Czyżby w Krakowie szykowała się wojna na wielkość vlepek ?
Byłem dzisiaj u kioskarza na Rakowickiej (czesto z nim gadam) i mowil ze byli u niego kolesie z wisly ktorzy zajmują się vlepkami i.... Odmieżali nasze vlepki :| pozatym mowili mu ze wyjda nowe duze wzory najwyrazniej wieksze od naszych :/
-
-
Wojna na wielkość vlepek ???
i TAK NIEWYGRAJĄ... :D heh Ciekawe kiedy beda vlepy formatu A4? :P
To co przyszli z linijką ? Czy mierzyli na długość ogona ? :) hau hau...
:-)
CrAcOvIa VoLa EaSt ! ! ! !
na długość napletka :-))
wy go nieposiadacie wy obrzezani jestescie !!!!!!!
idioto Typ to twoj ziomal z komendy policji :D
Nie wielkość, Panowie a technika... się liczy. Zapytajcie zresztą Pań.
nastepny z małym fiutem...
sorry Biś, ale nie moglem sie oprzeć :D
hehe, musiala ich urazic nasz akcja z BIG vlepkami.
wojny nie bedzie. 155 x 155 mm wystarczy.
a swoją drogą szkoda... Bo ten kiosk to schodzi na "psy" coraz więcej wiślackich rzeczy vlepki,gazetki jest szalik a nawet koszulka :/ od nas z dzielnicy nikt tego nie kupuje ale przyjeżdzają i biorą. A jak pytam czemu nie ma rzeczy Cracovii tylko vlepki to mówi że z wisla sie dogaduje w tej sprawe a z Craxą nie :/:(
Adamie, ja tu o vlepkach, a Ty...
W tych sprawach zapewniam Cię, że liczy się i jedno i drugie...
:)
Dzieki za info ;)
Nie ma to jak dyskusja na temat :)
Ale takie są najfajniejsze ;)
ja chce vlepy A3 i dobrze bedzie nareszcie jak b y sie nakleiło na okno w tramwaju to by nic niebylo widac i słońce nie świeciło i git by był same +
a ja sobie zrobie B3 !!!! tzn juz mam
jak to sobie zrobie? skad masz taka duza drukarke? :P
A to akurat nie był by zły pomysł Panowie.
a2 by był optymalny :) wyobraźcie sobei taką vlepke na szybie autobusu jadącego na mecz :)
hehehe :-) Fajne:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)