Ja LiPtOoN ogłaszam nabór do Damskiej Grupy "Poprawiającej humor i samopoczucie na meczach" a wyglądać ma to mniej więcej tak :
Swoje CV wraz ze zdjęciem proszę kierować bezpośrednio do mnie,z kandydatkami będę się umawiał osobiście i po krótkiej "rozmowie kwalifikacyjnej" będę wybierał odpowiednie kandydatki.
Serdecznie zapraszam!
z poważaniem LiPtOoN
PS.Za pomoc w udostępnieniu materiałów dziękuję P.Jafowi.
PS2. Gdyby zaczęło się zgłaszać zbyt dużo kandydatek moimi współpracownikami będą panowie : Świstak,Adam Akustyk,Short,Jobeczek,Skot, których fachowe oko pomoże mi wybrać.
Wiadomość zmieniona (22-05-04 11:57)
-
-
Nabór!!!
zaaaajebiscie :>
dobre dobre :]
Hehe widze, że LiPtOoN chce wprowadzić drugą Argentyne ;]
Jakby ktoś jescze nie był pewny jak mają wyglądać kandydatki to ===> [url]http://www.barra-bravas.com.ar/fan.htm[/url] :)
Wiadomość zmieniona (22-05-04 12:42)
:-) Fajnie by było :D
a moze by tak zenska sekcje KS CRACOVIAnka ;) ---->[url]http://users.pandora.be/viesmanne/babes/007.jpg[/url]
Takiej drużynie chętnie bym zaśpiewał "moja jedyna miłość" =-))))
heheh.........las diablitas de Cracovia.......
mniam :D
jezuuuuuuuuu
[b]kwintesencja esencji ...mniam mniam
zboczeńcy....
a co ty taka święto jebliwa ????
sama byś postrugała jakiemuś donjuanowi ;)
Przy takim naborze chętnie dołączył bym do jury, służę fachowym okiem.
:-))))))
Ale jeżeli mjejsca są już obsadzone, chętnie zostane masażystą.
Wiadomość zmieniona (23-05-04 19:21)
ja proponuje nabor na faceta-stringowca. Wygra ten, ktoremu bardziej majtki werzna sie miedzy posladki
krew dozwolona :>:>:>
zobaczycie jak to jest cudownie byc ocenianym wiecznie za cialo
i jak to jest, kiedy cos wlazi do tylka i trzeba jeszcze przy tym wszystkim robic dobra mine
buahahahahahahahha
:D
ja moge byc w obsłudze technicznej naboru:mycie kandydatek itp.
OCH Marcin_ksc nie jestem święto jebliwa czy jak to się piszę tylko denerwuje mnie takie coś, gdy patrzy się na dziewczyny jak na mięso a strugnąć to się mogę ale po buzi :)
Żeby nic ci nie właziło do tyłka proponuje nic nie zakładać i po problemie.
W ostateczności pozostają reformy :-)
Widze że Marcin nawet sobie obrazek zmienił =) Jak narazie Panowie jest nieźle,mam już pare zgłoszeń...;-)
Wyobrazcie sobie frekwencje na meczach! :)
A po awansie rozbieranie pilkarek i noszenie na rekach=))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)