Przegrałeś kolego...już w pierwszych 10-ciu sekundach dało sie słyszeć obelgi... a tak się zakładałeś...
-
-
Zakład...
czy ów obelgi wyszły odemnie???:)
no moze ja sie nie znam ale kto ten doping prowadzi...???
nie ma kto doping prowadzi....jakis palant zacznie bluzgac i cala reszta za Nim ciagnie.....trudno zeby Swistak mogl nad wszystkim panowac...
Co prawda to prawda... Powiem tak: na Konwiktorskiej jest spory problem z piosenkami Anty. Jeszcze rok temu co mecz spiewalismy o cweLach... Ale jakos sie udalo: od parunastu meczy piosenki o cweLach sa spiewane naprawde incydentalnie [nie mowie oczywiscie o meczach z Nowotworem i derbach]. Zaczynalismy od akcji "dzis nie bluzgamy". Przyznam, ze i z tym bylo troche spiec: czasem kilka osob zarzucalo "Legia to stara..." i prowadzacy doping szybko musial zarzucic cos innego, zeby ich zagluszyc. To oczywiscie nie podobalo sie tym pierwszym, ale... no coz.
A czemu wogole sobie darowac? 1 stycznia szedlem z dziewczyna na Trening Noworoczny. Miala mnie tylko odprowadzic, ale do konca namawialem ja, zeby zostala na treningu. Kiedy bylismy na bloniach uslyszelismy pierwsze zawolanie... "Wisla to..." No i moje szczescie stwierdzilo, ze jednak sobie daruje... :/ Moze nie bylo to decydujace, ale... no odstrasza.
Legia i Wisla to kur.y, ale przeciez wszyscy o tym wiedza :>
nie bedzie bluzgow za niedługo !! Tylko świstak nie mozesh pozwolić na to żeby śpiewali ... jak śpiewają to zrób głupią minme czy cos ;P ale nei spiewaj z nimi ;)
no Swistaczku... ja pamietam jak pisales ze bluzgow nie bedzie a widzialem jako zywo jak spiewasz sobie na gniezdzie "wisla to zaawansowana wiekiem kobieta lekkich obyczajow" :)
niedobry Swistaczek...
short bez przesady... nie można wszystkiego na raz... Świstak robi dużo dobrej roboty i to widać... ja potrafie do niego podejść i powiedzieć co moim zdaniem jest nie tak prywatnie, a nie wyciągać publicznie... każdy sie czegoś uczy, a jeśli korzysta np. z moich wskazówek to tym bardziej szacunek... chłop też umie mysleć i wszystko po kolei sie załatwi... cierpliwości...
a czy ja mowie ze nie robi, MOIM ZDANIEM SWISTAK ROBI REWELACYJNA ROBOTE..
zebys sobie Dominiku nie pomyslal ze cos do Ciebie mam bo ten post poprzedni byl z przymruzeniem oka
Ten temat do niczego nie prowadzi moim zdaniem...
lepiej poczytajcie to
[url]http://www.teraz.pasy.net/2004/04-05/040524-02liga.htm[/url]
temat prowadzi tylko do tego ze swistak przegrał zakład.
short - zaawansowana wiekiem kobieta....buahhahaha:)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)