Czegoś tu nie rozumiem. W gazecie krakowskiej Piotr Bania dedykuje jeden gol kibicom a drugi swojej dziewczynie dominice...o ile mi wiadomo on ma żonę i corkę to jaka dziewczyna....??????
-
-
Dedykacja Bani
ale jaja-to ze ma zone i dziecko nie wyklucza kochanki........teraz bedzie jazda!!!!!
rozbiles małzenstwo Piotrka Bani!!!!!!
Gratuluje!!!!!!!
:-)
hamer co ty wypisujesz...???? Bania mowiąc publicznie takie rzeczy chyba sam je już rozbił nie?
ale u Baniów nie czyta takiej durnej gazety jak krakowska a nasze forum jak najbardziej!!!
jak Ci nie wstyd!!!!
a co z meska solidarniscia???????
:-)
Ale ty chrzanisz...a co czyta ktoś kto skończył podstawówkę...?????
po prostu se zartuje i tyle-niektorzy na tym forum wiedza ze powazne wpisy zdarzają mi sie niezwykle rzadko:-)
zapomnialem o nieodzownym w takich przypadkach...:"pozdro dla kumatych":-)
Ja ciebie nie znam z pytałem zupełnie poważnie....
Wiadomość zmieniona (20-05-04 11:44)
eeee Ro Man myslalem, ze sie czyms z nami podzielisz ;-))
co Was do cholery to obchodzi... Wy jesteście w porządku?!... tak myślałem...
o to musicei zapytac Patrycje (chyba)
jezeli sie myle to sorki
;)
dajcie im spokoju bo najgorzej jak sie robi wielkie halo....
Tania sensacja,szukanie afer szczerze , dno + 7metrów mułu
Ro Man kolorowych pastelowych facetów,poszukuję od zaraz dziennik FAKT
Czyli jednak dobrze przeczytałem...ale żeby tak się z tym publicznie obnosić...i panowie którzy uważacie, że ktoś szuka sensacji: zadałem proste pytanie bo pan bania SAM w poczytnej gazecie przyznał się do swoich nowych dziewczyn...
cofam swoje poprzednie wpisy-nie znalem okoliczności.....
Teamt do wywalenia. To sprawa osobista Bani i nam nic do tego, a Pawełz jest dla mnie zwykłwym skur.... , że takie prywatne sprawy wywleka.
fenix powtarzam raz jeszcze on sam to wywlókł w prasie....SAM! ja tylko grzecznie pytałem...
wywalcie ten temat bo szkoda komus przykrosc robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"pawełz" i "patrycja" to niki tego samego chorego z nienawiści do Piotrka Bani osobnika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)