ile nasz ks ma kibicow?
czy ktos wie ile cracoviakow jest w krakowie i w polsce?
-
-
ile nasz ks ma kibicow?
ja wiem ale Ci nie powiem bo i tak byś nie uwierzył.....
powiedz bo musze to wiedziec
też wiem i też nie powiem... :)
lepiej zebys nie wiedzial!!! Niepojmniesz tej liczby!!!
popiweram Kojo jepiej nie wiedzieć bo taka liczba koze człowieka z nug powalić :) ja jeśli ktos mi powiek że wilacy mają więcej to mu moge z czystym sumieniam w tważ napluć !!!
:)
ale jestescie to ja Ci powiem 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 ( moge mylic sie o 3 kibicow sam liczylem )
Tych prawdziwych trzystu bo po tyle chodziło na mecze w 3 lidze :-)
Wiesz... nie kazdy chce cierpiec i patrzyc jak jego ukochana druzyna przegrywala z wiejskimi klubikami!!! Ale to juz bylo!!! I teraz moze byc Tylko lepiej!!! :D:D:D!! Pozdro!
+1 czyli ja
kiedys niezabardzo...
...teraz i w przyszlosci owszem
miliony milionow:D
ja nie chodzilam na 3 lige.. bo wtedy nie zastanawialam sie nad tym za kim jestem.. nie gralam jeszcze wtedy w pilke.. teraz jest inaczej i to jush od ładnego kawałka czasu.. wiec prosze mi nie wmawiac ze nie jestem prawdziwym kibicem..
Zastaniawiałaś się ? Buahahahaaha. No inaczej jest od czasu kiedy Pasy są w drugiej lidze. Teraz 7 tysięcy nagle jest prawdziwe.
a ja chodziłam na 3 ligee:) bleeee!!!
milion pińcet dwa dziewińcet
no sorry ty jestes chłopakiem Ciebie od malego rajcowala pilka.. ja zaczelam grac i interesowac sie pilka kilka lat temu.. ale nie myslalam jeszce o tym zeby chodzic na mecze.. ja sobie gralam z kolegami pod blokiem.. to mi wystarczalo.. JA JESTEM DZIEWCZYNA.. jak zaczelo mnie kibicowanie rajcowac.. to od razu wybralam Craxe..
ja chodziłem na 3lige ,i proponuje darmowe wejściowki na mecz tak jak było pod koniec sezonu jescze w 3lidze
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)