Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Zegarki Cracovia - 120-lecie klubu
    • Regulamin
    • Zegarki Cracovia - 120-lecie klubu
    • Cechuje nas pojęcie...

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 27.03.2004 o 18:31
      Ostatnia aktywność 28.03.2004 o 18:29
      1087 wyświetleń
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      3
    • 28.03.2004 o 17:09
      Post #154609 28.03.2004 17:09
    Nie wiem z jakiego jesteś osiedla i jakie osoby jechały, zastanawia mnie tylko ile ty masz wyjazdów na koncie... oczywiście do miast a nie w miejsca gdzie psy dupami szczekają... Z mojego osiedla jechała konkretna ekipa i w Zabrzu stawiliśmy się konkretną liczbą i ekipą jeżeli masz wątpliwości następnym razem może pojedziesz z nami? :> ;)
    • zanzibar

9
      0
    • 28.03.2004 o 17:13
      Post #154610 28.03.2004 17:13
    aaaa....wiec oni spiewali wtedy "na was wystarczy"... jakos slabo slyszalne to bylo..
    • Karvin

10.6K
      9.5K
    • 28.03.2004 o 18:29
      Post #154615 28.03.2004 18:29
    Wisła_KrK - jesteś na tym forum gościem więc pilnuj swojego zachowania w większym stopniu bo swoją postawą reprezentujesz kibiców swojego klubu - to raz... Druga sprawa proszę o nie obrażanie klubów ze Śląska - a szczególnie bardzo bliskiego mi GKSu Tychy poprzez nazywanie "włazidupkiem" to że Wy macie mniej zgód od nas to nie oznacza że możecie obrażać kibiców zaprzyjaźnionych z nami. To są nasi przyjaciele i używanie względem nich takiego stwierdzenia jest mało adekwatne - no chyba że Wy tak traktujecie swoje zgody... Przeprazam Cię bardzo że nie będziesz mógł odpowiedzieć na tego posta ale temat zamykam jako że uważam go za lekko bezsensowny - ewoluujący w stronę kolejnej pyskówki o tym samym... jeśli ktoś ma coś jeszcze do dodania to proszę dać mi znać otworzę...

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie