Lena w takim wypadq z jakiego osiedla Ty jestes?:))
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
Kozłówek PASY!!!Ale napish..:))znam pare ludzisk z Gromady..kiedyś tam jeździłam..:))
Podwawelskie 100% !!!!! zawsze z CRACOVIĄ
gromady.....;-)no coment:P
Salvator wierni na zawsze gdziekolwiek "wylądują".
Specyficzna dzielnica,gdy Cracovia gra cała dzielnica się trzęsie.
A ja pamiętam jak miałem 8 lat,gdy z tatą nie zawsze poszedłem na ziemię świętą siedziałem na podwórku i wysłuchiwałem rekcji tłumów (I liga)aż ciary po ciele przechodzą po dzień dzisiejszy.
C R A C O V I A to coś jest we mnie ...
KOZŁÓWEK 100% CRACOVIA
a wracając do tyematu jaki to kibic co niechodzi na mecze to jaki loool !!
Norbert najlepsze czasy Gromady niestety minęły bo ileż można się w to bawić, pochajtały się chłopaki, pracują i nie w głowach już większości awantury, ale mogę ci podać ksywy kto uciekał w ok 10 osób w kominiarkach pasów przed 4 Wisły. Potem się tłumaczyli że myśleli że to starzy. Ale największe jaja były jak nie wiedzieli jeszcze że Gromady jest Wiślackie, hehe. Ile to szali na Wschodzie nakroiliśmy, szkoda że małolaty z G są piz.... i dygają się was, brak im chatakteru. Lata 90 to były piękne czasy.... ehhh. A mieszkam przecznicę Gromady
Na każdym osiedlu znajdzie sie jakiś "odłamek"!
Np. na Bohaterce są Wiślacy-na 100% to wiem na Piastów tez!!
Tak jak np. na Jagiellonskim jakis kolo jest za craxą!
Mozna tylko domniemywac kto w wiekszosc panuje na osiedlu.
co do kurdwanowa-bywam tam często- jeste tam o WIELE WIĘCEJ WISLAKÓW niż sracoviaków!!!
A Wisełka panuje na :
os.wysokie
os.Jagiellońskie
os.Kazimierzowskie
os.Lotnisko
os.Dywizjonu
os.Kalinowe
os.Strusia
os.Złoty Wiek
os.Mistrzejowice Nowe
to w Nh
Prądnik Biały i ZCerwony 99% Wisła
Wieskzosc podgórza-Bieżanów,Borek,Ruczaj,Cegielniane,
Na woli West jest TEŻ DUŻO WISLAKÓW(wiem z etam ponoc cracovia panuje ale sporo Wisły sie tam teraz ujawniło!!! )
Qr2nów(pozdro- bojki ) tez Wisełka Bronowice Olsza 1 Olsza 2 !!tez Wisła
sracovia napewno panuje na:
Oświecenia,Piastów,Bohaterów,Przy Arce,wzg,xx-lecia(juz niedługo),niepodległosci,prokocim,płaszów...
nh-ts: pierwszy tekst u nas na forum szmato wiślacka i od razu obraźliwie ??
pastow ? wisla ? ..........
ktoś pisał ze nie ma osiedli czysto Cracoviackich ... a co z Siemaszkami ? ja szczerze mówiać nei znam zadnego psiora ! nie mowie tu o zabincu ale na siemaszkach 100% PASY
Lena: Poszlo!!!
na zabińcu jeden jest na pewno - bo go znam :)
Szczerze ten temat nie ma sensu zawsze znajdzie się wislak i zacznie pie... głupoty i jak to bywa u wislakow zaczyna na nas jechać (chociaż zawsze twierdzą ze to my jestesmy napinaczami i wogóle :|)i oczywiscie osiedla mowia na swoja kozysc !
nh-ts Olsza 1 wisla moze i jest ale napewno nie tak znowu bardzo duzo mieszkam 10 min od olszy 1 wiec wiem co o tym
WISLAKI SPADAC Z FORUM....DO BUDY!!!
Ja dodam coś z osiedli nowohuckich-Piastów,Bohatrów września,Przy Arce,Niepodległości,Albertyńskie,II pułk Lotniczy-te osiedla są już praktycznie opanowane przez fanów Pasów i raczej spokojnie(bo spokojnie to nikt nigdzie nie może) można sie bujać w barwach KSC,oprócz tego dużo osiedli jest jeszcze wymieszanych kibicami 3 klubów więc w nowej hucie jest sporo Cracovii
Dąbie 100% CRACOVIA
bkr zapomniałeś żena oświecenia też rządzą pasy i tam tez spokojnie w barwach craxy mozesz chodzic
Santo w Pasy
Pamietam jednego wislaka na Siemaszkach, jakies 5 lat temu jezdzil twardo na mecze mial nawet flage Wisla Siemaszki, i pamietam jak chlopcy z Siemaszek przyszli do niego do domu, "stara gwardia" a jak jest teraz nie wiem odkad wyprowadzilem sie z Bialego mam mały kontakt.
Bialy aktualnie 90 % za Wisla, pamietam jak na II lige w 94 chodzilo Nas jakies 25 osob z Wschodu. Bylo ciekawie.
Resoxym-sorry zapomniałem oczywiście o OŚWIECENIA,qrwa jak mogłem mam tam tyle ziomków.
No ale cóż dziura w głowie wiadomo od czego:)
Ja jestem z Oswiecenia Jest kilku psów ale ich tępimy :] POZDRO DLA EKIPY CRACOVI HEJ HEJ CRACOVIA ;] :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)