jakims kibicem Cracovii
ja wiem, moze to jakies zboczenie, ale jednoczesnie i moje spelnienie marzen....
-
-
Chce sie przespac z
Wklej tu swoją fotkę , a zobacze co sie da zrobić :))))))
wkleic zdjecia nie wkleje, bo moj ojciec czasem przeglada ta strone :>
a chyba nie chcemy problemow
:P
jak przeczytalem ten temat to az mi sie slabo zrobilo...
no comment..
tnij waść wstydu oszczędź..
hmm... ciekawe... ;-)))
ło matko boska...
cześć Moniczko. Też mam 12 lat.....
proponuję biało - czerowoną gąsięnicę lub bałwanka w biało -czerwonej czapeczce .... do zakupienia w sklepiku na Wielickiej. i z taka przytulanka przespać mozna nie jedną noc
PS. Nie licz, że dostaniesz nominację do postu miesiąca.
Wiadomość zmieniona (05-05-04 22:00)
buhahahaha
TD-no comment!!!!:)
Karvin.. A na czacie mowiles ze nie podrywasz obecnie panienek.. ja tutaj pilnuje czy czegos nie kombinujesz :D
to sie porobilo , zacznij od tego czy prokurator jeszcze Moniczko na Tobie siedzi :))) aaa i widze ze nadawalabys sie do rozmow w toku :)) tam ostatnio jakas maniurka tesz miala niespelnione marzenie -zostac prostytutka- :))) ale ogolnie to smiszne to jest nie powiem :)))
Moniczko, wybierz sie na jakis dalszy wyjazd pociągowy :)
"Moze sie zdarzy, raz jeden (lub niejeden) cud..."
a swoja droga juz widze rozkminki wszystkich tatusiow pasiakow, ktorzy maja corki, a ktorzy tutaj zagladaja ;)
hehehe ...
heh :) dajecie sie jakiemus wislakowi podchodzic, darujcie :)
buehehe... ciekawe tematy sie zakładają na hp :D
jak napisze ze tylko sprawdzam reakcje to wyjde na glupka
ale i tak juz wyszlam wiec pragne tylko i wylacznie pogratulowac Cracovii, bo tak naprawde jej kibice maja pewien poziom inteligencji
a ja idiotka w ich oczach bede niestety po wsze czasy, dobrze ze chociaz anonimowa
Wystarczy zmienić nicka - no i treść postów ;)
albo zaszyc sie w najciemniejszym z mozliwych ciemnych miejsc i wiecej nie odzywac :P
teraz chce wzbudzić litosc, po małym niepowodzeniu :)
spoko Moniko nic sie nie stalo, wszyscy i tak cie lubią
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)