Na oswiecenia Kazdy się buja w barwach cracovi nikt się nie boji a jak się ktos będzie bujal w szalu wisly to mu szal zabiorą i spalą i chlopa mogą jeszcze skopac :D
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
Małolat i jeszcze powiedzą mamie i tacie, wychowawczyni w przedszkolu..... żenada twoje zdanie na ten temat
O Kozłówku, Rżące, Kazimierzu, Klinach, starych Łagiewnikach chyba niektórzy z nas zapomnieli:). Tam rządzą przecież też Pasy.
Wiadomość zmieniona (16-04-04 13:02)
nooo, nie wiem: Mostowa, Wolnica, Skawińska to chyba nie
napewno prokocim nowy bo tam prawie nikogo nie ma za wisła a jak sa to sa dzieci w wieku 10 lat do 14 lat ale ich jest mało bo wiekszosc dzieci w wieku 10 lat do 14 lat sa za pasami
prokocim nowy napewno jest w 99% cracovia 1%wisła
pasy pasy cracovia
jestem z prokocimia tego sie nie wstydze w sercu mam cracovie wisły nie nawidze
Wiadomość zmieniona (16-05-04 15:04)
heh a ja dalej sie ebde upieral z ena qrdwanowie to jednak pasy rzadza
po qrdwanowie bujac sie nie moge w barwach tylko po bojkach gornej czesci wyslouchów i jednej xczesci stojalowskiego.... a dolna czesc wyslouchów witosa halszki daliowa druga czesc stojalowskiego i czesc kordiana to spokojnie w barwach KSC mozna isc;-) wiec chyba wiecej Pasiackiej czesc osiedla...
QRDWANÓW 100% CRACOVIA
OŚWIECENIA BYŁO JEST I BĘDZIE ZA CRACOVIĄ !
SZACUNEK DLA WSZYSTKICH PASIAKÓW !
Ja moge wypowiedzieć się o N.Hucie bo znam b.dobrze tą dzielnice... Procentowy podział to mniej-więcej: 40%Cracovia, 35%Wisła i 25%Hutnik. Osiedla gdzie bezsprzecznie domonuje Cracovia to:
os.Oświecenia
os.Tysiąclecia
os.Kombatantów
os.Bohaterów Wrzesnia
os.Piastów
os.II Pułku Lotniczego
os.Albertyńskie (dawne XX-lecia)
os.Niepodległości
os.Przy Arce
Ponadto na kilku osiedlach dzielimy sie wpływami ze zwolennikami HKS-u:
os.Tealtalne
os.Spółdzielcze
os.Kolorowe
os.Czyżyny
os.Wzgórza Krzesławickie
Kilkunastu fanów mamy także na:
os.Kościuszkowskim i os.Dywizjonu 303 oraz innych ulicach.
Ciekawostka jest że ostatnio obiejlismy rządy na os.Stoki w skutek nawrócenia się kilku? kilkunastu:) osobników na jedyna słuszna wiarę
Jednak trzeba pamietać że Nowa Huta ma swoją specyfikę i czasem w jednym pubie lub sklepie mogą spotkac się zwolennicy przeciwnych formacji, a wtedy wszystko moze się zdarzyć:)
fenix!spoczko ze pamietales o Klinach,masz tu ziomkow?
CRACOVIA-KLINY
BOshe niesierpie tego czemu oni łażą tymi smierdzącymi 4 łapami moderatorzy niemorzecie ich zabnowac wbija koles i odrzu na cracovie jedzie jak to wogule przechodzi psy ..... ..... ..... ..... a kozłówek 100% cracovia i jak jakis pies tu wejedzie i powie ze na kozłówky rządzi z[wisła] to niesłuchajcie go bo pier....... głupoty i wola to samo only craxa i niema tam psów a jak sa to takie cioty co ich stadionu niewidzieli a kozaczą na forum
!!!!!!
ancymon, znam parę osób.
Todo i Greg oj zdziwili byście się jacy Wiślacy mieszkają na Kozłówku i chodzą od kilkunastu lat na Wisełkę, i to nie takie cioty w wręcz przeciwnie
Grzegórzki Stare i Opatkowice to też PASY.
Mam pytanie do NH-ts: gdzie ty na Voli West dużo wiślaków widzisz? Jest pare osób za zwislą ale się nie ujawniają, nie mówiąc już o chodzeniu w barwach. W naszych wspaniałych pasiastych barwach mozna bez problemu chodzic po całej Voli i nikt ci nic nie zrobi. (w końcu mieszkam już na tej Voli troche czasu to wiem)
Oczywiście nie licząc gromady bo tam ich trochu jest ale są coraz słabsi.
Zawsze Cracovii wierni i oddani z Woli Duchackiej Fani !!!
typ-ie kozaki z nich żadne na tym Kozłówku zapewniam cię :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)