Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Poziom polskiej piłki :D

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 10.05.2004 o 21:21
      Ostatnia aktywność 11.05.2004 o 18:32
      379 wyświetleń
    • FIKUS

1.1K
      0
    • 10.05.2004 o 21:21
      Post #158480 10.05.2004 21:21
    Cytat ze wspomnień zapaśnika Ryszarda Wolnego: W 1992 roku, przed wyjazdem na igrzyska w Barcelonie, reprezentacja zapaśników zagrała sparing z trzecioligowymi Mamrami Giżycko. - Wygraliśmy 4:2, a ja strzeliłem dwie bramki! Po meczu podszedł do mnie trener rywali i zaproponował kontrakt - mówi Wolny. - To jednak nie był mój największy wyczyn piłkarski. W 1997 roku zagrałem w meczu charytatywnym dla powodzian. Połączone siły zapaśników i judoków kontra Wisła Kraków. Wygraliśmy 3:1. Po meczu trener Wojciech Łazarek, czerwony ze złości, wysapał: "Panowie, nie myślcie sobie, że oni wam dali wygrać. Taki jest, k..., poziom polskiej piłki!".
    • sudione

39
      0
    • 11.05.2004 o 18:02
      Post #158563 11.05.2004 18:02
    Witam !!! A tak wyglądają ostatnie mecze w polskiej ekstraklasie: [url=http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2066760.html][b]Kto zostaje, kto leci ? Scenariusze na koniec ligi.[/b][/url] POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
    • SaNtO

31K
      16.2K
    • 11.05.2004 o 18:32
      Post #158570 11.05.2004 18:32
    Jak się uratują nawet przed barażami? GKS Katowice Najpierw wygra w Zabrzu. Górnik pokonał ostatnio w Łodzi Widzew i jest zmęczony, a katowiczanie mają blisko do Zabrza, więc nie zmęczą się podróżą. Poza tym sąsiada się nie krzywdzi, a i zwolennicy derbowej rywalizacji na śmierć i życie też wiedzą, że lepszy swój wróg niż obcy przyjaciel. W następnym meczu pokona u siebie Amicę. Wiadomo - gospodarzom ściany pomagają, więc katowiczanie przed meczem zadbają o ściany. W przedostatniej kolejce GKS jedzie do Płocka, a ponieważ ma już bardzo dużo punktów - nawet porażka nie zaszkodzi. Przeciwnie - umocni wizerunek zespołu grającego bez układów. I na koniec do Katowic przyjedzie Legia. Goście, świeżo upieczony wicemistrz Polski, jedyne, czego będą chcieli - to nie przegrać. A że GKS remis zagwarantuję ekstraklasę - skończy się wynikiem 1:1. Naturalnie po twardej, męskiej walce. ja to zanotowalem i jesli sie sprawdzi ... to wiadomo ...:)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie