Pa, Pa Idę na mecz
-
-
Ilu pojechało?
Co się stało? co się stało?
Żydków mało pojechało
Teraz psioczą i żartują
dobra minę zachowują
zobaczymy... zobaczymy...
dobre miny wnet zmienimy
Jaga Pejsów zdemoluje
i humory im popsuje
drogi żydku, srogi chwacie
nie gorąco ci w Chałacie?
już 15:00 zbliża się
będzie dobrze czy też źle?
Trzeba było maco-jadzie
zamiast siedzieć na obiedzie
@!#$ ruszyć na mecz jechać
nie na necie teraz "szprechać"
A w wywodzie twym Ro Manie
jedna notka niech powstanie
że żydowskie masz korzenie
i że żartów se robienie
z twych rodaków jest naganne
i Kroniki we staranne
opisują waszych przodków
co ich było jak stokrotków
Aj waj
zanim odwdzięczę się wierszykiem....
6,5 tys. euro dla zakładu pracy chronionej? skandal nad skandale!
No ładnie. ładnie żeś się postarał. Zastanów się czy dobrze robisz, bo z tą inwencją twórczą nie wyglądasz na typowego kibica (.......) czyli zakopleksionego milicjancika. Może najwyższy czas nie które rzeczy pojąć, zrozumieć i podjąć radykalne decyzje???
Co się stało? co się stało?
milicjantów jest za mało
Teraz psioczą i żartują
i pałeczką wyma (chujom)
zobaczymy... zobaczymy...
dobre „shouty” wnet zmienimy
Arka piesków demoluje
i humory to im popsuje
mój UB-ku, ty w mundurze
nie za ciasno ci w tym chórze?
już Anderlecht ograł cię
pewnie dobrze, a nie źle!
Trzeba było darmozjadzie
zamiast siedzieć na obiadzie
psie się, ruszyć na mecz jechać
nie na necie teraz "szczekać"
A w wywodzie Basałaju
Coś się pewnie chował w Kłaju
Nowa zwrotka wnet „powstajut’”:
że UB-eckie masz korzenie
i że żartów se robienie
też z „cinkciarzy” jest naganne
i starowicz nie pomoże
gdy pisuje (dobry Boże)!
wiecie co ? panowie kibice Cracovii przeczytajcie swoje wpisy to sie przekonacie na jakim poziomie odpowiadacie na konkretne pytanie "ilu was bylo " Czasem mysle ze tylko idioci sie wypowiadaj na forach ...
i jeszcze jedno pokory troche panowie pokory a nie pieprzenie o wielkiej Cracovii ktora to rozbije w proch i pyl Jagiellonie. Mam nadzieje ze juz sie nauczyliscie jak sie pisze "bialy stok" bo jak nie to za rok postaramy sie przypomiec Wam ( specjalnie pisze "postaramy sie " bo do waszego poziomu sie nie bede znizac ... bando chwalipietow )
i jeszcze raz apeluje przestancie sie chelpic wasza niby potega bo to jest az smieszne !
pozdrawiam normalnych kibicow Cracovii
ziuk_NYC
Nienormalny pozdrawia normalnych? A to Ci dopiero novum!!!
Tacy dwaj mój wierszyk jest ładniejszy :>
rymy oryginalne
treść na czasie
i nie wzorowałem się na nikim tak jak ty :)
a przede wszystkim jest on proroczy :D i jak najbardziej prawdziwy :D
Dementor "radykalne decyzje" ? hehehe że co mam się przerzucić ;) ? A co do typowego kibica Wisły czy tez nie typowego... Po prostu lubię prowokować w inteligentny sposób i z jajem czasem mi to wychodzi lepiej czasem gorzej ale się staram to tyle :)
A teraz:
Wierszyk uroczy, wierszyk proroczy
dziś Jagiellonii nikt nie podskoczy!!
Cracovia Wielka Cracovia wspaniała
lecz w Białymstoku się nie pokazała...
dam ci dobrą rade, wrogu Krakowski
nie porównuj I ligi z wyjazdem do wioski
gdyż śmiałeś się pasiaku z wyjazdów Wisełki
a sam zaliczyłeś nie gorsze perełki
następnym razem rada moja dobra
nie śmiej się z innego to kąsa jak cobra
Aj waj
Ziuk-do cholery o jakiej potedze mówisz bo straciłem już nerwy,jestesmy kibicami Najstraszej Damy Polskiego sportu-Cracovii,chlubimy się Jej kibicami. Czy jest w tym cos dziwnego???
A jaki my to poziom reprezentujemy? Kim jestes by nam narzucac jak sie mamy zachować...na codzień przeżywamy rozterki,wzloty naszego Ukochanego Klubu, jestesmy ludzmi wykształconymi i jesli nie rozumiesz pewnego rodzaju żartów to mam prośbę...(i tym samym obniżę swój autorytet wzgledem moich znajomych)..@!#$ z tego forum!!!!!
....Po prostu lubię prowokować w inteligentny sposób i z jajem czasem mi to wychodzi lepiej czasem gorzej ale się staram....
-------
Tym razem Ci nie wyszło, mimo ze sie starałeś... :-(
To twoje subiektywne zdanie :)
z innego forum:
Autor: tytan (---.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 03-09-03 23:21
PRZESTANCIE @!#$ JECHALY 2 AUTOKARY SAMI HOOLS W JEDNYM JG W DRUGIM STARZY A CZEMU NIEDOJECHALISMY BO TA @!#$ POLICJA NAS COFNELA PRZYJEBALI SIE O IDENTYFIKATORY I O ZAKAZ WYDANY PRZEZ JAGE A
PO TYM CO ZNALEZLI W AUTOBUSACH CHODZI O SPRZET CALKIEM ZWARIOWALI.A CO DO PIKNIKOW OD NAS NIECH SIE TU NAWET NIEWYPOWIADAJA @!#$ CIOTY I KTO TU JEST CRACOVIA MY CZY WY MY PRZYNAJMNIEJ PROBOWALISMY DOTRZEC.SZKODA ZE NIEDOJECHALISMY...
JUDE GANG BOG NAS NIEKOCHA DIABEL SIE NAS BOJI.
no mam nadzieję, że przynajmniej Jahwe nas kocha, czasami...
ziuk dzieki....
dawno nikt mnie tak nie rozbawił....
jesteś wielki:-)))
Na melodię "My jesteśmy krasnoludki)
My jesteśmy chwalipięty hopsa sa, hopsa sa!
Jagiellonii damy w pięty hopsa sa, hopsa sa!
Nie umiemy się zachować hopsa sa, hopsa sa!
Trzeba by nas moderować hopsa sa, hopsa sa!
Ziuczku, mój ty żuczku!
Poczytaj dłużej se (to słowo jest z języka małopolskiego) nasze forum, a potem nas wyzywaj od idiotów.
Już tu wielu intelektualistów było z Twoimi kolegami z Zomowskiego Towarzystwa na czele i zawsze zaczynają wtargnięcia do cudzego domu od pouczeń ex cathedra (te słowa są z języka o pochodzeniu jeszcze bardziej na południe niż małopolski).
Poza tym jesteśmy jacy jesteśmy, zazwyczaj jesteśmy pełnoletni i odpowiadamy za swoje czyny. Dla wielu z nas nawet pouczenia od samego Papieża, Fidela Castro czy innych odpowiednich dla danej osoby autorytetów już nie wywrą skutku!
Tym niemniej zapraszamy. Wpadaj częściej i polecam zapoznać się z jedną z zasad netykiety: jak wchodzisz na jakieś forum (listę) dyskusyjną - najpierw się przyglądnij, zapoznaj z atmosferą i klimatem, a dopiero potem zabieraj głos!
Rzekłem howgh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)