nie zaglądalem do tego wątku a tu sie okazuje ze zostalem wywolany do odpowiedzi....
....dziekuje Pasiastym Braciom za wstawiennictwo......
......nie chce mi sie komentować ruczajaIII.......na to trzeba sobie zasłuzyc!!
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
...chyba ze ........ruczajIII...........znam kolesi za wisłą-znają mnie,wiedzą ze jestem za Pasami-moge sie do nich postawić........tylko ze pier....... o tym w necie nie mam sensu!!
Serek jak się Oswiecenia na Pasy przerzucało to ty jeszcze w wózku jeździłeś :D. Ludzi którzy po naście lat na Wisłe jeżdżą nazywasz gnojami...twoja sprawa.
Napisałem jak jest i kończe swoją kariere w tym topicu.
P.S. Nie zamierzam się wydzierać Wisła Pany bo nie chce dostać kosy w plecy od kilku takich 14 letnich obszczymurków jak ty co są w grupie silni.
Jesteś typowym przykładem kibica "osiedlowego" jesteś za Pasami nie poprzez świadomy wybór tylk dlatego, że "całe" osiedle jest.
The End
As a przyznasz mi że z Oświecenia nie za wiele osób jezdzi na mecze Wisły - tak szczerze na palcach u jednej reki co jeżdza na Reymonta a nie naprzykład do Jacka:)
Fakt Oświecenia sie dawno temu przezuciło ale wtedy to były poczatki osiedla a teraz to już zupeł nie inne osiedle!
AS ma rację.
A jak tacy z was kozacy to tez się przejeździe np. na Wysokie albo Jagiellońskie i krzyknijcie Cracovia Pany i zobaczymy kto szybciej biega [;
A tak serio to napinki na necie nie mają sensu.
Jest ktoś z Ugorka/Wieczystej/Akacjowej?
spoxgreq heh nie rozumiem twojego porównania bo to tak jakbym powiedizal pojdziecie na Piastów, Bohaterke czy 2PL i Krzyknijcie Wisła Pany!!
Zupełnie nierozumiem po co to napisales :/
Chyba ze piszac to popierasz wypowiedz o bandzie małolatów ktora jest mocna w grupie??
Spoxgreg tu nie chodzi o to żeby sie gdziekolwiek wydzierać bo to bez sensu. Jeśli o czymś rozmawiamy to piszmy o faktach a nie o tym co by było gdyby ktośtam cośtam gdzieśtam.
Złamię swoje postanowienie i jeszcze odpisze Metodemu.
Masz racje, ze kiedy osiedle się przerzucało to cały czas budowano nowe bloki i "nastroje" sie zmieniały pod wpływem nowych mieszkańców, co jednak nie zmienia faktu, ze pewne osoby w bezczelny sposób z dnia na dzień przestały spiewać: "Wisła to jest potęga..", "Biała Gwiazda na niebie się mieni..." a zaczeły "Wisła to stara..."
Nie zgodze się z tymi palcami jednej ręki się nie zgodze :) No tyle to nas na wyjazdy jeździ (ok. 5 osób).
witam,niech jakis kumaty i obiektywny forumowicz podsumuje wszystkie wpisy i jasno okresli w slupku kogo ile i gdzie a potem moglibyscie to opiniowac:)
No fakt szybko te osoby sie zmieniły ale to juz ich sprawa :)
No to może sie myle co do ilości osób jezdzacych z osiedla - ludzka rzecza jest sie mylic!!
sprawa Oświecenia to osiedle jest stosunkowo młode ma kilkanaście lat wiezowce mają gdzieś 14 lat a te nizsze śa troche starsze owszem an początku było tu troche wisły...ale wtedy jeszcze nie było zbudowane całe osiedle gdy zaczeły stawiać się wieżowce zaczeła panować Cracovia...
jest tu tez troche Hutnika,,, ale oni są nie gnębieni przez Cracovie poprostu tak jak by ich nie bylo moze tylko dlatego jeszcze istnieja...
a co do kolesi ktorzy wpisuja ze widza plakaty wisly w blokach na oswiecenia...
gdzie jest ta wisła??? na osiedlu??plakaty w pokojach pewnei maja malolaty lub fani pilki noznej...a nie kibice-chuligani...
na Oswiecenia chyba jest jeden działajacy Wiślak pan O. i tyle...
Dokładnie!
Tak jak już odpisywałem piknikowiHKSu, i Asowi.
OŚWIECENIA CRACOVIA!!
ReSoXyM dobrze mowisz "plakaty" moj kumpel jest za cracovia ale ma plakat wisly w pokoju.... strzela sobie w psiorki lotkami :) wislaki na forum wypier......... a jak juz cos to chodzicie na oswiecenia zobaczcie ile osob wyjdzie jak bedzie miecz wisly ktos tam pisal juz nie pamietam kto ze faceci starzy siedza przy piwie i ogladaja mecz to prawda jak jest jakis mecz to dziadkisiedza i dra ryja goooooll
OŚWIECENIA OŚWIECENIA CRA-CO-VIA !!
Metody ja nic nie porównuję tylko ripostuję któremuś Twojemu pasiastemu przyjacielowi, który się napina przez net, żebył łaził na jakieś wasze osiedla i się darł Wisła. Poczytaj trochę wyżej.
AS wiem o tym doskonale [;
A na Piastów mieszkałem 15 lat, pozatym mam dużo znahjomych na Nowych Mistrzejowicach i zapewniam Cię, ze dużo by mi się nie stało na Piastów. Pozatym dałeś zły przykład bo tylko część Piastów to w 100% Craxa. Są duzo bardziej pasiaste rejony.
Pozatym chulgianka mnie pier*** , ja chodze na Wisłę by dopingować, bo kocham ten klub, by uczestniczyć w oprawach tworzonych przez naszych Ultras itp. jakb Wy tego na Kałuży nie macie to przykro mi. Zostaje Wam demolowanie sklepów i skupianie się na aty-dopingu co zresztą czynicie.
pozdro dla kumatych i normalnych.
ZAPOMNIAŁEŚ JESZCZE ŻE MORDUJEMY I GWAŁCIMY.
..debilu...........
spoxgrequ troszke przesadziles...
Marcin:-))
Gwałcić,mordować-Cracovia musi panować:P
Ja myśle że ten temat powoli trzeba zamykać
Nie przesadziłem :))))) Kto zaczyna mecz od po pierwsyz gwizdku "Wisła to stara..." :) Ciekawy element dopingu, zresztą wpisał się w Waszą tradycję.
A co do tego, to liczę, że na CAŁY kibicowski Kraków bedzie patrzeć z zazdrością reszta Polski. Macie coś charakterystycznego jak nasza kochana Biała Gwiazda. Pasy. Jak Opravcy rozszerzą swą działaność i awansujecie to pokażcie na jakie oprawy stać Cracovię. A na derbach.... :>>>>>
Na Cegielnianej rzadzi chyba jednak Cracovia, bo od wczoraj wisza wykonane przez kogos kolorowe plakaciki o meczu Cracovia-LKS (wokol sklepu osiedlowego, budki warzywne, tablice przy Borsuczej itd.).
belfegor, hahaha :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)