Świetnie napisane... ale w sumie to nie wiem czy sie śmiać czy płakać...
[url]http://www.teraz.pasy.net/2004/04-05/040524-03rozm.htm[/url]
-
-
Bajka dla grzesznych dzieci...
lol - płacz waść, że coś takiego sie ukazało. Niemoc, bezsilność głupota no i urażóna ambicja. jak ta Pogoń mogła na kolana nie paść przezd tak starym klubem... Normalnie brak szacunku.... I to jest chyba klucz do tego wszystkiego. Bowiem na szacunek to trzeba sobie zapracować - nie nożami czy siekierami... Myślą, słowem i działaniem - wam brakuje wszystkich 3 składników.
Jaszczuk. czego tu szukasz? wrogów, przyjaciół, płatnego seksu przez monitor?
tu nie znajdziesz, naprawde
czytaj uwaznie zanim coś napiszesz
nic więcej...
albo idź gdzie indziej szukac swego Pacanowa
hehe Pacanie - ucz się od ziomali z Poznania, może dojdziesz kiedyś do tego, co to jest SZACUNEK dla wroga ;) A o Pacanów pytaj kolegów od poznańskich ...(nie, nie słowików) koziołków. :)
dobra jaszczuk, masz ostatnie słowo.
wpisz sie po mnie
a ja już nie będę odpowiadał
i wyjdzie na twoje
brak slow
[img]http://cartman111.w.interia.pl/15.jpg[/img]
Tak......
Znowu jaszczuk......
Absolwent uczelni, naukowiec,lingwista, językoznawca,szanowany w środowisku literat i poeta.....
Bystrzacha że hej......
To Ci dopiero osobowość.
i do tego jeszcze porucznik.....
"Klub z Krakowa zbankrutował, a jego tradycje przejął reaktywowany KS Kabel, w który zainwestował biznesmen z Łodzi, Andrzej Grajewski, przenosząc siedzibę klubu do Białej Podlaskiej. Nie udało mu się jednak nigdy awansować z tą drużyną do ekstraklasy."
zwariowałem :D
" ...kopnął głową w nogę Bogusława Wyparłę..." ciekawe jak to możliwe
to miało być tak smieszne że aż zrobiło sie żałosne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)