Po meczu z Zagłębiem pojawiło się sporo nowych nicków na forum.
Zastanawia fakt czemu takie osobniki jak stary z salwatora, rabin albo ralfrulezmobile mają w porywach po 3 posty a najbardziej szczekają i domagają się odejścia Stawowego. Pachnie mi tu świńską prowokacją....
-
-
Kto miesza na forum?
A może komuś jeszcze zależy na awansie,nie mieszaj!!!!!!
no niestety , ale akurat to jest normalne - wszyscy sa maxymalnie wkur..eni, zaczynają sobie skakać do oczu o byle co - wystarczy jedna iskra...
No i często moga się pojawić "życzliwi " prowokatorzy tę iskrę wzniecający........
krejzi, jesteś zwolennikiem teorii spiskowej? A może ty jesteś ...........
niestety ale do wybuchu nie trzeba było specjalnych prowokacji .... wytarczył dzisiejszy mecz
Przed nami kolejny i nie chcemy drżeć o wynik bez względu na to czy przeciwnik gra w jedenastu czy ośmiu.
Też się nad tym zastanawiałem krejzi i dochodzę do podobnych wniosków. Pojawili się prowokatorzy, i nawet chyba wiem skąd...
Panowie i panie kolejny raz dzisiaj proszę o spokój. Życie jest piękne także dlatego że po porażkach są sukcesy. A najlepszą metodą na prowokatorów jest nie dać się sprowokować.
CRACOVIA PANY!!!!!
krejzi - proponuje ci spotkać się ze mną w aldze przed meczem z podbeskidziem
duży łysy bez szyi ?? :)
Wszyscy jesteśmy wkur........., ale sami powiedzcie czy ludzie którzy wpisują się po raz pierwszy, czy jeden z pierwszych, zakładający tematy, ludzie których opinii nikt wcześniej na forum nie widział - Ci ludzie czy nie zabierają głosu zbyt ostro a wręcz prowokacyjnie?! Według mnie tak... rozumiem nerwy, rozumiem pretensje, rozumiem praktycznie wszystko... ale spróbujcie sie wypowiadać nie jak lepper a jak ludzi opanowani, choć sytuacja temu nie sprzyja... pozatym już od paru dni zaczęły się nowe wpisy masowo, zakładanie głupich tematów po milion razy, sianie niepewności... krajzi Twoje obawy podzielam w pełni, choć personalnie się napewno nie wypowiem... jednak dziwne to bardzo... i nie jest to szukanie spiskowej teorii dziejów, ale zastanawiające...
Krejzi,nie wymyslaj,a to ze ktos komentuje to ma do tego prawo.Z twojego chrzanienia wynika ze glos w sprawie gry jak i trenera moga zabierac osoby ktore siedza tu caly czas.Juz taki jeden byl (czytaj Brajt),ktory mial mnostwo do powiedzenia....
Krejzi - wpadasz w paranoję. Kryzys gospodarczy to stonkę amerykanie zrzucili, pasy przegrały to przez prowokatorów. Z taką manią prześladowczą to musisz bać się po ulicach chodzić.
Są tu tacy co nie są na forum od tygodnia a wypowiadają się jak leper, i tak będą się wypowiadać bo są w.k.u.... całą sytuacją i arogancją trenera któy zawsze ma rację.
A może to ty jesteś prowokatorem i specjalniepiszesz o prowokatrach by odwrocić uwagę od siebie ?? :))
Forum niestety jest dla wszystkich i każdy może pisać co chce. Ale prawdziwy kibic Pasów nie da się sprowokować jakimś głupim tematom czy postom. Proponuje takie bezsensowne tematy po prostu ignorować - niech na nich gadają ci co je założyli i tyle.
Słusznie Perszing!
"Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię, w sercu moim Pasy, i na dobre i NA ZŁE"...
Walczymy dalej.... Wiara czyni cuda. Dość już defetyzmu i lamentów!
Każdy Pasiak ma prawo tu komentować. Kryterium jest tylko jak wiadomo brak ordynarności orza nie pisanie oszczerstw.
Kibic po meczu ma prawo być wq...y. W końcu cały tydzień s...
chcialem napisać popsuty;-) a może nawet całe pół roku:-(
Natomiast ewidentnym faktem jest ,że drużyna z meczu na mecz gra coraz lepiej. Pierwsza połówka z Piastem już była OK. a wczoraj kto sie przed meczem spodziewał ,że przez 85 minut gry będziemy tłamsić Zagłębie? Gdyby ni eto ,że walczymy o awans można by wczoraj byc dumnym z drużyny. Walczą i umieją grać. Skuteczność ...może psycholog
może po prostu nie do końca trafione transfery zimowe a może jednak zła taktyka na wyjeździe.
W każdym razie trzeba walczyć dalej. Przynajmniej do "Bełchatowa"
Pytanie postawione w temacie jest w swoim założeniu prowokacyjne i nigrzeczne. Nie można nikogo posądzać o złą wolę, gdy tak w istocie nie jest. Każdy ma prawo mówić co myśli, a gdy myśli inaczej niż "ja" to ma być napiętnowany? Ile jeszcz trzeba czasu, abyśmy byli bardziej asertywni?
krejzi czytam forum od dluższego czasu gdyż ciekawi mnie co dzieje się w naszej kochanej Cracovii(można się dowiedzieć szeregu ciekawych rzeczy,opinii,wyrażanych poglądów,itd).Postanowiłem pare razy się wpisać,bo chyba po to jest to forum!!!Ale nie podoba mi się twój wpis(jakoś mnie w nim pominąleś),gdyż sugeruje,że nowi formuowicze są niemile widziani.Chciałbym się mylić.Z pasiastymi pozdrowieniami
Krejzi ma jednak trochę racji, chociaż mógłby może swój wątek zatytulować mniej konfrontacyjnie. Nowi forumowicze są widziani jak najbardziej mile. Z otwartymi rękami, jestem tego pewien. Ale kiedy wchodzi się gdzieś po raz pierwszy, to lepiej nie robić tego z krzykiem, z rzucaniem oskarżeń z grubej rury oraz z niekontrolowanym pokazywaniem emocji. To po prostu kwestia dobrych obyczajów.
Ci nowi, którzy tak nie robią muszą spodziewać się, że będziemy odnosić się do nich z pewnym dystansem i niesmakiem.
A niektórzy z nas pomyślą, że ich pojawienie się to może być prowokacja.
Umiar i spokój - to nas ratuje.
Pozdrawiam wszystkich "nowych".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)