagacje i wewnętrzne dysputy o niczym co w żaden pozytwny sposób nie wplywa na rozwój klubu a wręcz przeciwnie.
Myślę, że my- sympatycy Cracovii powinniśmy zawsze dbać o to, by nigdy nie doprowadzić do poróżnień i wewnętrznego rozbicia w naszych szeregach, a tym bardziej nie powinniśmy wykazywać negatywnych i odpychających postaw wobec osób, które od zawsze są z klubem i które tak samo jak Wy mają sentyment do tego klubu. Przecież im więcej będzie sympatyków Cracovii tym bardziej żywy będzie nasz klub. Nie powinniśmy się wzajemnie zwalczać lecz starać się by być wewnętrznie spójnym klubem i stanowić jedność, bo w tym tkwi potęga, przewaga i sila Cracovii. Dzięki temu będziemy w stanie zdzialać dużo więcej pożytecznego dla klubu, a przecież chyba wszystkim nam o to chodzi. Musimy trzymać się razem i mieć na uwadze dobro klubu ! Nie powinniśmy oslabiać klubu malo znaczącymi dyskusjami, bezpodstawnymi opiniami i wykluczeniami. Albo gramy w jednej drużynie albo też nie ! Chyba, że chcemy doprowadzić do wewnętrznego rozbicia i podzialu, ale to tylko świadczyloby o naszej slabości i niestety glupocie kibiców Cracovii. A tego chyba byśmy nie chcieli -prawda ? Pamiętajmy, że to przecież kibice są chlubą Cracovii.
Do boju...!
juz mowilem ze lubie to imie?? :)
Moiniu...... nie spinaj sie az tak....
kojo pewnie by wolał by się monia rozpięła....:):):)
Chyba trzeba będzie sie przyzwyczaić do obecności i podejścia do różnych spraw kobiet, na tym forum. Swoją drogą Monia, gdzieś Ty się uchowała, taka konkretna i zdecydowana kobieta? Ciekawe ;)
Pozdro
jako kolega Swistaka nie moge pozwolic zeby nawet Monia na nim psy wieszala
Wacpanna opanuj sie , prosze Cie :)
wpadnij na mecz
Panowie szanujmy kobiety odwiedzajace to forum. Ja wiem że jest ich mało i od razu stają się obiektem powszechnego zainteresowania i niestety głupawych uwag. Każdemu może się przytrafić literówka. a nawet jeśli błąd wynikał z niewiedzy to nie powód by od razu przypuszczać atak.
Przypomina mi się od razu pewin fragment z tekstu Siekiery (ale nie łaczyć tego z temperaturą poniżej zera :) )
Było czterech nas
Ona jedna ciemny las
miedzy nami dobrze jest
miedzy nami dobrze jest.
nie zachowujmy się jak ogry :)
miałem możliwość zapoznania się z niekórymi "wypowiedziami" na onet.pl i raczej sugerowałbym je po prostu zignorować. Bo jak tu polemizować z nierozgarniętym młodzianem (spod znaku białej gwiazdy) i to w okresie napięcia seksualnego, który zamiast odrabiać lekcje, zabija czas pisząc co mu do głowy wpadnie....
zakopane--cracovia
a mnie Monia przypomina w ostatnim poscie troche J. d"Arc powinna byc jedna kreska ale nie znalazłem, manifest bardzo dobry ,jestem szczesliwym małzonkiem ale do wszystkich kawalerów- bierzcie tą dziewczyne warta grzechu pewno wygląda jak ta piękna naga kobieta na białym koniu można ją zobaczyc w Muzeum Narodowym na obrazie u Podkowińskiego"Szał"
fajnie jest... fajne jest to, że dziewczyna tak od serca o Cracovii, i to, że tak wiele różnych komentarzy... (również tych nawiązujących do Sztuki) Monia wyluzuj się (TZN nie przejmuj) ja Cię rozumiem...
"być wewnętrznie spójnym klubem i stanowić jedność, bo w tym tkwi potęga, przewaga i sila Cracovii."
centralnie ty monia powinnaś na jakiego prezydenta startowac masz talent do kwiecistych przemówień;)
co do Onetu to są typowi łowcy sensacji przy okazji meczów Cracovii szybciej piszą o zadymach niż o samym meczu a na forum panuje bulwersing widac że większośc ludzi którzy się tam wypowiada czerpią wiedze tylko z telewizji typu tvn dlatego rzucają hasłami Cracovia bandyci itp. mnie takie teksty bardziej smiesza niż wkurzaja
moja Pani tez ma na imie Monika, ale to nie ta :)
Moniu, myslalas o wstapieniu do Opravcow?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)