ja jeżdże ze szwagrem z ruczaju, chodź tu sama wisła to dajemy rade.....
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
6 dni później
Jest tu ktoś z wieczystej ? Przeprowadziłem się tu jakiś czas temu i nie mogę się połapać kto tu rządzi ? Napisy ..... i Cracivia obok siebie (bez kreślenia), brak jakiś pochodów kibicowskich, żadkie vlepki itp.
Dąbie wierne Pasom
to jakie proponujecie CRACUSY osiedle, bo zaczynam studia u Was i bede musial przerwac meczyki KORONY KIELCE na rzesz CRACOVI :)
Gród Kraka
Piękna Okolica
Gdyby nie GTS była by Stolica :))
Chciale sprostowac jedna rzecz z tego co widzialem to piszecie ze na OLSZY 1 jest zwisla..... Jest tu kilka psów... Ale nas jest wiecej.....
CRACOVIA 90% PSIARNIA 10%
OLSZA 1 WIERNA PASOM!!!!!!!!!!!!!!!!
A jak się sprawa przedstawia na os. Kościuszkowskim w Hucie ??
z tego co się orientuję przewaga jest Wisły na osiedlu Kościuszkowskim ale Cracovii też sporo.
west: dzięki za info
Pasiasta Olsza I - przegiołeś pyte. Nie mówie że na Olszy I nie rządzi Cracovia ale jest tam spokojnie pół na pół. Gts jest tam poprostu słaby ale jest ich sporo
Masz Rację Kierownik na Olszy 1 nie rządzi Craxa dość powiedzieć jest jej nawet mniej niż Wisły wiem bo mam kumpla na Olszy 1 i mówił że jest on jednym z nielicznych za Craxą .To prawda nie ma Wisła silnej Ekipy na Olszy 1.Dla mnie ta okolica jest słaba podwzględem kibicowskim.pozdrawiam
YOOGI_KsC napisał(a):
> OŚWIECENIA BYŁO JEST I BĘDZIE ZA CRACOVIĄ !
>
>
>
> SZACUNEK DLA WSZYSTKICH PASIAKÓW !
Do momentu wybudowania pierwszych wieżowców 10; 11; 12; 13 - tki to osiedle było za Wisła. Posiadało nawet swoją flage.
Kiedy kończył się rok szkolny w 92 albo 93 roku osiedle było za Wisłą a kiedy wróciłem z wakacji te same osoby co przedtem chodziły na Wisłe nyły już z Pasami. Do dzisiaj mi się to nie mieści w głowie jak mozna coś takiego odpieprzyć.
Pamiętam czasy gdy ze Złotego Wieku szedł pochód Wiślaków z flagami na kijach przez Ooświecenia i na tym osiedlu dołanczali się ludzie a potem szli razem na przystanek autobusowy.
Tekst gwoli sprostowania.
Ja mieszkam w Pychowicach i jestem sam- dalej w strone Tynca jest juz wiecej Cracovii.
Ferencvaros - niestety sam Tymiec też nie należy do Cracovii ale z tego co wiem to pare osób jest w Podgórkach tynieckich..
Jak ktos tu mądrze powiedzial..30 leciew to nie to samo co krowodzrza..bo jak ktos juz powiedzial:mazowiecka,kijowska,lea,nawojki,czarnowiejska to wisla..a moze paru pasów sie znajdzie......a na 30 lecia to faktycznie sama cracovia.....jest tu ktos na forum z tego osiedla?
Pozdro
Kirownik- za Cracovia jest cale Kostrze- wies miedzy Pychowicami a Krakowem- ok 15 chlopakow jest na kazdym meczu.
Złoty Wiek to obecnie 70% WISŁA, 30% KSC. Kilka lat temu gdy D. się jeszcze nie przerzucił było 90-95% WISEŁKI. Teraz to już ostatnie osiedle w okolicach Mistrzejowic gdzie WISŁA ma przewagę. Wokół to same osiedla ksc - 1000-lecia, Oświecenia, Bohaterka. Jeżeli chodzi o tą dobra bande ksc na Złotym Wieku to tylko D. i A. moga być brani w tym kontekście pod uwagę ale wyłącznie ze sprzętem. D. bez kosy to żadna rewelacja, na pięści raczej nie wyskakuje. Pozostali fani ksc na ZW mieszkają w wieżowcach i są raczej słabi. To tyle pozdro
Wiadomość zmieniona (16-05-04 21:48)
Davey dobrze prawi. A z tymi typkami z wiezowców to był taki motyw, że oni przyszli do Cracovii z Oświecenia z propozycją że się przerzucą na Pasy jak Oświecenia zleje Wiślaków z niskich bloków za to że Ci im dziewczyny odbierają. :DDDDD
[quote]Autor: Robu (---.kielce.msk.pl)
Data: 08-05-04 17:30
to jakie proponujecie CRACUSY osiedle, bo zaczynam studia u Was i bede musial przerwac meczyki KORONY KIELCE na rzesz CRACOVI :)[/quote]
Polecam XXX-lecia. Spokojnie, pasiacko, i dość blisko do centrum :)
P.S. Nie szukaj na mapie XXX-lecia bo go nie znajdziesz. Szukaj Krowodrza Górka.
west19850 jesli mowiac o slabej kibicowsko okolicy masz tez na mysli Olsze 2 to uwazaj,bo mozesz sie grubo przejechac...
senior junior - westowi chodzi tylko o Olsze I. Na Olszy II to same wariaty mieszkaja i nie polecam tam wycieczek..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)