Głos oddałem wczesniej ale komentarz bedzie teraz...Dwa pierwsze miejsca nie podlegaja dyskusji-resortowe szmaty...Zagłebie szanowałem do czasu az im sie poprzestawiało od słwanego wyjazdu....Na czwartym miejscu jest u mnie Lechia za połaczenie sie z Olimpia i wscisakanie ludzia głupot ze to Lechia.Zawsze miałem szacunek kiboli tego klubu....ale do czasu.Przejrzeli na oczy ale zdecydowanie za pozno....Amen
-
-
3 najmniej lubiane kluby
1.Wisła
2.Legia
3.---
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/12_sektor_ksc.gif[/img]
Polska ? - e cała lista. Na pierwszym miejscu koleżanki zza Błoń ! a potem Legły, Śledzie, Jagiellonia ,Resovia i cała masa.
Gdzie indziej !
1) Roma
2) Bayern M
3) Real M
4) Liverpool FC
1.) wisła ( w zasadzie bez powodu jakos tak mam to we krwi)
2.) radomsko ( 1998r.)
3.)bełchatów (1998r.)
4.) garbarnia ( zawsze robili wszytko zebyśmy nie weszli do II ligi)
Mdli mnie jak widzę w I lidze ekipy Lukullusa, Polkowic, Łęcznej, Wronek, Grodziska itp wynalazki, ale to juz osobny temat
1 . Tramwaj
2. Plaszowianka
3. Wisla
kolejnosc przypadkowa
1. Cracovia
2. Arka
3. Legia.
tomecki na meczach Łęcznej jest średnio więcej widzów niż u Was, więc radzę Ci anjpierw postudiowac statysyki a potem gadać. Tam jeździ cały Lublin. A ich ultras mają podobny rozmach do Waszych czyli umiarkowany średni rozwijający się. Co do reszty wsi to jak najbardziej, szczególnie Wronki.
Heh byłem niedawno w Szczawnicy :D I wracali z meczu, masa kibiców Jarmuty, w szalikach żółto-zielonych.
Karvin: Czemu Unia Oświęcim ma najgłupszych kibiców w kraju?
Ale zaslepieni jesteście... :P
Na Reymonta wychowani, Biała Gwiazdą <>.
"Heh byłem niedawno w Szczawnicy :D"
kiedy byles ??
1. Wisła
2. Legia
3. Pogoń
Spoxgreq:
Tak wiem , że cała lubelszczyzna żyje Łęczną i jestem pełen pokory:-) mało tego druzyna na salony wchodzi ( Budka suflera), a jej przyjazd do innych druzyn powoduje wyprzedaż biletów z wyprzedzeniem dwutygodniowym...
Uff dobrze , ze jesteśmy w innym razie cały Kraków jeździłby.....no właśnie gdzie? do Jaworzna, Myslenic??:-)
z Polski
1.wisła
2. legia
3.widzew
Europa
1.Real Madryt
2.Man.Utd
3.Juventus
spoxgreg..........uwazaj w Szczawnicy bo ja tez chodze w tych zółto-zielonych szalikach Jarmuty:-)))))))))))
AnetaKSC masz cos wspólnego ze Szczawnicą????
Polska:
1. Wisła Kraków
2. Xerovia
3. Motor Lublin
Europa:
1.FC Barcelona
2.Juventus
3. Bayern Monachium
:))))
Ja byłem w zeszłą niedzielę. bardzo mi się ta cała Szczawnica podoba.FORZA Jarmuta :)
tomecki a widzisz, zgadza się. Dlatego Łęczną naprawdę szanuę, mimo, że nazwa wskazuje na coś a'la Wronki. A wielu anszych wciąż zaściankowych kibiców mówi, blee po co w 1 lidze jakieś łęczne, Wronki. A ja Wam powiem, że Łęczną wolę od wielu klubów, któe miałyby wejść. I jeszcze dodam, że gdyby Łęczna miała 10tys stadion to i 10 by zawsze było. na ich meczach jest 6,5-7 na każdym(stadion ma 7). Oczywiście Wronki to wstyd Polski i co to ma być. [;
TYLKO WISŁA TS
Spoxgreg bo tak uważam - wątpię żebyś znał kibiców Unii Oświęcim - ja akurat miewałem z nimi kontakt i są dla mnie zabawni... i tyle w tym temacie
mam co prawda kilku dobrych znajomych kibiców stamtąd ale większośc to dramat -
a tak poza tym przecież to jest SUBIEKTYWNE odczucie czyż nie?
Polska:
1.wisla
2.pogon
3.ruch
Europa:
1.real madryt
2.manchester utd
3........................
Spoxgreg pewnie ze Forza Jarmuta,ale w Krakowie rządzą tylko i wyłącznie Pasy!!!!!!!!!!!!!!!
1. craxa
2. arka
3. polonia
Kompleksy ....
wisła
jaga
gts
1. Szczakowianka Jaworzno
2. Świt NDM
3. Zagłębie Lubin
Znaki szczególne łączące te 3 kluby widzi chyba każdy...
Z zagranicznych zdecydowanie Bayern Monachium (tak jakoś - zadufane buce wg mnie). No i Valerenga - klub zlikwidować, stadion zaorać, a piłkarzy oddać do rzeźni! ;-)
1. zwisla
2. lechia
3. legia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)