czy te wszytskie ubrania hooligans pitbull everlast itp. to jest to samo tak ale czemu te ubrania dzieci noszą wydawało mi sie że to dla określonych osób jest niekminie tego ??
-
-
Ubrania hooligans everlast londsdale itp.
TYLKO TAK SIE PRZYJELO ZE KIBICE W TYM CHODZA A TAK NAPRAWDE CO DRUGI DZIECIAK W TYM SIE BUJA..................TU CHODZI O CENE
pozdro dla Pasiaków z wieliczki i okolic
CENA... NA TANDECIE JAKIES 50.. W SKLEPIE 250... I SA JESZCZE SKLEPY DEFEKTY... TAKIE CZASY
Wiadomość zmieniona (15-05-04 23:51)
Chodzi o to ze to ubrania dla dresiarzy a polowa dzieci to dresy :)
nie rozkiminam tego tematu , jak moga byc ubrania dla wybranych ludzi .
Chodze w czym mi sie podoba do ch..a a że te bluzy są wygodne , tanie i fajne to ludzie w nich chodzą .
promujemy marke zachodnia ,placimy gruba kase.po co ?utworzmy wlasna wlasne projekty,dobry material.tylko hools,tylko prawdziwi bojownicy wiedza co jest najlepsze,najwygodniejsze ,no i oczywiscie najpraktyczniejsze.co wy na to?.dla przykladu widzieliscie bluzy bronx ,brixton itp.napisy NYC.sa wszystkim znane.pora na CRAXE .profit dla CRACOVI .pomysl do opracowania.co wy na to.P S nie chodzi mi o ubrania kibicowskie bo to jest przeznaczone tylko dla ludzi identyfikukacych sie z danym nadrukiem
Przyjeło sie że:
Everlast-WISŁA
Lonsdale-CRACOVIA
dlaczego tak nie wiem....
moim zdaniem to pitbul bardziej kojarzy sie z wisla a nie everlast!i nie chodzi o to ze pitt to pies poprostu tak sie przyjelo i tyle...
tak ale nierkminiam tego draka chodzi w czym chcesz prypuscmu ze jestes loqkiem w okkularach niemasz nic w spulnego z tym aa chodzisz w bludzie z napisem hooligans jak widze kogos takie to odrazu mi sie wydaje ze to cymbal kozaczacy tylko
qrwa że ma bluze Lonsdale to uwazasz go za kozaka ?
jak tak to weź imadło i sie jebnij w głowe !
Nawet chucherko w okularkach moze miec bluze typu everlast i dla mnie jest normalny , za kozaka uwazam osoby które mają inne żeczy niż ciuchy !
ja ma koszulke Everlasta pitbulla a nie mam nic wspólnego z zwisła prpocz tego ze mieszkam koło nich, a lubie te bluzy bo są wygodne
bluzy Fruit'a tez sa wygodne ale jakos malo kto w nich chodzi ;)
a wiesz czemu ?
bo nie są tak dostępne jak bluzy typu Everlast
ale jak jest mały problem z tymi bluzami, nawet na tandeci ekosztują koło 70-80zł, normalnie zdzircho al eczase warto
Dużo osób z Wisły chodzi też w Hooligan Streetwear.
Everlast to firma bokserska np. w silowniach w kanadzie wszyscy chodza w strojach everlasta, babcie ktore jogginguja, dzieci,mlodziez itp.
Tam ta firma kojarzy sie bardziej ze sportem,silownia,boksem,a nie tak jak u nas z kibicami.
Zawsze mi sie Cracovia kojarzyła z czerwonymi Pit bullami, pomysleć że tyle żyłem w niewiedzy
nie ma jak ciuchy NOWA HUTA !! ;-)
Przeliterujcie sobie Lonsdale London-------->>Cracovia Kraków,i tak się przyjeło :D
Moje zdanie na ten temat jest takie nie ma sensu przypisywac jakiego kolwiek klubu do bluz itp. bo kazdy nosi to co mu sie podoba dla mnie jest faktem ze firmy takie jak pit bull czy lonsdale sa coraz bardziej popularne bo ludzie kiedys ja noszace wzbudzali respekt teraz byle chloptys moze miec taki podkoszulek czy bluze Najmniej zpopularyzowal sei jeszcze everlast ale to tez do czasu wszystko zrzera komercja i taka jest prawda smutna prawda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)