Chcialbym wiedziec ktore osiedla komu kibicują bo na roznych forum inaczej slysze prosze o rzetelną odpowiedź.Ja np Jestem ze Śródmieścia (Grzegórzki)jest tu troche wislakow ale malo
-
-
Jakie osiedla to CRACOVIA???????
wszędzie jest mieszanka krakowska :-)
kolomnie duzo osiedli psiarskich(jagiellońskie kaziiwerzowskie i moje mistrzejowice nowe:()
ale są tez te pasiackie bohaterka piastów
QrDwAnOw(jedna ulica za wisla) , WoLa DuChAcKa(kilkunastu sie znajdzie pieskow) , KoZlOwEk, PiAsKi NoWe,PrOkOcIm
Na Woli Duchackiej kulkudziesięciu, Gromady od zawsze i na zawsze za Wisłą, Q2nów 70% Wisły a nie jedna ulica
TyP a uwierz mi ze to jusz sie zmienia z kazda godzina :)) zreszta wisly na kurdwanowie nigdy niebylo wiecej i niebedzie :))
Piastów - Pasy!!! ale są niestety też typy za ladacznicą (podobnie chyba jest na Bohaterce)
Fossa ile masz lat skoro takie bajki opowiadasz? Pamiętasz te czasy kiedy A z 150 osobową ekipą wpadali na Wolę na markety i im delikatnie mówiąc lanie sprawiali?
gambrinus -dobre pifko :D mieszkasz na piastów??
TyP yy pamietam poczatki lat 90 kiedy to wisla niestety miala przewage, ale niezapomnij co sie teraz dzieje :))) wczensije potrzeba bylo 150 typa na wole , a teraz wystarczy 10 na was :)))a to ze ty opowiadasz o kibicach ktorzy na mecze jezzda taksowkami od nas z osiedla to ja moze jusz niebede sie wtracal w dyskusje :))
a tak pozatym niema chyba w krakowie osiedli czysto wislackich lub czysto pasiastych :))zreszta jusz kiedys byl temat podobny:))
Na Bronowicach, a przynajmniej w ZSB sporo PASOW ale niestety sa tez psy.
jak na każdym osiedlu a w hucie to jeszcze gumiory sie czaja gdzies na soiedlach
DoGMat - to my po sąsiedzku jesteśmy :)
no wlaśnie do tego zmierzam zagadaj do mnei na gg
Wiadomość zmieniona (31-05-04 13:37)
SIEMASZKI 100%
Na Dąbiu wiślackie gnidy wyginęły jak mamuty.Zostało paru na mecze nawet rzadko u siebie jadą.I mimo sukcesów w piłce młodego narybku nie mają wcale.To osiedle nigdy nie było tak na wskroś pasiaste jak teraz.
Stara Huta Podzielona bardziej po między Cracovie a Hutnika ale Wiślaków też jest paru np osiedle Willowe. Cygany Wiślackie...
i taki temat znajdziesz na forum kibice.net i na wielu innych..
eheheh może to was mało obchodzi ale napisze wam tyle że w Miechowie na oś Kolejowym były są i zawsze bedą pasy , tak jak zreszta w całym Miechowie .Pozdrowienia dla wszystkich Pasiaków
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)