Miechoviak a są tam osiedla gdzie jest więcej czworonożnych?
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
a ja z Czerwonego Prądnika...
Pasiak
jedna ale miazdzy cały kraków;d;d;d wisła bojki
Nobody like us!
We don't care!
czworonożnych??????????????????????????
jeśli Ci chodzi o psów to jest mało . Mają jedno osiedle niczym azyl ale przewaga tam ich topnieje
A kogo jest więcej na Ugorku?
Oczywiście o nich mi chodziło...
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Typ... ja mieszkam na Woli.. dokladnie na Gromady... i wiem jak tu jest!! W mojej klatce(schodowej) jeden kumpel.. troszke starszy.. jezdzi na wszystkie wyjazdy i mecze u siebie i taki dziadek tez chodzi na Cracovie!! a wiem ze i w innych blokach tez mieszkaja pasiaki :) , wiec jest nas troszku.. A co do Wisly.. zam troche ludzi ale tylko dwoch na mecze jezdzi! Nigdy mi sie niezdazylo zebym zobaczyl kogos w barwach wisly! Aczkolwiek ostatnio cos sobie podszczekuja wieczorami.. ale zadko!! Pozdrawiam wszystkich normalnych!
jak tu się daje fotki to kojowi pokażę jak na Gromady się chodzi
Rozwalasz mnie Typie... jesteś tu tak często że chyba na swoje forum nie masz czasu...
Typie a Ty skad jestes?
Brock mieszkamy niedaleko :)) bo ja Dzielnica Wesoła tu u nas moze góra 10 wislakow zostalo (nie liczac niekumatych dzieci :D) ale i tak sie nie pucuja nie chodza w barwach itp reszta sama Cracovia !!!! :]
hehehe Typ heheheeh dobre dobre...potwierdzam nadajesz sie do niemego kabaretu!!! gromady..buhehehe tyle wisły..a jak tam bylismy kiedys w 5 to nikogo..Ci co stali..to w sekundzie..zamykali sie w klatkach od srodka..taka wisła tam jest heheh...idze idze w kukurydze ze Ci tak powiem:)
dodam jeszcze zeby było smieszniej ze bylismy tam w czysto pikniczych sprawach:)hehehe bez kitu
[b]CRACOVIA 100% os. XXX LECIA[/b]
pozdro
Wojtek
ps jest tu jakis Pasiak z Wieczystej??
Potter widze ze jestes w temacie:) Czyzby ujawnil sie kolejny sasiad?
rudeboy-nie sąsiad tylko od urodzenia pasiak z Dąbia.Także wspólnie możemy się cieszyć że kanali wislackich u nas brak.
QRDWANOW NOWY ZAWSZE CRACOVIA!!!!!!!
Nowy Płaszów Cracovia
choc sa i wyjatki ale bardzo malo
stare osiedle SKAWINA
Kojo mieszkasz na Gromady??????:))))jak mozesh napish do mnie na gg:4553478!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)