Eh, ludzie. Szkoda dla (niektórych z) Was klepać w klawiaturę. Awansujcie do I ligi choć część "kibiców" KS nie dorosła nawet do II. Nic do Cracovii nie mam ale trudno trzymać za Was kciuki w Waszej walce o Ekstrakalasę. Szkoda Was. O zgrozo zachowujecie sięjak wściekłe psy widzące kiełbasę przez siatkę..
-
-
FC PORTO !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Nie ma w piłkarskim świecie czegoś takiego jak "dobro narodowej piłki", albo emocjonowanie się tym, żeby jakaś federacja była reprezentowana przez "więcej klubów". Liczy się TYLKO i WYŁĄCZNIE interes klubowy. W Liverpoolu WYJĄ Z RADOŚCI, kiedy Manure albo Arsenal przepieprzą i na odwrót. Podobnie jest w Rzymie i Mediolanie.
Interes klubu stawiany jest zazwyczaj ZNACZNIE WYŻEJ niż interes reprezentacji.
Wy jesteście prowincjonalni, ci wszyscy, co chcieliby żebyśmy bardziej cieszyli się sukcesami naszych konkurentów i pzpn-u.
Mnie np. wisi czy Wisła będzie rozstawiona, czy nie i nie będę z tego powodu obgryzać paznokci, odlądając finał. Mimo że wolałbym wygraną Francuzów.
I zapewniam wiślackich kibiców, że nie jestesmy w tym gorsi od postaw fanów Milanu (jeśli idzie o Inter) i Chelski (jeśli idzie o Arsenal).
Ale Wy macie kompleksy. Nie mozecie się zając dobrem swojego klubu? Zazdrościce, że ktoś ma lepiej? ps. Robert szyjesz nową flagę? Mnie obchodzi tylko Wisła i jak wejdziecie to fajnie a jak nie to trudno zwisa mi to, a nie że nie wejdziecie i kibicuje tym a tym. Żal mi Was i Waszego prezesa hoolsa
:))))))
Pan Pizza dzis serwuje się z anchois.
Forumowicz Ferencvaros ze swoim cockerspanielem Valerengą też zapewne będzie się prezentował dumnie i dostojnie.
Dodaj jeszcze tate Spartaka, mame Ajdovścine i brata - Marka Dupnice.
I aż serce rośnie, że wszyscy w Paski. :))
Pohaucz :)))))
To w jidysz ?
Forumowicz 7 kotów tez ma ciekawa familie- tata "7 wspanialych", mama "7 kobiet", no i brat "12 malp" ;))))))
A od Spartaka sie odczep, bo temu klubowi naprawde nalezy sie szacunek. Nasze represje, przy ich represjach, sa doprawdy smieszne.
No to juz sa jaja- czy wasze psiacko- milicyjne forum tez tak wyglada, ze przychodza jacys gowniarze od nas i wypisuja jakies bzdury?- bo chyba nie!!! A w sumie to nie wiem, bo tam nie zagladam.
Pies nam zarzuca, ze nie istniala dla nas Cracovia przed Comarchem- a kim wy byliscie zanim pojawil sie wasz dobrodziej- cinkciarz, ktory dorobil sie na okradaniu PKP.
Moga was rozstawiac, przestawiac, wystawiac i cokolwiek jeszcze chcecie, a w Lidze Mistrzow i tak nigdy nie zagracie.
aj!!!
Do boooooooooooooooju Poooortoo !!!
MONACO!!!!!
"Mnie obchodzi tylko Wisła "
to co tu robisz?? co wy tu - wszyscy zza Błoń - robicie??
aiers - zastanów się co piszesz.
Jak Monaco wygra to [b]nie zobaczysz swojej drugiej - po Cracovii[/b] ukochanej druzyny jak gromi pewien klubik zza Bloń. Albo Realu nie zobaczysz
PORTO PORTO PORTO
Witam ponownie !!!
Specjalnie dla wszytkich fanów Porto i Valerengi ;) przygotwałem link z felietonem poświęconym m.in. o dzisiejszym meczu. Proszę zobaczyć przez kogo jest on napisany i jakiej drużynie poświęcony. Oto [url=http://www.legia.net/felieton.php?id=198][b]link[/b][/url].
P.S. Jestem ciekaw, czy Pan Pizza potrafi wymienić jednym tchem skład FC Porto na dzisiejszy mecz ??? ;)
P.S.2 Szkoda, że tylko jedna osoba na tym forum potrafiła odpowiedzieć na jedno proste pytanie postawione przeze mnie powyżej.
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
Morientes !!! Załatw Porto "na cacy" !!! ;)
PORTO !!!!!!!! PORTO !!!!!
Liczę dziś na Porto zawsze byłem ich sympatykiem a poza tym gts nie ma prawa być rozstawiony bo w końcu to psy , milicyjny totalitarny klub
Robicie fetę na rynku w razie wygranej FCP???
Bosz.......
Ja w sumie z tych 2 druzyn,to bardziej preferuje Porto,ale nie dlatego ze przy zwyciestwie Monaco,Wisle bedzie latwiej,ale ogolnie,jakos wieksza sympatia darze klub z Portugalii.
Co nie zmienia faktu,iz rozum wyraznie podpowiada mi ze dzis wygra Monaco,ktore ostatnio,badz co badz prezentuje lepsza pilke niz FCP.
Do przerwy Porto-Monaco 1:0
39' Carlos Alberto.
oki moja kolej - nie mam kompleksów - po prostu chcę dla mojej Cracovii jak najlepiej - a to wiąże się z tym żeby lokalny rywal odnosił jak najmniej sukcesów to chyba normalne? Choc może panowie Wiślacy maja inną teroię na ten temat - dla tego też kibicuję FC Porto, bo wtedy Wisła będzie miała utrudniony dostęp do LM, a co za tym idzie będzie lepiej dla Cracovii - czy to jest takie trudne do pojęcia? To nie chodzi o to ze ja Wam zazdroszczę sukcesów, czy ich żałuję - po prostu w interesie mojego ukochanego klubu jest żebyście ich mieli jak najmniej i tyle...
sudione wali mnie to ile będzie drużyn polskich w LM - mnie interesuje Cracovia i to w jakim ona jest położeniu - interes polskiej piłki nożnej istnieje tylko w tym przypadku jak gra reprezentacja - ja nie wymagam od kibiców Wisły żeby nam kibicowali, żeby nie cieszyli się z naszych porażek, nie widzę nic dziwnego w tym że większość cieszy się z tego że nam się coś nie udaje... (co ciekawe przy okazji wytykając nam że my mamy kompleksy bo tak robimy - pokrętna logika;-))
7 Kotów jak Cię proszę - nie wpisuj trzecjh postów pod rząd - można to zrobic w jednym nieprawdaż?
Link ciekawy ale sytuacja na lini Legia - Wisła a Cracovia - Wisła jest trochę odmienna i ma niezbyt duże przełożenie - ja Legii w pucharach bym kibicował jak najbardziej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)