Moglibysmy zrobic swoja falge Prokocim ma my tez musimy miec chyba nie ????
-
-
KOZŁÓWEK ZRÓBMY FLAGE !!!
A może flaga kurdwanowa?? Fakt, mieszkam tu dopiero od maja (wczesniej prokocim) ale z pewnoscią poprę te pomysł - również finansowo.
zróbcie ! tylko uwazajcie na nia !
pozdro !
Prokocim Nowy !
mch cos ty za jeden ?:> i czemu niweim ze mieszkas zna mojej osce:D
a nielepiej kwestie flagi przedyskutowac z kumatymi chlopakimi na os?no chyba ze ktos ma 14 lat drogiego kompa wysokie kieszonkowe i flage nosi w reklamowce pozdrawiaj takich ludzi:)))
mch znamy sie???:>:>:>:> O.... ???????????? a moze ktos inny?:> moze Chłopak z Mielca???:>
niemam 14 lat aniu durzo hajsu i najlepszego kompa tylko mi sie zdaje ze tu pogadm z osbami jak bedzie duzo to sie zrzucimy kase i moze by była flaga
ja tesh jestem z Kozłówka!!!Mogę się dołożyć!!!:)))greg ktoś Ty??Znam Cię??Mash gg?? 4553478 jak kces tio napis do mnie!!!pozdroofkiii!!!
wątpie że się znamy. Jak pisałem mieszkam tu dopiero od maja. Na mecz z ludźmi z Kurdwanowa i woli jednym autobusem jechałem tylko raz (Hutnik, zeszły sezon-wyjazd :) bo przeważnie ide prosto od mojej dziewczyny, która mieszka niedaleko Ziemi Świetej.
Apropo mojego miejsca zamieszkania- ulica Daliowa (to jest ponizej pętli tramwajowej)
MCH a z kim ty sie gibasz na osiedlu :>wogole to mozna cie kiedys gdzies spotkac?:>:D
Na Kurdwanowie raczej rzadku-jedynie gdy wychodze i wracam do domu :) Mieszkam tu od niedawna więc nikogo nie znam.
to może kiedys zrobimy spotkanie Pasiaków na Qr2nowie w Banolli np....
heh luzik , MCH ile masz wogole lat ??
MCH to jush znasz podbij na na meila mieszkam niedaleko:>
wrócę do tematu zasadniczego...
...no dobra młodzi - jako stary piknik przypomnę, że ponoć w przeciwieństwie do innego klubu miały być nie robione flagi "dzielnicowe" czy "lokalne", poza tymi które już są....
a może taki pomysł, by zadowolić wszystkich - niech będzie jakis wyznacznik, kto taka flagę stworzył - niczym "PeLka samochodowa".... np. Q to wiemy kto, O wiadomo (bodaj już dwie mają w tym jedną bardzo ładną i bardzo ładnie oznakowaną), K - zarezerwowane dla Kazimierza:):)...
To nie jest głupi pomysł :) ale Kozłówek jest biedny bo K już zarezerwowane... :(
Kozłówkowi by się przydała flaga........jest to JEDNO Z NAJBARDZIEJ FANATYCZNYCH OSIEDLI W KRAKOWIE,a to mówi samo za siebie :D
-=PasiakKS=- nierozumiem... to ze na kozłówku jest duzo wiecej Pasiaków niz na Qrdwanowie oznacza ze sa bardziej fanatyczni??;/ nas tesh jest paredziesiat osób i jest ti wielu fanatyków... nie mozesz oceniac osiedli po tym gdzie jest wiecej Pasiaków....
~=PasiaKSC=~ ile mash lat??Jaka część Kozłówka??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)