Kazimierz byl jest bedzie z PASAMI choc ostatnio wiele psow sie pojawia wsrod szczeniakow zachwyconych ostatnimi tytulami kanali z reymonta
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
Kozłówek 99,999% Pasy!!Typie pokaż mi jakiegoś wiślaka z Kozłówka, który "nie jest ciotą, wręcz przeciwnie"!!!I nie gadaj tu bzur!!Bo źle na tym wyjdziesh!!!
Cracovianh a kto jest na Złotym wieku?
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Krowodrza Górka ( dawne XXX lecia) wystarczy popatrzeć na napisy na blokach:-) 95% Pasów
typ- zgłoś to na policje.
Zubereq-na Złotym wieku ogólnie jest Wisła,ale jest też część niezłej bandy Cracovii do której Wiślacy ze "Złotówki" nawet nie wyskoczą,zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach ale to nie temat na forum
a u mnie lipa mistrzejowice nowe wisla chyba tylko 4 pasiaqów jest:( ale zato piastow i bohaterow jest nas duzo
a co powiecie o Borku ja znm pare osób za Craxa!!!
ehhe dokładnie bkr na złotym wieku jest kilku chlopakow z cracovii.. ktorych osobiscie ja z oświecenia nie lubie...ale coz zrobic tyle lat walczylismy ze soba ateraz to nagle ziomki.... ahhh trudno sie ebdzie przekonac do pana D... mowisz bkr ze masz ziomkow na oswiecenia moze sie znamy...:d
Bidziss KSC Q ! ja tez znam dobrze 1 osobe z borku ktora jest za craxa :):):) pozdro !!
Do typ: czlowieku gdzies ty sie uchowal jak twierdzisz ze kazimierz zawsze byl za wisla powiedz to mojemu staremu to by cie wypatroszyl tak samo jak reszta jego wiekowcow
Oświecenia 98% cracovi 2% mniejszosci narodowych :D ale te 2 % sie tępi
Typ a ty dalej pier**lisz o tych latach 90 , opowiedz co sie teraz dzieje jak jestescie powoli wybijani z kazdego osiedla w krakowie
teatralne głownie gumiory ale jest nas paru za craxa
Na Centrum B pojawiła się też ostatnio CRACOVIA......
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
krakowiakow i górali tez nas dosc duzo...co cieszy coraz wiecej malolatow zaczyna od tej wlasciwej stony...widze w tym duza szanse:>:))
Nowa Huta
Pasy:
Oświecenia
Kombatantów
Przy Arce
2 Pułku Lotniczego
Tysiąclecia
Albertyńskie
Piastów
Bohaterów Września
Wzgórza Krzesławickie
Niepodległości
Wandy
Szkolne
Wisła:
Na Lotnisku
Kazimierzowskie
Dyw.303
Wysokie
Kalinowe
Strusia
Złoty Wiek
Misttrzejowice
Jagiellońskie
Na Stoku
Petofiego
Inne to wymieszane między Pasy gts i Hutnika bez jakiejś ogromnej przewagi wiślaków czy pasiastych
RESZTA MIASTA
Pasy:
Kozłówek
Prokocim
Wola
Kazimierz
Piaski
Dąbie
XXX Lecia
Krowodrza
Wesoła
Kliny
Podwawelskie
Salwator
Siemaszki
Wisła:
Prądnik Czerwony
Prądnik Biały
Azory
Bronowice
Olsza
Olsza II
Akacjowa (Czy teraz ktokolwiek stamtąd jeździ na Reymonta?)
Oficerskie
Grzegórzki Nowe
Bieżanów Nowy
Bieżanów Stary
Ruczaj
Wieczysta
Cegielniane
Starałem się pisać na podstaiwe tego o kim głośniej, kto przeważa itp. Nie wpisałem Widoku czy Kurdwanowa, bo sądze że na tych osiedlach remisowo raczej. Mam nadzieję że dosyć obiektywny podział.
PasiastyCP XXX-lecia i Krowodrza to to samo raczej
Mój błąd
takie male ptanko a podgorze?
podgórze to część miasta
Z tego co wiem to na osiedlu Szkolnym w Nowej Stareh Hucie jest wszystkiego po troche!!
Stoki podobno opanowane przez pasy chociaz ale to bardzo od niedawna.
Złotówka podobno za pasami ale zostali Ci starzy za wisła którzy juz raczej nie jezdza i sie ustatkowali ale przypuszczam ze jakby trzeba bylo to mozna na nich liczyc. I na tysiac lec ia dokladnie tak samo jak na złotym.
Na Oświecenia jest wiekszosc pasów. Są jedynie za hutnikiem ale wszysc y o nich wiedza i jak widza kogos w barwach to poprostu spuszczaja głowy. Byli tępieni ale nie wytępieni - poprostu jest ich tam okolo 15 osob, poprostu wierni pozostali może i cos tam chuligania ale na Oświecenia to tylko mieszkaja :)
Aha i mam prośb e o pewna osobe ze złotówki ale to wolałbym na gg:P
pozdro!!
Oświecenia CRACOVIA!!!
todo - odkąd sięgasz pamięcią ......haha to masz słabą pamięć albo niewiele wiosen ;))) zresztą greg chyba też. Popytajcie się starszych kolegów kto był za WISŁĄ na Kozłówku i ile osób , czy faktycznie takie cioty jak mówicie a jeżeli tak to dlaczego choćby o flagę WISŁA KOZŁÓWEK kilka lat temu nie walczył na solówce z waszej (czyt.craxy) strony nikt z Kozłówka ( jeżeli wogóle wiecie że taka flaga jest - co prawda dawno niewywieszana ) czyżby też u was były cioty. U was jest raczej ilość i sąsiedzi niż "konkrety". Zresztą którzy to ? :)
Criterion mieszkam na wiślackim osiedlu i wszyscy wiślacy jako największą Pasiastę Twierdzę wymieniają Kozłówek. Więc napewno źle tam nie jest :)
CRITERION małe sprostowanie...może kiedyś tam były jakieś PSY na Kozłówku, ale jush dawno powymierali!!Jak dinozaury!!!Pochodź sobie po Kozłówku w wiślackich barwach to zobaczymy, co Ci sie stanie...i przejdź się w Pasiastych barwach....:))
lena co ty mu proponujesz?? zeby ubieral swiete barwy Cracovii?? toz to pies parszywy!!!
Kozłówek to oczywiście twierdza PASÓW i o żadnym psie z tamtąd nie słyszałem. (nie mieszkam na kozłówku, ale bardzo niedaleko)
Faktycznie zamiast naszego szalika ten wiślacki kundel powinien ubrać obrożę przeciwpchelną.Ta kanalia nie zasługuje na założenie naszych barw.
DO > PasiastyCP
ty chyba jestes pie...niety !! kogo masz na Wandy w bialo czerwone pasy ?????? chyba jakies stare rumuny co sie po piwnicach chowajom :P naprawde to najpierw pomysl jak cos masz napisac. Wandy i cracovia buahahahahahhahaa
Czytam sobie ten temat i mi się usta same uśmiechają :D Jakie wy sobie filmy wkręcacie nawzajem :D Tutaj 100% tu 99,999% tutaj już prawie wymarli tu nas coraz więcej buhahah A później co drugi pasiak ma zdziwko :] Jakby co... Mało wiecie... i to jest dla nas dobre :) żyjcie dalej w swoich 99,99999% :D
Kurdwanów to w barwach się pokazać nie mogę na Witosa, i może między paroma blokami obok 149 byłej i Halszki choć to się powoli zmienia i musiał bym mieć akurat pecha...
A co powiecie na Biezanów i to NOwy jest tu sporo pasów ale niestety wieksaśc to pieski. Ja sam znam co najminiej 10 osób stale stale jezdzących na pasy
OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!!!!!!! OWSWIEcENIA OSWIECENIA CRACOVIA
co do Krowodrzy to nie mogę sie zgodzić owszem XXX lecia jest osiedlem Pasiastym ale Krowodrza już nie jest mieszkam akurat na Krowodrzy oczywiście Starej Krowodrzy wielu nie kojarzy tej nazwy tu większości Panuje Wisła ulice takie jak Wrocławska Mazowiecka alejki Grotgera okolice Parku Krakowskiego to oklice zdominowane przez Kibiców Wisły ale też jest sporo Pasiaków ale w mniejszej ilości.lub śladowej.
pozdrawiam
Sporo Pasiaków w ilości śladowej :D ;)
Sorry że sie dopieprzam ale troche to bez sensu :)
6 dni później
Wiadomość zmieniona (01-05-04 23:19)
i rozumiem że bedziesz dumny że bedziesz sobie mógł wyskoczyć na mecz, pójść na piwo z gościem który jeszcze pół roku temu gonił cie po osiedlu, spoko rozumowanie, ale jest coś takiego jak honor, niewiem czy wiesz
honor i kibicowanie ubeckiemu klubowi ;-))))
GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA
GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA
GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA GRZEGÓRZKI CRACOVIA
NOWE GRZEGÓRZKI-JEST TROCHE WISLY!!!!!ALE ILOSC NIEWEILKA
kolego :) jak chcesz gadać to sprecyzuj dokładnie. Grzegórzki dzielą się na Stare (Cracovia) i Nowe (Wisła) oczywiście na obu osiedlach jest po trochu fanów przeciwnej drużyny a czy tak Wisły na Grzegórzkach Nowych jest mało ??? ciekawe :) zależy od tego ile to jest dużo dla ciebie : ?
Dywizjonu 303 , tu też są PASY !!!! Dawniej zapchlone kundle wyły po całym osiedlu swe pieśni ku chwale UB-ckiego klubu i nosiły róznego rodzaju szmatki z białą gwiazdeczką. Teraz dzieki temu, że na 2 pułku , Albertyńskim , Oświecenia są Pasy, siedzą cicho i szmatek też nie noszą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)