u mnie na ruczaju przynajmniej moja klatka jest w Pasy-wczoraj odkrylem olbrzymią wlepe Pasów na lampie-od razu tak jakos inaczej swiat zaczął wyglądac:-)))))))))))))
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
Elo jestem z oświecenia i tam jest 99% Pasiaków wislackie ścierwo też sie znajdzie tak z 5 nie wiecej ale pokolei likwidujemy !!Brock napisał(a):
Serek ile ty masz lat 12? Nie ośmieszaj się.
Mam dla Ciebie rade, jak będzie jakiś mecz Wisły w europejskich pucharach to wyjdź na balkon i posłuchaj w ilu domach cieszą się z bramek. Będziesz musiał misiu przakalkulować te 99%.
Chuligańsko oczywiście rządzą Pasy żeby było jasne.
P.S. Mój kumpel pracuje w Techemie i spisywał liczniki z kaloryferów w mieszkaniach. Skoro jest was 99% to ciekwy jestem co w co trzecim mieszkaniu robią plakaty i vlepki Wisły.
Wiadomość zmieniona (25-05-04 23:47)
Merody, os. Srebrnych Orłów jest za Złotym Wiekiem w kierunku Pradnika Czerwonego. Jest to osiedle gdzie większość zabudowy stanowią domki jednorodzinne. Jeżeli ktoś tam wogóle kibicuje to chyba tylko pare osób. Na pewno nie ma tam jakiejś wiekszej ekipy czy to Wisły czy ksc.
Potwierdzam! na oswiecenia odziwo jest sporo kibiców wisły, mam tam wielu znajomych....
Co do OLSZY I to pierwsze słyszę o jakimś west i east.Ale faktycznie od strony szkoły mistrzostwa sportowego (oś. oficerskie) są cracoviaki jeżdżą na mecze,ale znajdzie się paru za Wisłą tylko,że prawie wogle nie pokazują się na reymonta.Po drugiej stronie (od polfy) przewaga Wisły,ale z tego co wiem większość wali ich drużynka. pozdro
OLSZA I OLSZA I CRACOVIA
Wieliczka zdominowana przez kibiców PASÓW! ale obrzeża Wieliczka, zwłaszcza osiedla domków jednorodzinnych jest dość sporo psów!ogólnie stosunek jest jakiś 80% do 20% na korzyść Pasów!
Ale okoliczne wsie to już 90% psy!!!! z resztą to nie jest tajemnicą że na wsiach raczej jest wisła!
W Niepołomicach panuje Cracovia!
hamer ,
może i twoja klatka jest w Pasy, ale szkoda pisać o Cracovii na Ruczaju.
Jak zaczyna inaczej świat wyglądać, to czemu się nie postawisz nikomu z Wisły na Ruczaju ? Tak Tak, dalej się podniecaj vlepkami nalepianymi przez dzieci z podstawówki.
podbiajm..... wpisywać sie ciekawy temat!!
Moje 3pietro na ruczju wierne pasom!
jak wierne pasom to zmien podpis
RUCZAJ_III
"Tak Tak, dalej się podniecaj vlepkami nalepianymi przez dzieci z podstawówki."
hamer sie "podnieca" bo przyjdzie taki dzien ze wlasnie te dzieci Ci Wisle z glowy wybija...
Na Os.Cegielniana jest tez sporo Craxy. I to coraz wiecej. Jak za moimi oknami chlopaki graja na boisku to slychac czesto "Bojarski, Bojarski..."
dobra jest pare psiorow na oswiecenia ale to gnoje sa a co do wieku to mam 14 i wlai mnie to przyjdz na oświecenia dolne i krzyknij wisla pany to zobaczysz oswiecenia gorne tez jest za ksc jak mowie gnoje za psiarnia !!!
Witam
Wisła w 100% na pewno jest na Wysokim,nie ma ani jednego pasa. To mogę potwierdzić, bo chodze do 3LO i tam jest też, ok 95% Wiślaków.
Pozdro dla wiary z Wieczystej i Ugorka. Faktycznie, cholernie dziwny teren jakby TS i MKS pogodzone ;) Wygląda to tak, że sa 2 vlepy Craxy, a za 10 metrów 2 vlepy Wisły. Chyba już pół roku i ciągle nikt ani jednych ani drugich nie tknął. inna sprawa to, że przy wyjściu z Wieczystej na klatce schodowej(od zewnątrz na widoku!) jest nasza vlepa z Ironów przerobiona (The trooper) i nie zdarta też chyba od zimy. A masa ludzi z osiedla tamtędy codzień chodzi.
Ale tu panuje Wisła i każdy to powie.
Akacjowa także, jak wracałem z Legii w szalu i się darłem to ludzi się z okien wychylali ze śpiewem, jakies typy podbijały i też ogólna trójkolorowa euforia : )
To jest obiektywne zdanie, szacunek dla jednego gościa od was wyżej, który wymieniając osiedla był obiektywny(prócz tam jednego błędu).
Mieszkałem 15 lat na Piastów i o tych terenach też się mogę wypowiedzieć sporo. Jak widzicie nie nawrócono mnie on urodzenia i jestem Urodzonym Wiślakiem.
Pozdro dla kumatych.
Wiadomość zmieniona (27-05-04 22:00)
Na Zabincu plątało się parę psów.
Ale to jakieś... ratlerki
Na Oświecenia jest spora grupa kibiców Hutnika, kiedyś bardzo liczna, potem część została przerzutami. Ale nadal na mecze chodzi kilkanascie - kilkadzisiat osob, nie licząc starszych i ze względu na 3. lige biernych sympatyków Hutnika.
RUCZAJ_III -Jak zaczyna inaczej świat wyglądać, to czemu się nie postawisz nikomu z Wisły na Ruczaju ?
te smerf ile masz lat ????
a. 8
b. 10
c. 12
ja daje 8 :-)
Pikn ik HKS powiedz mi kto co jedzil w ostatnich czasach co jedzil na HKSa jezdzi teraz na Pasy!! Jezeli mowisz o czasach 6-10 lat temu to sie z toba zgodze ale wczenisej nie ma opcji!!
Na osiedlu nie wiem czy jest duzo kibiców Wisły czy to poprostu sa ludzie ktorzy lubia ogladać piłke nożna a że Wisłą jest teraz na fali że zdobyła mistrza Polski to sie młodym podoba a i ludziom starym ktorze nie jezdza juz na mecze to ida przy piwie ogladac mecze a że leci Wisła wiec tak sie dzieje wiec nie mozna chyba mowic o Wisle na Oświecenia bo jak Cracovia bedzie w pierwszej lidze i daj Boże zdobedzie mistrza polski to te plakaty sie moementalnie zmienia a i przy piwie beda oglądać Pasy!!
pozdrawiam
Tak, zgadza się mówilem o wczesniejszym okresie, dla wielu z Was już pewnie to zamierzchła przeszłość:), ale ja dlaej mam uczucie niesmaku jak widzę kogoś, kto był w szaliku Hutnika na Monaco, a teraz chodzi w czapce Cracovii.
Wracajac jeszcze do Olszy1 :-) Z tego co piszecie to tak to zrozumiałem - east Olsza1 zaczyna się na Bajana a konczy na torach kolejowych, natomiast west od torow po Rrondo Mogilskie i z drugiej strony Brodowicza az po budynek tp.
Kradziej,
po części masz rację.
marcin_ksc,
żadna z twoich propozycji ;/
też Ruczaj ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)