Sprzydala by sie nowa partia vlepek a jak juz bedzie to niech będą troszke większe bo na psiarskie np krakowska malpa trzeba 2 zużyć!!!!!!!!Wklejajcie tu swoje pomysły!!!!!!!
-
-
Kiedy nowa seria vlepek????????
Hmm chyba nie widziałeś nowej Biała... które sa o wymiarach 15x15 cm !!!!!!! bez kitu to dopiero sie ciezko drapie :/ a co dopiero zakleja.
Faktycznie przydały by sie jakies chociaż jedna taka duza
Spokojnie, zapowiadalismy juz wczesniej taką serię i słowa dotrzymamy.
poważnie ?? :-)
Co prawda vlepki to nie bardzo mój temat, ale jeśli spodoba Wam się moje (dwuznaczne) hasło na jedną z vlepek to możecie je wykorzystać. Moja propozycja:
Walczymy o Polskę NIEZAWISŁĄ.
Jak się nie podoba to obrażał się nie będę :)
Marcio !!!!!!! zaje.... Hasło !! Bez Kitu !!! :D:D miazga musi wyjsc na vlepce takie hasło ! :)
fajne hasełko ...poważnie
pozdro
Albo "JESTEŚMY ZA CRACOVIĄ NIEZAWISŁĄ"
Bardzo lubię takie igraszki językowe.
Hasło się tak rozeszło chyba pomiędzy ludzmi :))
Bo w innym troche brzmieniu ale pojawiło się jakiś miesiąc temu !
Własnie z myślą o vlepkach :)
Wypraszam sobie-pomysł jest absolutnie mój własny!
Pewnie Karolo komuś sypnął, bo tylko jemu wspominałem o tym haśle :) I w ten sposób rozniosło się dalej...
I rzeczywiście to fakt, że wtedy miało lekko inną konstrukcję słowną ("Tworzymy Polskę NIEZAWISŁĄ" lub "Kochamy Polskę NIEZAWISŁĄ").
No zgadza się :)
Tylko że tło graficzne trzeba jakieś wykombinować. I o to się sprawa rozbija.
Najlepiej literówką dawnych znaczków Solidarność!!! Tych z lat ( dobrych 80-tych) :))
:))
siema, kiedys podalem juz haslo ktore pasowaloby na Waszych vlepek, w "GRUNCIE RZECZY MA ZNACZENIE PO KTÓREJ JESTEŚ STRONIE"
pozdro z Kielc
Robu-dobre!!!!!!!!!!
A ja myślałem że będzie użyte będzie hasło "Jesteśmy dumni ze swojej niezawisłości"....
10 dni później
no to kiedy ta seria :>
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)