no teraz się mogę wpisać...
1. Wisła Kraków (za całokształt)
2. Jagiellonia Białystok (za kibiców którzy się pucują Wiślakom)
3. Unia Oświęcim - za marnowanie talentów hokejowych i za najgłupszych kibiców w kraju...
blisko tej czołówki jest Podhale Nowy Targ - podobne motywy jak Jagiellonia (ale tam jest trochę ludzi ktorzy lubią tylko hokej), Resovia za całokształt i Unia Tarnów - oni to już wiedzą za co... i działacze i kibice...
Na niższym poziomie niechęci pozostają takie kluby jak Orlik Opole (osobista kosa), KH (i wszystkie mutacje) Sanok (za kibiców!!! i za działaczy zresztą też w sumie), Legia Warszawa, Śląsk Wrocław, Ruch Chorzów, Pogoń (obydwie mutacje) Szczecin, Olimpia Poznań (chyba już ich nie ma chwała bogu), Widzew Łódź, Prokom Trefl Sopot,
-
-
3 najmniej lubiane kluby
1. wisla
2. jaga
3.resovia
wisła
śląsk
widzew
Legia
Wisla
Lechia
Switu Nowy Dwor to nawet mi zal.
A zza granicy Man U, Real Madryt.
1. Cracovia
2.Legia
3. Arka
1. Wisła
2. Resovia
3. Piotrcovia
Wiadomość zmieniona (30-05-04 15:51)
1. Wisła Kraków
2. Śląsk Wrocław
3. Pogoń Szczecin egzekwo Jaga
Do Wieloryba i Ro Mana
A mam , mam i to sporo. ... :) Patiotyzm lokalny. Armatura Kraków ma z nimi kosę, a że na derby z ich pierwszą drużyną nie ma co liczyć to wpisałem rezerwy.
Ura ura ura Armatura
Wiadomość zmieniona (26-05-04 23:02)
1 ladacznica cichodajka z reymonta co daje dupy za miskę zupy
2jej wasale jagielonia
3.pajace z sląska w
rebbe chyba dojdzie do jakiś zamieszek na następnym meczu :))
pozdrawiam i do zobaczenia.
Wiadomość zmieniona (27-05-04 13:30)
1.Cracovia
2. Arka
3. Legia
Polskie:
1. wisła
2. jagiellonia
3. śląsk
zagraniczne:
1.real
2.roma
3.m.u.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
potwierdzam rebbe.. szykujemy się na was z Wielorybem urra ura Armatura.. Orzełek wygra z wami bo Armatura jest cienka.. do Boju Orzełek.. do boju Wieloryb.. ;)
trzy najmniej lubiane kluby:
1. Legia Warszawa
2. Wisła Kraków
3. aktualnie Świt Nowy Dwór, kiedyś Śląsk, Jagiellonia, Pogoń, Widzew, a nawet... Czarni Jasło (od dzieciństwa kibicuję irracjonalnie Karpatom Krosno)..
pzdrw
wisła
ruch
pogoń
hamer a Ty się juz na pienińskie derby Sokolica - Jarmuta szykujesz? to już 20 czerwca :-)
A z ZOR - em Frydman to coś Ci się pokręciło, oni właśnie liderują B - klasie Podhale - wschód, w której gra Jarmuta
potter napisał(a):
> 1 ladacznica cichodajka z reymonta co daje dupy za miskę zupy
Poeta, nie ma co...
A skoro taki temat to alfabetycznie:
Aerczka
Legiunia
Wy
Wiadomość zmieniona (27-05-04 19:52)
1. wisła
2. jaga
3. lechia
Janczer-jak to mi sie pokręciło-przeciez Jarmuta tez gra w B-klasie wschód a jeszcze tej wiosny ze soba nie grali!!!!!!!!!!!
a na pienińskie derby sie szykuje-ale bedzie sieczka-głownie alkoholowa...........:-)))))))))))
masz rację, nie przeczytałem dokładnie i zasugerowałem się postem Mośka o C - klasowym Zorze, i jakoś tak wyszło :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)