Mam pytanie. ilu i jakich kibiców zaprzyjaźnionych klubów byli na meczu z Pogonią?
Pozdrawiam z Warszawy!
Tarnovia&Cracovia!
-
-
Ile i jakie zgody?
Ja słyszałem: ( ja słyszałem, nie byłem na tym meczu, żeby nie było potem, że plotki pisze:D)
40 osób z Tarnovii z Flagą
i tyle wiem:) ale na fotkach jest flaga Lecha, Czarnych Jasło, Sandecji i GKS Tychy ( czyli też byli )
Wiadomość zmieniona (24-05-04 16:29)
ARKA TEŻ BYŁA I KILKU ZE STALI MIELEC WIDZIAŁEM
widziałes w koszulkach ? stary ja tesh bylem w kosuzlce czarnych jaslo czesto wieszam flage korony ... to jush oznacza ze byli kibice jasła czy korony ? nie ! wiec jak nie mash pewnego info to prosze Cie ...
Santo byłes w bluzie czy koszulce czarnych jasło >??
z tego co slyszalem.. to Jaselko bylo w 3 osoby
GKS Tychy chyba ok 5 o ile mnie Tyszanin nie wprowadzil w blad.. pozdro dla niego :)
Lecha byly 2 fany wiec i kibice byli
Santo.. nie spinaj sie tak.. bo logiczne jest ze jak wisi np flaga "Gniezno" Lecha to znaczy ze jej wlasciciele sa na stadionie,
było 3-ech kibiców Arki Gdynia z wizytą na Oświecenia, na meczu obecni....:)
ale jak ja wywieszam flage Korony to jush znaczy ze była Korona ? Albo ja jetsem w [b]KOSZULCE[/b] Czarnych to znaczy że Czarni są na meczu ?
Santo.. nie wiem w czym problem.. niewazne kto wiesza wazne czyja jest flaga..
jesli ta flaga jest Twoja to ok.. ale w normalnej sytuacji mozna zalozyc ze jesli sie pojawila np flaga e-Lecha to znaczy ze ktos od nich przyjechal.. czy jak widzisz flage "narod wybrany.." na Lechu to myslisz ze flaga zostala wyslana poczta kurierska ?
Czuje sie wywołany do odpowiedzi wiec potwierdzam,było nas 3 osoby z JASŁA.Niestety wiecej nie mogło przyjechac bo gralismy o tej samej porze, a rywale zapowiadali na necie najazd na Jasełko.Było ich słownie zero i sporo osob załuje ze nie mogło byc na meczu w Krakowie.A było na co popatrzec.CZARNI 1910 JASŁO
Z tego co wiem to byly wszystkie zgody oprocz victori
[img]http://cartman111.w.interia.pl/wpinka@zjednoczona.jpg[/img]
Tyszan było więcej niż 5 - pewne info
Jasło:3, Arka:9 FC Andrychów- 7, TYchy były widziane;), Sanda też, Tovii-30 osób
Viktorii nie bylo bo jestem w Pradze, i u nas szok po spadku do drugiej ligi, pozdrawiam, bedzie Cracovia - Viktoria w lipcu.
Santo nie rzucaj się na mnie jak pies na kota. Napisałem, że flagi były na fotkach, wywnioskować można z tego, że kibice tych klubów byli na meczu. Poza tym nie masz się o co wymądrzać ponieważ Ci których wymieniłem byli, przynajmniej inni ich wymieniają. A ty się wywnętrzniasz na mnie o taką głupotę.
Pomoge nas Tyszan było na meczy 11 osób ale na meczu charytatywnym już tylko jedna czyli JA :-)
FC Szczawnica tez był obecny-sztuk:2-fana bedzie na jesieni:-))))))
NA stronie Sandecji jest napisane,ze bylo 7 osob z Sacza
Pozdro
całkowicie nie o to mi chodzilo .. chodzilo mi o to ze kolega wyzej napisal że widział chłopakow z Arki ... po czym to poznał bo byli w barwach tak ? ja chodze w koszulce Czarnych i to tesh ma oznaczac ze Jasło było na meczu ? jak ja wiesham falge Korony to jeszcze nie oznacza ze Korona jest na meczu ...
A może poznał po czym innym Arkowców? Może ich znał?:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)