Taki głupi temat i 119 postow...żenua =)
-
-
Chce sie przespac z
Ale pier........ panowie... napisałem że post taki ją poniża, bo tak jest... popatrzcie sobie na jej pierwszą wypowiedz... nie mówie o jej tłumaczeniu później... o pewnych rzeczach sie na forum nie mówi, a wchodzenie na nie w ten sposób to tak ulubiona przez Was "ŻENUA"...
kurna (W)Adamus(20) i Swistaczkus sie odezwali :)
Monika adwokatow potrzebuje ? :)
moim zdaniem, a mam do niego swiete prawo, laska piszaca takie rzeczy o sobie w internecie sie poniza i w dodatku osmiesza, pomimo ze jest anonimowa
zamiast mi ublizac i cytowac wierszyki, prosze bardzo jakis argumencik w obronie Pani Moniki, ze to co napisala jest przejawem ... no czego jest przejawem wedlug Was piewcy tego typu tworczosci internetowej ;) ?
[i]Autor: StefanKSC (---.chello.pl)
Data: 12-05-04 16:06
Widzę że nijakiego adama akustyka swędzi styjak, a koledzy jego, którzy maszerowali w piątek, go nie zaspokoili i teraz szuka chu.. do dupy.
Forever CRACOVIA[/i]
"Poniza sie!"- "Nieprawda nie poniza sie!"- gratulacje panowie!!! Jesli ktos sie tu osmiesza to chyba Wy ;)))))))
A najladniejsze dzieczyny chodza na Ferencvaros.
Moniczko - rozumiem, że jak już oblecisz wszystkich na Kałuży to pojawisz się po drugiej stronie Błoń:)?
Wiadomość zmieniona (13-05-04 14:17)
Toma napisał(a):
> Moniczko - rozumiem, że jak już oblecisz wszystkich na Kałuży
> to pojawisz się po drugiej stronie?
>
Jasne Misiu, i nawet wiem komu odgryzę jego maleńką dumę w pierwszej kolejności
short napisał(a):
> kurna (W)Adamus(20) i Swistaczkus sie odezwali :)
>
> Monika adwokatow potrzebuje ? :)
>
> moim zdaniem, a mam do niego swiete prawo, laska piszaca takie
> rzeczy o sobie w internecie sie poniza i w dodatku osmiesza,
> pomimo ze jest anonimowa
>
> zamiast mi ublizac i cytowac wierszyki, prosze bardzo jakis
> argumencik w obronie Pani Moniki, ze to co napisala jest
> przejawem ... no czego jest przejawem wedlug Was piewcy tego
> typu tworczosci internetowej ;) ?
>
moim zdaniem, a rowniez mam do tego swiete prawo Twoje stwierdzenia nie sa niczym wiecej jak tylko stwierdzeniami w ktorych nie zawarte jest nic
zadasz argumentow, a sam wlasnych nie podajesz...
a i tak, na kazdy argument dobry czy zly, masz jedna, najmadrzejsza odpowiedz (bo jakby inaczej, trzeba umiec wyrazic swoja inteligencje i geniusz jak najtresciwiej) - "nie prawda!"
Wiadomość zmieniona (13-05-04 14:59)
Te.. Toma, Monika nie zoofil zeby z psami (i to jeszcze policyjnymi)..
Adam tu rzadzi i wydaje rozkazy!!!
[img]http://www.nylonknots.com/free/pics/friends_galleries/model_bondage/modelbondage_01.jpg[/img]
trututu
Sugerujesz, że ona woli obrzezanych?
No i super- pojawil sie pies i teraz najblizsze 70 postow to bedzie na wiadomy temat. "Nigdy nie zejdziemy na psy"- mam nadzieje ;)))))
Ferencvaros napisał(a):
> No i super- pojawil sie pies i teraz najblizsze 70 postow to
> bedzie na wiadomy temat. "Nigdy nie zejdziemy na psy"- mam
> nadzieje ;)))))
>
i obstawiona zostala tez rola komentatora :/
skoro ja sie myle, to dlaczego boisz sie ze twoj ojciec zobaczy twoje zdjecie w tym watku ? :|
Monisiu- od tego jest forum zeby komentowac ;))))))
Znaczy- podobno od tego.
A to nie ja zaczynam kazdy post czyims cytatem i komentarzem na ten temat:))))
A moze powinienem. Przeciez niektore wypowiedzi to kopalnia madrosci wszelakiej ;)))))
short napisał(a):
> skoro ja sie myle, to dlaczego boisz sie ze twoj ojciec zobaczy
> twoje zdjecie w tym watku ? :|
>
moja postac w Twoich oczach jest przerysowana
traktujesz smiertelnie powaznie kazda moja wypowiedz, kazdy wyraz tu napisany
...skoro tak, to jestes niespojny w dzialaniu... bo konsekwentnie powinienes potraktowac powaznie i mnie i raczej przymknac oko na post, ktory mial byc takim sobie ot przerywnikiem, a nie uzewnetrznieniem sensu calego mojego zycia
...i tylko w kolko, ze sie ponizam...
no z czym do goscia
skoczyles na mnie, bo akurat sliski temat, gdzie latwo z kogos zrobic ponizona bitch?
... moze najpierw warto nauczyc sie poprawnego rozumienia niektorych slow...
Wiadomość zmieniona (13-05-04 19:48)
ECHHH to ja też się chce przespać z jakimś kibicem craxy ;)
oj Monika..Monika.. zamiast bawic sie w psychologa idz na spacer albo poczytaj ksiazke
to jest internet.. okular przez ktory mozna patrzec na drugiego czlowieka i to okular dosc zabrudzony
ja z zalozenia traktuje ludzi powaznie, a w internecie podobnie jak w zyciu..
chyba ze ktos uzyje ";) :) ;>..." czy cos w tym stylu
nie znam cie, moze jestes spoko osoba, ja widze tyle ile mi pozwolilas zobaczyc i moje zdanie znasz
acha i PS.. short - lowca "ponizonych" bitches - wielkie LOL :)
oj short short
widzisz nie tyle, ile ja pozwolilam Ci zobaczyc, tylko tyle ile i jak sam zobaczyc chciales
internet to "okular przez ktory mozna patrzec na drugiego czlowieka i to okular dosc zabrudzony"?
czyzby ktos tu zaprzeczal sam sobie?
wiec okiem owego psychologa, w ktorego rzekomo wg Ciebie sie bawie to proba wyczyszczenia sie z zarzutow i usprawiedliwienia, tylko w taki sposob, zeby nie dalo sie zauwazyc, ze to jest wlasnie tym, czym w rzeczy samej jest...
ale nieeee, lepiej jest oczywiscie nie przyznac mi racji i wyzywac tym razem od psychologow :P:P
w kazdym razie ja zawieszam bron
mozesz to sobie nawet potraktowac jako Twoja pierwsza ponizona bitch, shorcie- lowco "ponizonych" bitches
Wiadomość zmieniona (13-05-04 20:19)
Ja z uśmiechem na twarzy stwierdzam ze monice sie nie dziwie wkońcu pasiacy sa zajebisciu nie chwaląc sie aha zapomnialbym glosuje na post miesiąca:D!!
yeah victory! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)