Nie wiem czy sie śmiać czy płakać, ale jak płakać to ze śmiechu, zobaczcie na tego linka [url]http://www.ikex.org/[/url]
-
-
Bo tatuś był pijany :):)
nazwiska doprawdy zabawne ale myśle że bez przesady z tymi śmiechami bo przecież nazwiska się niewybiera dostajemy je w "spadku" przodkach i powinniśmy z niego być dumni i godnie je reprezentować no chyba że sie myle a ktoś ma na nazwisko ku.wa albo co gorsze wisła :)
6 dni później
a nie wiecie ze nazwisko mozna zmienic.. jesli uwazamy je za obrazliwe lub.. cos tam było w tych przepisach .. to mozna je zmienic.. :D jakbym miala wisła to bym zmienila od razu :D
Anetka.. ale zmienic nazwisko to nie taki hop siup... straszne to jest klopotliwe... i pozatym pozniej musisz wymieniac wszystkie dokumenty...
Znam ze trzy nieszczęśliwe kobity, co mają na imię "Wisła". Naprawdę!!
No, ale one nie mogłyby chodzić na mecze naszego Klubu. Przy piosenkach naszych kibiców?
Wisła(wa) Szymborska?
teraz z innej beczki
ostatnio czytałem w jakiejś gazetce że Adam Małysz to jakiś zesłaniec z niebios i ma na świecie spełnić jakieś tam zadanie ale tego jakie to już niepamiętam MAD w jakimś tam języku znaczy szalony czy coś takiego a uczeni rozkminili jego nazwisko i imie jakoś od tyłu i wyszło im ZSYŁAM MADA -ADAM MAŁYSZ warto się nad tym zastanowić może to prawda :)
Czyżby kółko wzajemnej adoracji usunąło moje wpisy?
chcecie sobie z cracoviajaro popyskować to się "ustawcie" na maile.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)