Na Klinach nic nie grozi nikomu nawet w koszulce Wisły wiem bo często w niej tam jestem . Wisła Borek
-
-
Gdzie nasze szkoły??
to jak to w koncu jest z tym XV LO??? hę???
W XV LO przewaga Craxy- no niestety nie za bardzo . Ostatnimi czasy jest pół na pół rzadko kto chodzi w barwach Cracovi dużo częściej można zauważyć nasze wiślackie kolory .I nic z tym nie zrobi sąsiedztwo Kozłówka i Prokocimia !!
Zapomniałbym pogratulować Wam ostatnich zajść na stadionie „ Jana Pawła II .” Pogratulować wszyscy jesteśmy dumni !!
2pag gdzieś ty kogoś w waszych barwach widział w XV ?? jest sporo osób za Wisłą ale w barwach to może jakaś laska na wf-ie poćwiczy. To nie napinka bo od nas też żadko kto w w barwach przychodzi. Ale po prostu po wydażeniach z przed około roku nikt nie chce ryzykować wylotki ze szkoły . Pozdro
GRZ1 a jaki profil klasy chcesz wybrać ??
Widze , że jesteś w temacie :) To fakt z drugich klas tez nikogo nie widziałem w barwach , ale ostatnio jakis kociak dumnie paradował w koszulce Wisły .
po 1:jakis humanistyczny (chyba) a co?
po 2:o jakie wydarzenia z przed roku chodzi (jezeli oczywiscie mozna spytac :D)
no to jak humanistyczny to jeszcze ujdzie ale za to majca to jest przeje*** no i geografia czasm :D
a reszta to zależy na jakich nauczycieli trafisz
ad2 było co było :)
jajks... powiedz ze nie chce zyc w nieswiadomosci:D:D a ze majca jest przej***** to dobrze wiem , ale to chyba kazdy wie:D
Dobra to zadam wane pytanie
Od ilu punktow przyjmują do jakiej szkoly i czy zachowanie sie tez liczy jak tak to jkaie musi byc ???
Prosze o jak najwiecej wpisow.
nooo....niech ze sie wypowiada ktos kto wie cos w tym temacie!!!
Niema jak Skórzanka!!!! lub 33lo!!!
23 dni później
HaOPe :D
Special 4 Maniurqa ;)
hehehe Kid....dzieki:P
Widze że dyrektor z Ciebie na tym forum:D
2pag barwy wisly w 15 hahahahaha byscie na przystanek w nich niedoszli pierdolisz od rzeczy
Co wy do szkol niechodzicie wogole ?;)
Wpisujcie sie tylko madrze :D
coś o XV, w tej szkole jest po równo a praktycznie nie można zauważyć za kim ta szkoła jest bo nikogo praktycznie nie widać w koszulkach... a jak się już przyjdzie w koszulce to nikomu nic nie grozi, sam chode do tej szkoły i lajtowo można w koszulce przyjść i nie ma dymów
2pag - skad ty sie urwales? chodzi mi o Kliny - fakt,nikomu sie nic nei stanie jak sie pokaze w barwach,ale tak samo jest w II strone wiec nei napinaj sie tak.
zapraszam do 9 :)
2pag-czy to nie ty przypadkiem straciłeś koszulke(z logo era) na klinach 2 tygodnie temu i teraz sie w internecie wyładowujesz bo jesteś bezradny...jesli to nie ty to był taki co sie woził ale bez barw,raz założył,stracił bez bicia,tzn.sam ściągnoł i przeprosił przy swoich kolegach..a teraz opowiada innym kolegom na podkrentke że walczył o barwy.kłamstwo ma krótkie nogi.a co do osiedla to dziwne ale jakoś nie moge zauważyć nikogo w barwach wisły,owszem sa wiślaki,spokojne, większość ich kolegów to Pasy, wszyscy się znają a i oni sie nie udzielają.podobnie jest na pobliskich jugovicach,tam jest mało kibiców.a to chyba temat o szkołach...
Cracovia Kliny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)