boshe same psióry w tym temacie czy co ?
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
Ale w sumie pewnie jesteś obyty w tym temacie to nie dyskutuje...
Tyle, że młodych żydków jest coraz więcej...
wisla_ts smiszny z ciebie chlopek , powiem ci :))) jak na kurdwanowie sa same lajzy to czemu przed nimi bojki uciekaja ?? heh a jak na woli niema ciekawej ekipy to wybierz w 10 chlopa i zobaczysz co sie z wami stanie :)))
Fosa już z tymi bojkami to nie pier... głupot...
Padłem ze śmiechu.... :D:D:D:D:D
Fosa koledzy z kurdwanowa to Ci ładne bajki opowiadaja!A na wole nie musi nas chodzic dziesięciu wystarczy ze jedna osoba chodziła tam i cała wola w portki srała a co dopiero byloby gdybyśmy poszli w dziesięciu jak wy sobie nie daliście rady z jednym gościem!I tylko nie pisz mi ze są to farmazony!
Wisła nie dyskutuj z nim... nic to nie da... dla niego Wisła na Kurdwanowie to mamuty które wygineły...
buahaha jak jest wjazd na bojki to chlopaki po piwnicach poczajeni siedza, a jesli chodzi o wole to chyba ta druga bo niewiem czy tak na markety ktos pojedynczo przyjdzie :))
Jak jest wjazd na bojki to o godz 24 gdzie wszyscy śpią albo o 10 jak albo śpią albo są w pracy lub w szkole...
A jak już są ustawieni wszyscy to nikt dziwnie nie przychodzi...
Tylko na nastepny dzien wpadna od was o godzi 1 w nocy i natłuka dziadka starego ktory z psem wyszedł...
Nigdy nie wpadliscie jak juz na was czekają...
buahahah nadajecie sie do kabaretu a nie na nasze forum :))))
browarnik nie zamierzam sie licytowac na pocenty ale nie wmuwisz mi że Wisła ma jakas większą grupe kibiców na moim osiedlu (XXX-L). Z rejonu od Krow. Zuchów do Opolskiej kibiców jeżdżących na Wisłe można policzyć na palcach dwóch rąk a w miare aktywnych chuligańsko jest może 3 - 4rech (byc może w chwili obecnej nawet już nic nie działają jeszcze trzy cztery lata temu próbowali cos robić z Azorami). Nawet w czasach gdy piłkarsko z Cracovią nie działo sie dobrze z Opolskiej jeździło kilka osób na mecze Pasów.
Faktycznie w czasach gdy chodziłem do podstawówki czyli mniej więcej 7 do 10ciu lat temu znaczna większość przyznawała sie do kibicowania Wiśle i chyba nawet licznie jeździli na mecze ale do dnia dzsiejszego te osoby przestały byc aktywne kibicowsko. Kibice Wisły w tym okresie brali sie z tego że do 21ki chodziło sporo osób z podkrakowskich wiosek oraz z Białego i to oni stanowili o tym że ta podstawówka była wiślacka ale dzisiaj sie to już chyba zmieniło bo niedawno widziałem brzdąca w Pasiastej koszulce z workiem na buty twardo idacego na lekcje
A opowiesci o dwóch nocach wislackich śpiewów są totalna bzdurą!!
Ogólnie z całego 3XL ludzi chodzących na Wisłe może uzbierasz kilkunastu podczas gdy na Pasy chodzi nas kilka razy tyle. Tak więc przewaga kibiców Cracovii jest bardzo duża i Adam Akustyk nie pomylił sie wiele pisząc że XXX-L to 100% Cracovia
Wisła_ts wymieniles pol krakowa i niema zadnej dobrej ekipy pochwal sie swoim osiedlem !!!a łajza to jest z ciebie bo jak czytam to co piszesz to mi sie smiac chce!!!
ZAWSZE PASY!!!
o bozeeeeeeee dramat ile razy byłem na bojkach w godzinach 18-22 o tej porzez tez spicie???hehehe no kurde dramat to moze bojki zasypiaja w jakies długie sny? jak zwierzeta??;]
Vola jest słaba????? oooo dramat to juz koniec;-) nie dyskutuje z wami ;] jezeli twierdzicie ze Vola West jest słaba to wy chyba na serio jestescie z myslenic i poprostu nie jestescie doinformowani to wtedy was to usprawiedliwia!;-)
aaa i jeszcze jedno ;-) nigdy nie wpadła Craxa jak wasi byli wieksza grupa??;] a przypomnij sobie 9 KSC 15 TSW;-) nie tak dawno! nie mówie ze nasi sa super mocni i rozpierdalaja bojki za kazdym razem... ale nie pisalibyscie głupot ze KSC wpada tylko w nocy itp. itd.
Wiadomość zmieniona (06-06-04 01:57)
KSC_qr2now sam byłeś w barwach? między 18-22 no to prze kozak z ciebie normalnie... Ja ostatnio o 4:00 nad ranem widziałem jednego kolesia co przeszedł na plac zabaw na Wysłouchów krzyknoł raz "Hej Hej... " i spier......, też kozak :)
Najepsi byi ci kolesie z Wisły na Kurdwanowie co jak zobaczyli chłopaków od nas z daleka to zaczęli sie rozgrzewać,robić przysiady że niby będą sie bić,jednak po ruszeniu na nich wszyscy pouciekali do klatek:-)))
Beka jak ch...
Bkr a najlepsze bylo jak kiedys 5 chłopaków z bojek wpadło na cracovii teren na kurdwanowie i spotkalo was dokładnie 17!Cracovia miala miała wtedy troche sprzetu i wszyscy zaczeli belki od drzew wyrywac i twardo staneli do walki a jak w 5 ruszylismy na nich to wszyscy do klatek pouciekali i zostal tylko jeden gosc D.I tak byli najlepsy goscie z qrdwanowa do lania sie!A jak dalej piszecie ze bojki takie słabe to trzemu nikogo nie dojedziecie od nas i tylko nie pisz mu ze kanalami chodzimy bo chlopaki z bojek przynajmniej raz w tygodni potna kogos z woli lub kurdwanowa.Tyle juz sie nie wypowiadam!WISŁA WYSŁOUCHÓW HOOLIGANS!!!
Wisla_krk buahahaha mozesz przypiminac wydarzenia ktore mialy miejsce w tym roku, bo pzrez ten czas sie bardzo duzo zmienilo. iskoncz jusz pierdoly mowic bo widac ze czasami sie znajdziesz na jakims wjezdzie i farmazony piszesz pozniej.
Wydarzenia z wisły chyba zero dojechanych a z cracovii około 15!!!W tym kilku w ciezkim stanie w szpitalach lezeli!I niektorzy beda kalekami do końca zycia!Starczy ci tyle fosa.
Wisla_ts a czy ja powiedziałem choć raz ze Bojki są słabe?? tlyko jak miała rok temu pewne akcja na korzyść TSW nie 5 na 17 tylko 5 na 11 no ale nie ważne porażka KSC to na necie się szczyciliscie jaka to wisła jest mcna na qrdwanowie....a jak teraz chowacie sie po sklepach;-) jak wpada naszych 9 a waszych jest koło 15 to jakos zapominacie o takich akcjach;-)
Przeczytaj co mi Arystokrata napisał iż Pasy wpadają tylko w godzinach nocnych;-)jak wszyscy spia ja go tylko zapewniłem ze wielee razy wpadalismy z chłopakami w godzinach w których Bojki nie śpia... no Arystokrata spi bo to juz godziny hmmm bliskie Dobranocki;-)
haha wiesz wystarczy mi to ze wy sie sami predzej wykonczycie niz my was chyba takie z was kaleki :)))) a to twoje "zero" i "chyba" to sam widzisz ze niemasz pojecia co sie dzieje na osiedlu , a zcasem ze ktos ci z ciomkow pzrewinie temat ze kogos tam dojechali to wierz im dalej i w te liczby:))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)