Co myślicie o dalszej pracy pana trenera Wojciecha Stawowego?I kogo ewentualnie widziecie na jego zastępce ??
-
-
Co z naszym trenerem ???
mysle ze chlop jest do zmiany !! definitywnie !!
czy nie są zbyt pochopne wasze posty?!
pochopne ?? ok wygrywamy mecze ale czy mozesz sobie powiedziec - nasza gra jest naprawde ladna - wg mnie nie - nie pisalbym takich rzeczy gdyby tylko chodzilo o dzisiejszy mecz z piastem , ale to juz trwa jakis czas :/;/ :/, podtrzymuje to co napisałem --> DO zmiany!
pierwsze wpisy i już ternera byś zmieniał? powoli, powoli...
To ze w zespole może być jakis kryzys to nie znaczy że trzeba od razu zmieniać Stawowego... Jest to facet któremu wiele zawdzięczamy. Wygrywamy- fakt, gra nie jest jednak zadowalająca-też fakt. Powinniśmy jeszcze poczekać z taką surową oceną. Apropo dzisiejszego meczu-szacunek dla kibiców którzy nie pozwalali na te wszystkie wyzwiska rzucane z trybuny od strony Focha w stronę naszego trenera i drużyny.
Nie moge zrozumieć tych idiotów którzy podchodzą do krat i drą mordy na trenera i zawodników.Wiadomo, każdy może się wkurzyć ale żeby zaraz wyzywać od kur* i pedałów?!?! Wstyd i hańba...
Wiadomość zmieniona (30-04-04 00:39)
Ja juz od Focha nie chodzę...bo tam sami malkontenci i chamy
Grabo chcesz zmieniać, to proszę podaj jakiegoś kandydata na nowego trenera ???
zurek
pamietacie rok temu tez chcieliscie zmieniac trenera a potem przyszły czasy jak strzelalismy w meczu 5-6 bramek...
poczekajmy- jeszcze z Wojtkiem Mistrza Polski zdobedziemy....
WOJTEK STAWOWY !!!!!!!!
Są gorsi, WS nie jest zły. Napewno sie utrzymamy w 2 lidze, walczymy o awans, mimo kiepskiego stylu są wyniki. Ale najważniejsze jest to że Wojtek jest młody i żądny sukcesów, pozatym poczytajcie co mówią w wywiadach nowi piłkarze o metodach treningowych Stawowego - gość nie jest zły trzeba poczekać aż przyjdą efekty jego pracy
Żartowałem, drogi Trapezie.. Racja, żart nienajwyższych lotów :-)
A co do swej kultury osobistej, to zaświadczam że nigdy nie klnę, nie rzucam śmieci na podłogę i przepuszczam kobiety przodem ...
Pozdrowienia
El
Co to trenera to ja wierze w niego,pamietajcie tez o tym ze zegnajac sie z trenerem S pozegnamy sie tez z paroma zawodnikami.
Po 24 godzinach po "spektaklu" troche ochłonołem, i musze przyznać że temat o zmianie trenera jest "bez sensu". Najgorsze jest gdy wprowadza się w zespole jakieś zmiany w trakcie sezonu. Gdy bylibyśmy na miejscu Arki to wtedy można by podyskutować, a tak to narazie Dajmy Spokojnie Pracować Stawowemu.
Tylko idiota teraz by trenera zmieniał .To by była samobójcza bramka.A jak czytam Żurek to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
poczekajmy do meczów z zaglebiem , a co najwazniejsze z belchatowem!! pozdro !!
No napewno Żurek, bohater Katowic.........................:)
O trenerze można dyskutować po 12-m czerwca. Teraz wszelkie ruchy sa BEZ SENSU. Z kolei rozważanie sytuacji czerwcowej bez danych o meczach z Zagłębiem , Bełchatowem, Pogonią i Szczakowianką jest także bez sensu.
Wy chyba chorzy jesteście!...
Szymciu , nie chyba...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)