mam pytanie do wszytkich pasiakow - czy uprawiacie jakies sztuki walki
-jezeli tak to jakie
-co myslicie o vale tudo (moze ktos wie gdzie mozna to pocwiczyc w krakowie - zastanawiam sie czy sie niezapisac)
-najciekawsza sztuka walki wedlug was (uprawialem przez jakis czas (krotko) karate kyokushin (jakos tak sie pisze) i moim zdaniem ten styl walki troche taki dretwy jest)
Wiadomość zmieniona (29-04-04 15:03)
-
-
Sztuki Walki!!
sambo - nie ćwiczyłem ale chciałbym
hmmmmm Walki Wrecz tak to sie nazywa..... bo to w sumie nielegalnie;-) znajomy nas uczy najpotrzebniejszych technik na ulicy a moze uczyć ... ma papiery na Zapasy Craf Mage czy jak to tam sie pisze Aikido i jeszcze pare innych;-)
Sumo. Szykuje sie do cwiczenia, nabieram wagi.
ps. moze ktos chce potrenowac?
Hehehe Karolo :). Śmiszny jesteś:).
Przez jakiś czas ćwiczyłem kickboxing,teraz przestałem bo robię prawo jazdy i nie mam czasu...
LiPtOoN. Bodaj o Prezydencie Johnsonie krazył "żarcik", iż nie umie w tym samym czasie spacerować i żuć gumy
:)
Marcin
Vale Tudo wspaniala sprawa, zdecydowanie najlepszy styl walki jaki istnieje ale mysle ze na poczatek powinienes zaczac od zapasow ktore wspaniale rozwijaja i sylwetke oraz ogolne umiejetnosci fizyczne!
Ja bym chcial Krav Mage ( to izraelska :D:D), albo Combat 58, Sambo tez bym nie wzgardził
pozdro
Wojtek
Maniex,mam szkole na popoludnie,w domu jestem kolo 18, 19 i jeszcze do niedawna mialem teorie na drugim koncu Krakowa wiec wiesz.Teraz juz tylko jazdy,dwa tygodnie do osiemnastki,egzamin(trzymajcie kciuki) no i lippi bedzie szalal po krakowskich ulicach=))) (rowerem) hehehe.
Lipton.. tylko zebys sie nie wyszalal tak jak ja w zimie.. i wjechal w slupa :( (autem)
Jurol,Vale Tudo to nie styl walki...
:))))))))))))))
ja boks:))klasyczny:P
Ja Kick-boxing... i jest ekstra!! bo cwiczy ze mna jedna bardzo fajna pani :D:D hehe Buziak dla niej! :*
a co to w ogole jest vale tudo,bo ja jestem prosty chlopak ze wsi i najlepiej wychodzi mi napierdzielanie na sztachety i ciupagi:-)
A gdzie to mozna pocwiczyc w krakowie oprocz voli duchackeij
W krk jest tylko jedna szkola Vale Tudo a dokladnie BJJ i miesci sie wlasnie ona na woli.
moze zapodacie line do jakiejs stronki o tej sztuce walki:>ciekaw jestem co to dokladniej:)
www.sherdog.com
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)