Nie wiem na ile ten temat jest aktualny ale czy bylibyscie zainteresowani kupnem kalendarzy CRACOVII na 2004.
Jeśli tak a i do tej chwili nie zgłosiła się żadna drukarnia z taką propozycja to ja moge postarac sie zalatwic takie kalendarze. Były by to kalendarze duze z odrywanymi kartkami i małe takie żeby można było je schowac do portfela. Jeśli pomysł się przujmie to trzeba się śpieszyć żeby najpóźniej w październiku były do kupienia w sklepiku klubowym na stadionie.
Chciałbym poznac wasza opinie na ten temat
-
-
Kalendarze z pilkarzami Cracovii
Pomysł super, na pewno każdy kibic woli by na ścianie wisiał Nowaczek niż jakiś tandetny widoczek... Te większe będa miały lepsze branie.
no ja czekam teraz na plakat z naszą kadrą... ale kalendarz z roku na rok kupuje jaki jest (ten ostatnio mnie troche zszokowal jak go rozwinolem w domu no ale to juz inna historia ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)