Nie wiem z jakiego jesteś osiedla i jakie osoby jechały, zastanawia mnie tylko ile ty masz wyjazdów na koncie... oczywiście do miast a nie w miejsca gdzie psy dupami szczekają... Z mojego osiedla jechała konkretna ekipa i w Zabrzu stawiliśmy się konkretną liczbą i ekipą jeżeli masz wątpliwości następnym razem może pojedziesz z nami? :> ;)
-
-
Cechuje nas pojęcie...
aaaa....wiec oni spiewali wtedy "na was wystarczy"... jakos slabo slyszalne to bylo..
Wisła_KrK - jesteś na tym forum gościem więc pilnuj swojego zachowania w większym stopniu bo swoją postawą reprezentujesz kibiców swojego klubu - to raz...
Druga sprawa proszę o nie obrażanie klubów ze Śląska - a szczególnie bardzo bliskiego mi GKSu Tychy poprzez nazywanie "włazidupkiem" to że Wy macie mniej zgód od nas to nie oznacza że możecie obrażać kibiców zaprzyjaźnionych z nami. To są nasi przyjaciele i używanie względem nich takiego stwierdzenia jest mało adekwatne - no chyba że Wy tak traktujecie swoje zgody...
Przeprazam Cię bardzo że nie będziesz mógł odpowiedzieć na tego posta ale temat zamykam jako że uważam go za lekko bezsensowny - ewoluujący w stronę kolejnej pyskówki o tym samym...
jeśli ktoś ma coś jeszcze do dodania to proszę dać mi znać otworzę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)