santo jak narazie to ci chyba blizej do napinacza w kazdym temacie...pieprzysz bez sensu ja juz wogole nie czytam twoich wpisow..bo chyab tylko nabiajsz sobie posty ale po co??
co do sprawy jestem ciekaw tlumaczen pana brajta...zle sie stalo to bedzie lekcja na przyszlosc zeby nieodpowiednie osoby nei trzymaly flag w domach .pół biedy ale nei wozily ich samemu komuikacja mpk..brajt czy ty naprawde zyjesz w jakims innym miescie czy nie znasz klimatow krakowskich??/a z reszta mniejsza z tym..
tylko sie czlowiek denerwuje przez bezmyslnosc niektrorych
bez pozdrowien milego odpalania rac brajcie
-
-
Nowe Flagi?
K..wa mac szkoda słów. Jak już ktos robi flage to jest za nia odpowiedzialny i musi sie liczyć ze moze ją stracić!!! a jeśli k..wa ktoś nie potrafi jej obronić to niech ją lepiej powiesi sobie w domu albo po meczu zostawia w klubie. Z mojej strony powiem jeszcze tyle ten kto ją stracił to ma szczeście ze dzisiaj Enigma była zamknieta, bo kilku gości chciało tego klienta" wyliściować "
co psiarnia zakosiła flagę akademicką??
Wiadomość zmieniona (21-03-04 23:04)
czy oddtworzymy te piekna flage
ja sie dokladam
najlepiej bylo by ja odzyskac w ten sam sposob w jaki byla starcona, jednak to tylko moje zdanie.
tadek2 pogieło cię ????
Tylko Pasy
Wiadomość zmieniona (21-03-04 23:50)
Wiadomość zmieniona (21-03-04 23:04)
jezu ludzie po ile wy amcie lat..po co wy chcecie ja odwarzac ..starcilismy ja..juz nie mozna zrobic repliki to juz by byl wiekszy wstyd niz to co zrobil pan brajt przez czyn jednostki z craxy smieje sie cała polska
calkowicie sie z tym zgadzam.
no coz...trzeba ja odbic...i to zapewne juz nie długo...wszyscy wiedza o co chodzi...a brajta trzeba oprawic na przyszłosc...no coz nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem....
tamten wątek zamkniety a ja ciagle czekam na wpis Brajta !!!!!!!!!
i jeszcze jedno do moderatorow każdy kibic Pasów ma prawo wiedzieć w jaki sposób to sie stało i najlepiej zeby to napisał sam sprawca/oprawca!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (22-03-04 08:57)
No to mamy po fladze,i co teraz chcecie szyć nową-kretyni,trzeba umieć pilnować tych co sie ma.Zobaczymy na Jagielloni jak niektórym chłopakom nie wytrzymają nerwy i co...oczywiście powiecie awantury być nie może bo nie zobaczymy Pogoni czy ŁKSu a ja wam powiem sram na to.
Oczyścimy Kraków z Wiślackiego Ścierwa
Kto chce szyć to chce !
A zasady sa proste jak flaga zostala stracona to nie ma zadnego odtwarzania skrojona to skrojona i tyle trudno stało sie !
Stało się i się nie odstanie, ale mam nadzieję, że będzie to dobra nauczka na przyszłość dla nas wszystkich bez wyjątku. Straciliśmy je tylko w wyniku i wyłącznie z naszej lekkomyślności. Najbardziej mi żal akademickiej, bo troche trudu włożyłem, żeby kase na nią zebrać :(.
[b]Wróg nie śpi, a karawana jedzie dalej.[/b]
Wiadomość zmieniona (22-03-04 10:39)
fenix twój podpis to idealne podsumowanie całej sytuacji a mianowicie "wróg nie śpi karawana jedzie dalej" nie ma się już rozwodzić nad zaistniałą sytuacją, wielka przykra nauczka, trzeba żyć dalej i nie ma co nagle z nowych flag rezygnować - trzeba tylko zastosować powstałe wnioski a mianowicie że nie jesteśmy w miescie sami jak się niektórym wydawało, a teraz polowanie na flagi będzie tylko intensywniejsze.
co tu dużo pisać głupota tym bardziej że historia wydarzyła sie dzień po wpadce (delikatnie mówiąc) z Białegostoku a w dodatku tuż przed meczem wiślackich rezerw z [b]Sandecją[/b]. bo gdyby nie mecz wisły pewnie do niczego by nie doszło.
myśle ze Brajt zrozumiał swój błąd i niech te dwie sytuacje będą przestrogą na przyszłość bo Wisła choć słabsza wciąż jeszcze w Krakowie jest
A propos postu Brajta... w temacie zamkniętym.
Pycha - pierwszy grzech głowny
A teraz moja opinia. Respekt za to co było napisane w tamtym temacie, szkoda flagi ktorą osobście uważałem za jedną lepszych jaka zdobiła płot na Kałuży...
nie życzę nikomu by tracił flagi zwłaszcza takie ładne. Kompletnie żadnej ekipie, nawet te które niby mi są "wrogie". Nikomu...
|||KAZZ||| pisze :
[i]historia wydarzyła sie dzień po wpadce (delikatnie mówiąc) z Białegostoku a w dodatku tuż przed meczem wiślackich rezerw z Sandecją. bo gdyby nie mecz wisły pewnie do niczego by nie doszło.[/i]
Na niedzielnym meczu Wisły II z Sandecją byli obecni goście w kapelusikach Jagi i parę razy skandowali swoje teksty. Poza tym jakiś facet stał z parasolem w biało-czerwone trójkąty, to stojący obok kibice Wisły trochę mu docinali, że ma parasol w nieodpowiednich barwach. Drugi gość przy trybunie honorowej też miał taki sam parasol, ale jemu chyba nikt nie docinał.
Około 150 kibiców Sandecji weszło na stadion dopiero po golach Frankowskiego (przy stanie 2-0) w licznej obstawie policji. Rozwiesili na płocie dwie swoje duże flagi i kilka razy zaśpiewali swoje piosenki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)