Po prostu chcialem to napisac :))))))))
-
-
Dziekuję Ci tato, że jestem Pasiakiem!
Wiadomość zmieniona (13-05-04 08:46)
Mnie też bardzo ucieszył widok tej flagi jak wchodziłem na stdion. Od razu jakoś tak... lepiej :)
Ja niestety nie moge sie pod tym podpisac.....Jakbym poszedl w slady ojca to spiewalbym na meczach jazda ,jazda jazda ....... i tak w kolko i do znudzenia az bym puscil pawia....Dlatego napisze "Dziękuje Ci dzielnico ,że jestem pasiakiem !!!!!!"
"Dziękuje ci Tato, że jestem Pasiakiem!!!!!" To tata zabrał mnie na mecz Cracovii gdy miałem 7 lat i tak się zaczęło.
A ja zabrałem Tatę na mecz Cracovii, gdy miałem 11 lat - samego by mnie nie puścił, więc nudziłem aż poszedł ze mną :-)
dziekuje wam bracia ze jestem Pasiakiem;-)
Wiadomość zmieniona (13-05-04 21:01)
nio to ja bym musial w sumie podziekowac Mamie bo od dziecka na mecze chodzila.. nio teraz juz nie te lata.. ale kiedys ja zabiore.. musze!!! ... aczkolwiek na pierwszy mecz zabral mnie wojek ktory jest starszy o 6 lat..! Tak czy siak.. dziekuje Ci rodzinko za to ze jestem pasiakiem!
Dzięki Dziadku, Dzięki Tato...
Ej- to nie mial byc temat o tym kto nas zaprowadzil na Cracovie ;))))))
Po prostu chcialem napisac to zdanie- ale skoro tak, to zapraszam wszystkich, ktorzy chca podziekowac tym, dzieki ktorym patrza na wlasciwa strone Blon :))))))))))
Dziękuję ci tato ... 1995 ... Derby .... Oczywiście trybuna BiancoRossi ... :)) ..
a ja dziekuje tacie, za to, ze jestem :) Mama tez oczywiscie miala w tym swoj udzial :)
dziękuję ci wisło,że jestem pasiakiem:)))
a mooj tato jest wiślakiem :) ;P Szkoda bo bardzo lubie tą flage !
Dziękuję Ci Tato,że jestem Pasiakiem (1980)
Dzielnico-dziękuje!
.....ksc na mecze zabieramy thc......
...................3XL..................
ja niestety nie zostalam pasiasta dzieki tacie.. moj tata nie lubil pilki noznej .. wyjatek.. u mnie nikt pilki noznej nie lubil.. tata nie zyje, ja na mecze chodze i jedyne co moge powiedziec to DZIĘKUJE OSIEDLE ZE JESTEM PASIAKIEM, DZIĘKUJE CI MAMO ZE DAJESZ MI KASE (na bilety:P)
Dziekuje Ci Tato, ze jestem Pasiakiem
http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/podbeskidzie/imagepages/image46.htm
Wiadomość zmieniona (13-05-04 22:38)
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/podbeskidzie/imagepages/image46.htm[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)