psy won stąd!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Kompleksy [...]
Spoko, przegrali na swoje zyczenie :((( Cholera takie glupie bramki...
za rok, za dwa - Cracovia mistrza ma
za rok, za pół - ..................................
the rest is silence
Jedno jest pewne po tym meczu: Wisła nie strzela bramek (a dodatkowo traci je) dopóki Pasiaty Duch czuwa na stadionem... Daje to do myślenia...
Ale mam zły humor jak zobaczyłem jedną z najpiekniejszych flag w Polsce do górymi nogami na Reymonta ją ku... wywiesiły... Do nauki gwardyjskie pedały, pewnie nawet nie wiecie jakie słowa na tej fladze widnieją!
Ania, trafne spostrzeżenie, aż mnie ciarki przeszły..
pozdrawiam
Ej a co sie stalo z flaga? wisiala niestety przez caly mecz,a potem juz jej nie bylo. A tak btw to jak sciagneli to dopiero cos strzelili,hehe...jak tak ma byc to niech wywieszaja ;P (zart oczywiscie)
Ciekawe czy Pasiasty Duch będzie krążył na meczu Wisły z Legią...?
Ludzie spokojnie.
Znów przyjdzie sierpień, przyjedzie do Krakowa jakaś Valarenga albo inny wynalazek i znowu bedziemy mieć ubaw przez kilka tygodni.
A tak swoją drogą to najbardziej rozbawił mnie jeden obrazek z tego meczu: trybuna honorowa, takiego obrazka nie widziałem od lat 80-tych, deja vu zupełnie jakby pokazali trybunę honorową komunistycznej partii związku radzieckiego podczas defilady 1-wszo majowej. Te tłuste gęby i łyse pały, tylko im mundurków brakowało:-) :-) :-)
Niech wywieszają i przegrywają... ja sobie telewizor moge do góry nogami postawić :P...
Karolo zgodnie z życzeniem spadam,pa pa.
Oppss przepraszam Sz. P. Moderatorow... ale nerwy juz nie te ;-)
Browarnik bardzo Cie prosze idz sobie stad....
[i]Moze byc?[/i]
ma ktoś możliwość umieszczenia kilku zdjęć na jakimś serwerze-dostałem zdjęcia z meczu gts na którym wisiała nasza flaga...
No nie Pasiacy się plują że na nich śpiewaliśmy :D Straszne... :) Myślę że różnica jest subtelna pomiędzy nami... wy śpiewacie na nas i przerywnikami są piosenki o Cracovii u nas śpiewamy o Wiśle a przerywnikami są piosenki o was ;) Zresztą co wy się spodziewaliście że zostanie wasza flaga do góry kołami wywieszona i nic o was? :>
Ps. Ciekawe spostrzeżenie z tą flagą... i bramkami... na szczęście nie jestem przesądny :]
Ps2. Co do tego że powinniśmy się kształcić by zrozumieć to co na fladze... kurcze może rzeczywiście... macie może jeszcze jakąś po łacinie? :> Przyda się jako pomoc naukowa ;)
Wiadomość zmieniona (04-04-04 21:26)
Mch zapraszam na www.wislakrakow.com jak cię tak bardzo ciekawią zdjęcia z tego meczu powinny być za niedługo :D
Dementor gdzieś ci kulturka werbalna umknęła nagle. "gwardyjskie pedały"
taki chłopczyk z inwencja, a oklepane frazesy i brzydkie słowa padaja. tak, tak, tylko kibice pasów moga kończyć Alma Mater, zwłaszcza wydziały humanistyczne. Czuwa nad tym pasiacki duch profesora Wyki? :)))
Wiec zeby sie pokazac z dobrej strony zaspiewamy dzis przy piwku : Gaudeamus igitur!
A seansik nienawisci? Przecież u was jest podobny na każdym meczu. Staramy sie dorównać najlepszym w Polsce, najlepszym w sieci. Poza tym na forum Wisły nikt nie zakłada tematów o waszych meczach. :))) To dlatego, ze mamy kompleksy.
Robert BP - mam ci przekazac pozdrowienia od pani KW :) Pamiętasz akcję szalik? :))) Brajt dzieki za igrzyska :) I pozdrowienia dla pędzlarza. :)
Życzę miłego wieczoru szanownemu audytorium.
Wisłą_KrK zobaczymy jak pójdzie z Legią i czy zaryzykujecie... Przy okazji powinniście popracować trochę nad grafiką flag, bo ta wyraźnie odstawała na plus od pozostałych, co mogła zaobserwować cała rzesza kibiców w Polsce.
Nie ciekawią.... Już je dostałem....
Bis właśnie miałem to napisać. Widać że jesteśmy kilka klas wyżej.
Ano odstawała ktoś ją chyba powiesił na odwrót ;) :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)