Sorry, że na fali entuzjazmu po Bełchatowie poruszam taki temat. Jadąc do B. na jakiejś stacji benzynowej blisko Radomska, byłem świadkiem jak podjechał bus, wysiadło z niego kilkunastu nastolatków w naszych barwach, wpadli do sklepu i wynieśli z niego co tylko mogli, oczywiście nie płacąc. BANDYTYZM w biały dzień. Oto jak rozsławiamy imię Cracovii w Polsce.
-
-
Czy bandyci w naszych szalikach muszą hańbić nasze barwy.
Widać że to był pierwszy (lub jeden z pierwszych) z twoich wyjazdów. Są promocje w hipermarketach a chłopcy zrobili sobie na stacji benzynowej ;-)
BUHAHAHAHAHAH!!!!gtx nigdy nie byles na promocjach!!!!
Widzę, że koledzy z tej samej bajki, niestety. Pomyślcie jeżeli wasza wyobraźnia na to pozwala, że to był wasz sklep...
uwierz mi nie byly to nastolatki..
gtx to jest i tak bez sensu i tak nic nie pomoze twoje wypisywanie na forum ze ktos kradnie !!!!Po twoim poscie i tak nikt nie przestanie !!!!!!EKSTRAKLASA JEST JUZ NASZA!!!!
Nie tylko kibice CRACOVI ta robia to ze ich akurat widziales to przybadek!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich koibicow CRACOVI kozystajacych z promocji!!!!!
Misiek - podaj mi adres, wpadne do twojego domu na "promocje".
świetny pomyśł Karolo, ja też chcę skorzystać z promocji u Miśka, bo skoro wszyscy tak robią?
Karolo & gtx to wy jesteście z innej bajki !!!
Jak wszyscy to wszyscy....nie można Miśka zawieść
Misiek dawaj ten adres (gdzie mieszkasz?)wpadamy na promocję ;-)
Wszystko ładnie w przedpokoju poukładać ,bo nie mamy zamiaru szukać...
A tak poważnie ...
Że takie "coś"jak Ty zagląda na to forum ???;-(
jaka promocja kur.. to jest normalna kradzież, a ci co kradną to złodzieje, nazywajcie sobie to jak chcecie.
co Misiek fajnie jest tak w 10 wejśc do sklepu nakraść i spierd...... bo wiesz że sprzedawca nic ci nie zrobi, kur.... zajebista chulganeria
ja ostatnio pojechalem po kolezkach, co w drodze na mecz chcieli studenciaka z telefonu w autobusie wysadzic..
parnoja, ale cza z nia walczyc..
Misiek coś sie plączesz w zeznaniach...
ciach
czemu ciach...gość chce żeby faceci którzy noszą bialo-czerwone koszulki nie robili anty-PR Cracovii, sensowne chyba nie?
czemu od razu ciąć ... temat "złodzieje" o kradzieży kiełbasek przez Wisłę na stadionie Gieksy wciąż istnieje :-))
bo niema sensu ciagnac tego tematu dalej
bylo jak bylo bedzie jak bedzie
CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA
TYLKO PASY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)